Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 1 до 7 ноември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 1 до 7 ноември

Снимка:

Овен –Неочаквано събитие може внезапно да ви извади от равновесие в следващите дни, но бързо ще се вземете в ръце. Въпреки това трябва да предприемете необходимите стъпки, за да избегнете повторното изпадане в тази ситуация. Като цяло седмицата ще бъде енергична и позитивна. Пълни сте с планове и идеи и ентусиазирано водите хората около вас. Купидон може да ви удари с една от стрелите си тези дни. Насладете се на това неочаквано влюбване, но не правете планове за бъдещето.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 3

Телец – Твърде емоционална седмица. Ще трябва да разрешавате конфликти и може да има трудни разговори. Може би ще изпитате натиска на обстоятелствата, които няма да ви позволят да се развивате. Опитайте се да не си затваряте очите за проблемите, в противен случай те само ще се натрупват още. Не се доверявайте сляпо на думите на другите и бъдете критични, когато създавате нови приятели и познанства. Новите приятелства и любов ще процъфтяват само ако вложите време и усилия в това.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни – 4, 5

Близнаци – През новата седмица ще имате прилив на енергия, духовен подем, творческа активност, самоутвърждаване и повишаване на образователното си ниво. Не се оплаквайте на всеослушание от работата и шефа си, защото нелицеприятните ви думи могат да достигнат до ушите му по-бързо, отколкото си мислите. Постарайте се да подобрите отношенията си с партньора си – направете романтична вечеря или пътувайте заедно.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Рак – През седмицата ще бъдете позитивни, изпълнени с енергия и бодрост. Нищо и никой не може да развали доброто ви настроение. С вашата самоувереност можете да мотивирате други хора да предприемат важни действия в живота си. В любовните отношения звездите ще ви помогнат. Ще трябва да преоцените отношенията си с партньора си. Ако сте сами и харесвате някого, станете по-активни. Този човек определено ще ви обърне внимание. Не се страхувайте да срещате и нови хора.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Бъдете внимателни –2, 3

Лъв –През седмицата семейният живот остава на по-заден план. Ще обърнете повече внимание на работата и печеленето на пари. Но не се отдалечавайте твърде много от семейството си, тъй като те може да се почувстват пренебрегнати и това може да доведе до конфликти. Ако пък просто търсите любим човек, струва си да преосмислите всичко. Търсите щастието там, където го няма. Възможно е да ви предложат да участвате в нов проект. Ако сте готови за нови отговорности, тогава не се колебайте да се съгласите.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Дева –Нещо продължава да ви притеснява и не можете да се отървете от това чувство дори през тази седмица. Трябва да си вземете малка „почивка за размисъл“. По време на работа можете да отложите решенията, ако не изискват незабавни действия. Не се крийте в черупката си, отворете се за хората около вас, но се дръжте предпазливо и умно, за да не попаднете на куката на безскрупулни хора. Бъдете малко по-свободни в любовта, дайте на партньора си място да се развива. Това само ще задълбочи връзката ви.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 6, 7

Везни – На работа трябва да сте постоянно активни, препоръчително е да не се отпускате. Не се обезкуражавайте от неща, които са извън вашия контрол. Това няма да промени нищо, а вие губите енергията си за нещо безсмислено. Появяват се благоприятни перспективи във финансово отношение. Трябва да внимавате с думите си. Съвсем неволно може да кажете нещо на партньора си, което ще го нарани много. Не пропускайте възможностите да се запознаете с нови хора.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 3

Скорпион – Някои вашите действия в далечното минало ще започнат да дават плодове. Трябва да начертаете ясна граница между желанията и възможностите. Претеглете всичко добре и го преценете реалистично. Могат да се случат неприятности в работата, които ще ви разстроят и разочароват. Тайната на успеха е да държите ума си ясен и емоциите под контрол, така че хаосът около вас да не ви погълне. Не се захващайте с много неща наведнъж, преценете правилно възможностите си.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни – 4, 5

Стрелец – Енергията на първата седмица на ноември може да се окаже много нестабилна. По-добре да не инвестирате в съмнителни финансови дела. Може да се изправите пред труден избор, но ще успеете да вземете правилното решение. Ограничете комуникацията си за известно време, избягвайте обществените места. Сферата на личния живот не бърза да ви зарадва с успех в тази област. Ако успеете да завържете интересно запознанство, то ще бъде краткотрайно.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – През седмицата трябва да сте в добра форма, защото ще бъде доста интензивна. На работа дръжте пръста си на пулса, за да не пропуснете важни проекти или интересни събития. Не споделяйте лична информация с никого. Най-здравословно е да си държите устата затворена през повечето време. Вашите признания може да бъдат използвани срещу вас. Очакват се непланирани събития и неочаквани обрати. Но благодарение на таланта си да намирате различни решения, вие ще можете бързо да овладеете ситуацията.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Бъдете внимателни –2, 3

Водолей – Очакват ви добри перспективи. Подредете правилно приоритетите, опитайте се да се възползвате от това, което се случва. Бъдете внимателни – въпреки че всички врати ще бъдат отворени пред вас, зад една от тях може да има капан. Трябва да забавите темпото и да обръщате внимание на здравето си, за да не се превърнат ранните звънци, с които ви предупреждава тялото ви в силна аларма. Ще срещнете човек, който е близък по дух и със сходни възгледи за живота.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Риби – През тази седмица от вас ще се изисква търпение, сдържаност и предпазливост. Ще бъдете (някои от вас) в светлината на прожекторите. Единственият проблем е, че това изобщо няма да ви хареса и ще ви даде несигурност относно предприемането на някои житейски стъпки. Промените идват при вас. За повечето от тях не винаги ще сте готови, но ще трябва да ги приемете. Чувствата ви правят уязвими. Трябва да преразгледате кръга си от приятели и да „прочистите“ малко техните редици. Оставете само най-лоялните и доказаните.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 6, 7  


Топ новини

виж още

Актуална тема