Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 1 до 7 август

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 1 до 7 август

Седмичен хороскоп от 1 до 7 август - Tribune.bg

Овен –  Ще трябва да прекарате тази работна седмица в решаване на проблеми, някои финансови въпроси, уреждане на документи и др. През тези дни стресът е значително подчертан, поради което е възможно спадане на имунитета. Действайте превантивно, повече почивка, повече сън, здравословно и балансирано хранене. Това е изключителен период за подобряване на отношенията ви, тъй като и вие, и отсрещната страна ще сте склонни да отстъпвате и да правите компромиси.

Благоприятни дни – 7

Бъдете внимателни – 2, 3


Телец – През тази седмица може да имате много нервност в контактите с променливи и трудни колеги, така че темпото ще бъде изключително силно и понякога изтощително за вас. Повишено напрежение и стрес през втората половина на седмицата може да предизвика проблеми със съня, главоболие и колебания на кръвното налягане. Ходете повече сред природата, релаксирайте и се движете. Сега можете да преодолеете някои разногласия в личните си отношения и да решите проблемите, които са ви натоварвали в предходния период.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни –5, 6


Близнаци – Тази седмица ще бъде със  забързан ритъм, нажежена работна атмосфера. Обемът на отговорностите ще нарасне рязко и е вероятно от време на време да се чувствате сякаш сте заровени до гуша в работа. Малко сте се отпуснали по отношение на разходите. В любовен план двете страни трябва да покажат готовност за компромиси, да си отстъпят в някои напрегнати моменти, за да може всичко да върви както трябва. Не създавайте излишно напрежение. Около свободните представители на знака започват да се появяват интересни любовни възможности.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 1, 7


Рак – Съветът към вашият зодиакален знак е тази седмица да не влизате в рисковани финансови сделки, всичко може да има големи последици. Проявете повече предпазливост и самообладание в контактите, както с колеги, така и с началници, не е време за прибързани ходове и решения. В любовен план ситуацията е стабилна, вие и вашият партньор сте на еднакви дължини на вълните и е необходимо само малко усилие от ваша страна, за да насочите тази връзка в желаната от вас посока.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Бъдете внимателни –2, 3

 

Лъв – Тази седмица е подходящият момент за промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели. Всичко ще се случва спонтанно, лесно ще създавате контакти и ще започвате интересни истории. Що се отнася до тези, които са в емоционални връзки, сега можете да постигнете добра комуникация с партньора си в несравнимо по-голяма степен. Някои от вас ще спечелят човека, когото отдавна желаят, но въпросът е колко стабилна ще бъде тази връзка.

Благоприятни дни – 2, 3, 7

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Дева – Тази седмица е възможно голямо напрежение, разногласия по някои въпроси с хора, с които работите. С малко усилия всичко може да тръгне в друга, по-добра посока. Поведението ви може да бъде доста капризно и да отблъснете някои хора с променливостта си. Контролирайте се и оставете нещата да се развият от само себе си, със сигурност ще намерите решение. Ако връзката е претърпяла някакви турбуленции в предишния период, сега можете да подредите ситуацията много по-лесно.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 7

 

Везни – Предстои ви натоварваща седмица, трябва да бъдете максимално сериозни и отговорни, да имате такт във всичко, да правите умни и обмислени ходове. Нервността и стресът, които присъстват във вас през тази седмица, ще се проявят чрез проблеми в стомашната област и чрез по-силно главоболие или безсъние. Все още е необходимо да вложите много усилия в отношенията с партньора си, защото дори малките неща могат да нарушат крехката стабилност, която съществува между вас двамата в момента.

Благоприятни дни – 7

Бъдете внимателни – 2, 3

 

Скорпион – Търсите нещо ново и не изключвате възможността да направите промени в професионалния си живот. Навлизате в период, който допълнително ще донесе много по-добри възможности и способност да се придвижите към това, което искате. Свободните представители на този знак се радват на непринудени контакти, общуване и флирт. Добрите обстоятелства в любовната сфера ви обещават наслада и релакс при съвместно пътуване, на басейн или море.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни –5, 6

 

Стрелец – Искате да сте продуктивни в работата си, но някои външни фактори ще ви попречат в малка степен. Не се обезсърчавайте и се опитайте да намерите начин да продължите напред, дори и с малки стъпки. Получавате добри новини, които ви радват и връщат жаждата ви за живот. Следващата седмица ще насочите цялото си внимание към семейството си, защото напоследък малко ги пренебрегвате. Предстоят дни с голям емоционален заряд от сантиментална гледна точка.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 1, 7

 

Козирог – Седмицата започва с малко по-напрегнати аспекти, но с напредването ѝ ще е по-спокойна. Голямо внимание обърнете на отношенията с колегите. Някои от тях имат определени интереси и не им пука дали някой ще пострада в процеса им на постигането им. Ако видите, че може да пострадате, би било по-добре да избягвате контакт с тези хора. Започнете да работите върху собственото си здраве по всички възможни превантивни начини. Не позволявате на никого и нищо да ви обезсърчи и се опитайте да се занимавате спокойно с работата си.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Бъдете внимателни –2, 3

 

Водолей – Вашият състезателен дух ви е мотивирал и през новата седмица ще започнете да забелязвате промени към по-добро. Физическите, умствени и материални усилия, които сте положили в тази област, ще придобият форма и ще разберете, че не са били напразни. Трябва да се фокусирате върху качеството, а не върху количеството. Ще получите нещо, което наистина сте искали. С правилния подход ще можете да стигнете там, където искате да отидете...

Благоприятни дни – 2, 3, 7

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Риби – Батериите ви не изглеждат добре заредени за задачите, с които трябва да се справите през първата част на седмицата. По средата ѝ обаче като че ли се възстановявате донякъде и успявате да се справите с голяма част от това, което сте планирали за тези дни. Нещата се движат в правилната посока и има голяма вероятност да преживеете важно събитие. Новата седмица вещае по-добър период както в работата, така и в семейния живот. В личен план постигнете напредък с любимия човек, освободете се от бариерите помежду ви.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 7

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати