Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 10 до 16 октомври

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 10 до 16 октомври

Седмичен хороскоп от 10 до 16 октомври - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Добра седмица се очертава. Най-накрая ще можете да бъдете възнаградени за значителните си усилия. Звездите препоръчват обаче да не почивате на лаврите си, а да продължите напред. Все още имате много интересни идеи, които трябва да бъдат приложени на практика. С финансите не всичко е толкова стабилно, колкото бихте искали. Може да има както печалби, така и загуби. Опитайте се да не харчите много. Избягвайте да се впускате в опасни приключения. Възможно е да има напрегната връзка с любим човек.  

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 10, 16

Телец – Тази седмица звездите препоръчват на Телците да не забравят за точността и отговорността. Никой няма да изпълнява вашите задължения вместо вас. Някой ще е склонен да ви дава разни съвети, което не ви допада особено и не мислите, че е толкова добра идея. Не действайте противно на себе си, дори за да угодите на близък човек. Здравето ще изисква повишено внимание. Ако някакви симптоми се проявят, не ги подценявайте. Потърсете съвет от специалист.

Благоприятни дни – 16

Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци – Благоразумието и икономичността ще бъдат най-добрите ви помощници във финансовите въпроси през тази седмица. Поради непредвидени затруднения с финансите може да изпаднете в трудна ситуация. За доброто кръвообръщение е добре да имате по-добра физическа активност. Любовните отношения ще са подложени на изпитание през този период. Те ще бъдат свързани най-вероятно с външни фактори. Възможно е някой да се опита да се намеси в личния ви живот.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – Може да се каже, че сте облагодетелствани тези дни. Важно е да спазвате всичките си обещания и да обръщате повече внимание на качеството на работата си. Възможно е някои планове, свързани с пари, пътуване или дребни инвестиции, да бъдат отложени. Но от забавянето може да има и ползи. След 10 октомври може да срещнете любими хора, които не сте виждали от години. Възможно е една любовна връзка, на която вече не сте се надявали, да вземе нов обрат.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16

Лъв – Тайната на успеха в бизнеса тази седмица е обективна самооценка. Няма нужда да омаловажавате достойнството си. Използвайте силните си страни, за да постигнете това, което искате. Ще имате повече шансове да направите живота си по-лесен и по-красив. Финансовото състояние е стабилно и няма да бъде особено застрашено през този период. Да се чувствате добре и енергични ще помогнат млечните продукти. Имате нужда от тях, за да насищате тялото с калций, от който сега особено се нуждаете.

Благоприятни дни – 10, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Ще имате добри шансове да напреднете в кариерата, ако работите в йерархична система. Възможно е напредване в същата фирма или намиране на по-добре платена работа. Помощта от близки хора ще ви помогне да отворите много затворени врати. Може би ще се появи изгодно сътрудничество или нови взаимоотношения, които ще ви отведат по-далеч. Мнозина ще имат възможност да се върнат към по-стара идея или проект, който този път ще успеете да завършите успешно.

Благоприятни дни – 11, 12, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

Везни – Звездите ви съветват да помислите пет пъти, преди да кажете нещо на някого тази седмица. Небрежните думи могат да причинят проблеми както на работното място, така и у дома. Финансовото състояние ще се подобри леко. Вероятно ще получите увеличение на заплатата или бонус. Уикенда трябва да бъде прекаран в движение - най-добре е да отидете на кратко пътуване. Бъдете подготвени за факта, че ще искат да ви съблазнят. Ако нямате нищо против, седмицата може да бъде интригуваща и страстна. Но не очаквайте този човек да остане в живота ви за дълго.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 10, 16

Скорпион – Седмицата няма да започне твърде активно, но не допускайте да бъдете мързеливи дълго време. Ще трябва да бъдат разгледани някои неотложни въпроси и ще трябва да се положат усилия за постигане на резултати. Ако съдбата ви поднася изненади, използвайте ги за свои собствени цели. Както се казва, „от лимона си направете лимонада“. Време е да планирате бюджета си. Ненужните разходи е добре да се избягват сега, така че стриктно се придържайте към плановете. Напоследък сте твърде склонни към ревност. Опитайте се да не отблъсквате партньора си, за да не съжалявате по-късно.

Благоприятни дни – 16

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – Има вероятност да реализирате печалба и ще можете да придобиете това, за което отдавна сте мечтали. Възможно е да възникнат конфликти в личните отношения. Опитайте се да се въздържате по време на спор, за да не обиждате любимия си човек. Изречените думи могат да навредят толкова много, че последствията заплашват да бъдат непредсказуеми. Обърнете внимание на сигналите, които тялото ви дава. Малки неразположения са възможни през втората половина на седмицата.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог – Нещата ще вървят най-добре за тези, които се занимават с интелектуална дейност. Отделете време, за да се отпуснете. В противен случай сте в опасност от бързо прегаряне. Относно здравето, най-уязвимото място през този период е стомашно-чревният тракт. Възможни са проблеми. Наблюдавайте диетата си. Ако сте необвързани и планирате да създадете нови романтични запознанства, звездите ви съветват да отложите това намерение до по-добри времена. Сега е малко вероятно нещо да се получи.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16

Водолей – Звездите ви съветват да останете бдителни през всичките седем дни от седмицата и да не забравяте за здравия разум. Тези качества наистина ще ви трябват, когато общувате с колеги и близки. Опитайте се да не говорите много, въпреки че ще бъдете склонни именно към това. Чистият въздух и упражненията са най-добрите помощници за вашето здраве тази седмица. Можете също така да практикувате медитация. Това ще ви позволи да се чувствате добре както физически, така и психически.

Благоприятни дни – 10, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – Звездите съветват Рибите да преоценят жизнените ценности. Може би вашият мироглед се променя и изисква нещо ново. Съдбата ви зависи от тези промени. Не се обезсърчавайте и не се страхувайте от промени – те са към по-добро. Нека личният ви живот остане личен през този период. Не споделяйте много и не позволявайте на външни лица да участват в него. В противен случай няма да можете да избегнете клюки и шепнене зад гърба си.

Благоприятни дни – 11, 12, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 15 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати