Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 10 до 16 май

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 10 до 16 май

Снимка:

Овен – Това е добра седмица да популяризирате вашите вкусове, предпочитания и лични ценности. И тъй като Меркурий транзитно преминава през 3-я ви дом, може да се очакват много новини, съобщения, пътувания. Тази седмица вашият дом е центърът на вашите притеснения. Марс в квадратура към знака ви може да донесе атмосфера на напрежение. Не се поддавайте на гнева, лош съветник е. Небето ви гарантира неизменна защита, топла и обединяваща комуникация. Така че не се колебайте да използвате всичките си активи, за да укрепите емоционалния си живот.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –15, 16


Телец –Тази седмица ви намираме приятелски настроени, отворени към света и хората, свободни. Откъм чар и магнетизъм, привличате всички очи. Имате повече доверие в себе си. С Марс в хармоничен аспект към вашето Слънце инициативите ви се множат. Само не слагайте всички яйца в една кошница. Юпитер ви носи късмет и ви дава закрила и всичко става при вас по-лесно. С квадратурата на Сатурн ви е нужно повече тишина и спокойствие, повече време за размисъл. Погрижете се и подобрете външния си вид.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Близнаци – Тази седмица с Венера преминаваща през вашия знак, ставате по-мили и любезни и неизбежно хващате окото. Вашият интелект е в разцвета си. С голяма лекота намирате решенията на всички възникнали въпроси и проблеми. Професионалните контакти са многообещаващи. Трябва да продължите да работите по фокусиран и конструктивен начин. Не пропускайте възможността да медитирате или просто да се отпускате от време на време. Чудесно време за приятелства.

Благоприятни дни – неутрални

Бъдете внимателни – 13, 14


Рак –Това е подходящ момент да споделите идеи с приятели и да разработите нови проекти. Може би е време да помислите да възродите някои контакти с приятелите си. Следвайте интуицията си. Благодарение на това, лесно ще изместите трудни опоненти, защото ще имате психологическо предимство пред тях. Звездите ще ви дадат убедителна сила и преднина. Възможни са някъде семейни конфликти. Достатъчно е всички да останат спокойни, за да се разрешат бързо проблемите.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Лъв – Звездите прогнозират успех, дори и да платите висока цена. Първо, трябва да бъдете упорити и усърдни, със значителна отдаденост. Можете също така да пътувате далеч от дома. Трябва да отложите всички финансови въпроси - ако е възможно. Ограничавайте се до съществените разходи само и не променяйте начина, по който управлявате финансите си. Време, когато Лъвовете трябва да се съсредоточат върху семейните отношения и емоционалната стабилност.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 10, 11, 12

 

Дева – Сега се фокусирайте върху себе си, нуждите си и нещата, които сте пренебрегвали отдавна. Не подценявайте и не отлагайте неща, които изискват вашето внимание. Може би най-накрая ще се погрижите за вашето здраве, за въпроси, свързани с образованието или нуждите на децата, помирение с някого или изясняване на недоразумения. Планирайте разходите си и се придържайте към този план. Въпреки предизвикателствата, пред които се изправяте, ще ги преодолеете. Нещата се променят по позитивен начин за вас.

Благоприятни дни – 10, 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Везни – Някои може да се почувстват малко разочаровани. Без съмнение, в момента изпитвате някои емоционални ограничения, където Сатурн води танца и забавя темпото. Изчакайте Венера да дойде на помощ и да затопли цялата атмосфера, да се качите на малко повече надморска височина. Венера събужда чувствата ви и предизвиква вашите желания. Небето защитава искрената любов и дава инерция и ярки цветове на вашия емоционален живот. До края на юли Юпитер ще ви предложи възможности да се измъкнете от рутината, за да освежите малко ежедневието си.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –15, 16

 

Скорпион – Период, в който емоциите и желанията могат да бъдат изострени и често се опитвате да преобразите това, което трябва. Любовта, семейството и емоционалното ви удовлетворение ще бъдат в центъра на вашите притеснения. Възможен е семеен спор, който може да ви постави в лошо настроение или дори ви заболи. След това разчитайте на Венера, за да повлияе нежно на хода на нещата в семейството. Излезте от кулата си от слонова кост и се усмихвайте по-често и ще видите, че е много ефективно.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Стрелец – Избягвайте всякакви рискови решения и ситуации. Време е да се погрижите за здравето си, особено за зрението си. Може би трябва да си прегледате очите от офталмолог. С Южния Лунен възел в знака ви, може да направите „кармична среща“ с човек, който не сте виждали от дълги години или ново лице. Ако не сте сигурни за нещо, не го правете. Трябва да се интересувате повече от близките си. Прекарвайте повече време с децата си, се грижете се за по-възрастни родители, баби и дядовци.

Благоприятни дни – неутрални

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Козирог – Ще търсите смисъл и цел във всичко. Такъв начин на мислене може да бъде опасен и ненужен. Понякога трябва да се доверите на инстинктите си. Звездите ви казват, че това е момент, в който можете да постигнете много неща, ако използвате уменията си. Не забравяйте да използвате здравия си разум и сърцето си. Можете да преодолеете трудностите, ако се доверявате на другите. Обърнете повече внимание на нуждите на вашите близки и колеги. Покажете им уважение и доверие, оценявайте усилията им

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Водолей – Тази седмица ще виждате света в розово. Тази ситуация има своите плюсове и минуси. Няма да можете да мислите рационално и да преценявате ситуациите. Опитайте се да не се справяте с неотложни въпроси през следващите дни, помолете за помощ някого, на когото имате доверие, преди да вземете важни решения. Неочаквани новини могат да повлияят на най-интимните ви отношения. Ще трябва да контролирате гнева си и да не действате импулсивно. В любовта, научете се да давате това, което другия човек наистина иска.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 10, 11, 12

 

Риби – Вършете ежедневната си работа възможно най-съвестно, в противен случай може да имате проблеми скоро. Вие ще трябва да решавате нерешените въпроси. Възможна любовна афера, която ще ви позволи да избягате от ежедневието. Дръжте под око и не пропускайте никакви възможности! Събитията ви дават „зелена светлина“. Очаква ви изненада, която ще ви донесе нови шансове. Добре е да се отпуснете и да направите нещо, което ви харесва. Бъдете благодарни на хората, които са до вас, те заслужават цялата ви обич на благодарност.

Благоприятни дни – 10, 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още