Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 1 до 7 февруари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 1 до 7 февруари

Снимка:

Овен – Меркурий е ретрограден във вашия социален сектор и някои от последните ви идеи, планове или решения могат да се сблъскат със закъснения. Приятелствата могат да бъдат малко по-сложни сега. Могат да се появят стари познати или да помислите да се свържете със стар приятел. Това ще продължи до 21 февруари. Стремете се да избягвате големи решения или промени. Може да се сблъскате с проблеми с храносмилането. Трябва да направите здравето си един от приоритетите си. Работещите могат да получат стрес поради натоварване, а учениците да получат стрес поради предстоящ изпит. Този стрес може да ви причини също здравословни проблеми. Препоръчва се здравословна диета.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 3

Телец – Тази седмица ще бъде много натоварена за вас. Опитайте се да имате предварителен план за действие. На работното място може да се създаде бъркотия, ако не сте точни. Може да получите внезапни допълнителни работни задължения. Тази седмица трябва да внимавате за здравето си. Агресията и стресът могат да ви създадат здравословни предизвикателства. Пикантната храна няма да бъде полезна за вашето храносмилане. В следващите дни брачните ви взаимоотношения се нуждаят от повече внимание. Трябва да дадете пространство на любимия човек да се чувства свободно и комфортно.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни – 4, 5

Близнаци – Препоръчва се да бъдете внимателни, когато се занимавате с финансови въпроси. Възможно е да има разправии за някои семейни активи. Избягвайте всякакви дискусии относно наследствено или друго семейно имущество, иначе може да възникне спор. Старайте се да не допускате дребни проблеми между вас и членовете на вашето семейство. Като цяло може да се радвате на добро здраве. Но трябва да избягвате прекаляването с работата и да се опитвате да живеете без стрес. Възможно е да преживеете инцидент поради вашето невнимание. Затова бъдете предпазливи, докато шофирате, работите или се отдавате на каквато и да е физическа активност.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Рак – Планетите ще се движат във ваша полза през седмицата. Въпреки това може да се сблъскате с някои ограничения в началото й. Във финансов аспект, сред трудностите може да откриете добри възможности за печалба. Някои страхове, несигурност или скрити недоволства могат да се появят около средата на периода. Това, с което определено ще се сблъскате, е повтаряне на ситуации и коригиране на грешки и пропуски, било от колегите, било от вашите. Не се учудвайте, ако имате повишен апетит и особено изразена нужда от сладкиши и захар. Дори можете лесно да качите няколко излишни килограма.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Бъдете внимателни – 2, 3

Лъв – Благоприятните планетарни влияния могат да ви държат енергични, като ви помагат да се представяте ефективно. Може би е подходящият момент да задействате(или формирате) нови стратегии за увеличаване на приходите си. Хубаво е да поддържате сърдечни отношения с колегите и бизнес партньорите си. Това може да ги накара да ви помогнат, а също и да споделят полезна информация с вас.  В някои моменти може да откриете, че шефът ви е твърде властен. Бъдете дипломатични, не влизайте в спорове. Може да възникнат някои незначителни здравословни проблеми. Така че трябва да се грижите добре за здравето си.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Дева – Чувството за позитивност ще надделее в работата ви тази седмица. Но не през цялото време. Всъщност около средата на периода може да се сблъскате с предизвикателства на работното място. Вашето търпение и способността ви да се контролирате ще бъдат подложени на тест. Трябва да сте мотивирани, тъй като самомотивацията е единственият начин да преминете успешно изпитанията. Бизнесмените не трябва да сключват сделки прибързано тази седмица. Времето е благоприятно, ако търсите някаква несериозна връзка. 

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 1, 6, 7

Везни – Внимавате за пропуски, докато бързате да свършите нещата на професионалния фронт. Трябва да бъдете изключително внимателни с работата си. Тази седмица може да бъде предизвикателна за повечето от вас. Не се чувствайте обезсърчени, тъй като животът може да ви подхвърли няколко добри възможности. Само не се поддавайте на мързела. Трябва да поддържате добър баланс между разходите и приходите си, за да избегнете евентуална криза в бъдеще. Ако планирате да инвестирате, уверете се, че сте проверили отново всички възможности или може да загубите добра сума пари.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 3

Скорпион – Тази седмица може да е малко стресираща в професионален план. Трябва да развиете търпение и концентрация, за да се справяте добре на работа. Въпреки че работата ви може лесно да бъде изпълнена, трябва да сте по-внимателни. Възможно е да има трудни ситуации, които да причинят умора и несигурност. Най-хубаво е да избягвате негативните мисли и да започнете да се придвижвате към по-големи цели. Колкото повече хора питате, толкова повече мнения ще получите, което ви затруднява още повече да вземете вашето решение.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни – 4, 5

Стрелец – Седмицата ще е добра за тези, които работят усилено. Всички ваши седмични цели могат да бъдат постигнати навреме. Планирането обаче е задължително. Във финансово отношение периода също може да е добър.  Може да се появят нови възможности. Имате достатъчно енергия, но трябва да я поддържате със здравословна, качествена и разнообразна диета. Не са изключени проблеми с кръвното и очите. А животът и връзката ви с партньора ви са много интересни ... Споровете може да доведат до сблъсъци на егото.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – Тази седмица може да се проявите като родени лидери. Ще излъчвате сила и величие. Тъй като сте позитивно настроени и нетърпеливи да влезете в действие, това страхотно качество на вашия характер може да ви помогне да се представите по-добре на професионалния фронт. И понеже сте силно амбициозни и винаги се стремите да стигнете до самия връх в избраната от вас област, така тази седмица може да получите възможност, където да докажете отново способностите си. Харчете парите си планирано и добре обмислено.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Бъдете внимателни – 2, 3

Водолей –Трябва да избягвате да се ангажирате с каквото и да е, ако не сте сигурни, че ще можете да се справите с изпълнението му. Може да имате конфликти с колеги. Стойте далеч от негативните мисли и ненужните спорове с другите. Трябва да се стремите да бъдете в компанията на позитивни хора, които ви помагат, насърчават и подкрепят. За свободните представители на знака - дори ако сега не се случва нищо грандиозно, това не означава, че вашият период за любов не съществува. Бъдете търпеливи, ще има причини скоро да се усмихнете.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Риби – Отговорностите ви ще се увеличат през тази седмица. Бъдете търпеливи, докато вземате някакво голямо решение, свързано с работата.  Отрицателните мисли могат да повлияят на здравето ви. Избягвайте да навлизате в спорове и клюки. Това може да ви натовари психически и също да се отрази на здравословното състояние. Някои скрити страхове може отново да изплуват. Избягвайте ненужно натоварване във всякакъв аспект. Тази седмица може да донесе повече разходи, отколкото спестявания. Може да се сблъскате с финансова криза поради непланирани разходи.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 1, 6, 7  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още