Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 10 до 16 януари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 10 до 16 януари

Овен –Това, което ви липсва през първата половина на седмицата, определено ще наваксате в следващите дни. Отървете се от всичко, което пречи на напредъка ви. Направете това във всички области. Опитайте се да се отпуснете малко повече. Ще почувствате, че сте привлекателни и интересни за противоположния пол, което ще ви вдъхне увереност и добра воля. Ще бъдете готови да нарушите всички правила. Имайки предвид всичко това, не забравяйте за себе си и членовете на семейството си. С напълно невинно поведение можете да нараните всеки от тях.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –10, 15, 16

Телец – През седмицата ще почувствате, че вашата лична сила и енергия постепенно се увеличават. Следващите дни ще бъдат благоприятна за амбиции и сбъдване на желания. Можете да промените начина си на живот, но само ако го отстоявате. Ще се сблъскате и с някои проблеми. Ще стигнете до извода, че сте преценили погрешно някои от своите „приятели“. Нищо страшно, но трябваше да осъзнаете това, за да бъдете по-внимателни следващия път.  Когато една врата се затвори, две се отварят. Не забравяйте това, така че гледайте към бъдещето с оптимизъм, което крие куп изненади.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 11, 12

Близнаци –Опитайте се да бъдете максимално спокойни и толерантни, тъй като седмицата не е най-благоприятната за вас. Нещата, които сте толерирали досега, ще започнат да ви разсейват и ограничават вероятно. Ще сте склонни да прехвърляте лошото си настроение върху другите. В емоционалната сфера щастието ще продължи да ви убягва. Колкото повече го преследвате, толкова повече ще ви се изплъзва, така че по-добре оставете нещата на мира и животът да се погрижи сам за всичко.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 13, 14

Рак – Ще се озовете на кръстопът между личните желания и варианти, които са по-реалистични и постижими. Опитайте се да се съсредоточите върху по-трайните аспекти на живота. Ще имате творчески пориви и вдъхновение, които ще ви помогнат да разберете как да подходите към някои неща по по-различен, по-вълнуващ начин. Ако сте готови да захвърлите бронята си и да отворите сърцето си, можете дори да се влюбите. Особено мъжете ще бъдат много нерешителни. Няма да знаете какво точно да правите. Не се страхувайте да кажете какво мислите и чувствате. Живейте за момента!  

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 10, 15, 16

Лъв – Тази седмица ще бъде по-спокойна за вас. Бъдете търпеливи и обмисляйте внимателно всяко решение, тъй като някои от тях могат да имат голямо влияние върху бъдещето ви. В този период ще бъдете приключенски настроени, така че ще търсите нещо ново и вълнуващо на всяка крачка. Обвързаните, внимавайте да не се увлечете в някое неочаквано бурно любовно приключение, за което по-късно може да съжалявате. Ако пък изпитвате любовни разочарования, време е да погледнете честно към себе си и да признаете своя дял от отговорност.  

Благоприятни дни – 10, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Дева – Това ще бъде седмица на много работни ангажименти и материални постижения за вас. Материалната страна на нещата ще бъде на първо място. Можете да очаквате успех и издигане в работата си и много други приятни неща – похвала от ръководството, повишение или увеличение на заплатата, бонус. Сега е подходящ момент за амбициозни планове, постижения и нови проекти. Ще бъдете изправени пред предизвикателство в областта на междуличностните отношения. Вашите инициативи в тази посока биха могли да помогнат за постигането на правилния баланс.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни –13, 14

Везни – Не се оставяйте да се разсейвате твърде бързо при постигането на целите си. Имате добра отправна точка, използвайте я разумно. Въпреки факта, че ще бъдете изненадани от малко неблагоприятно събитие, ще останете оптимисти и щастливи. Ще се справите с всичко със силна воля. Ще се озовете в пристъп на страст, но бързо ще разберете, че всъщност не искате да се свързвате емоционално. Нуждаете се от спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония.   

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –10, 15, 16

Скорпион – Успешно ще решите или завършите важно действие. Ще се почувствате като напълно преродени. Помислете добре на кого и на какво ще отделите най-много енергия и внимание. Добре ще е да прекъснете някои отношения с човек, който отнема вътрешната ви сила с досадните си влияния. Ще ви бъде по-лесно да мислите за нови планове след това. Ще придобиете много нови познанства и преживявания в емоционалната сфера. Между всички ще има някой, който може да привлече по-специално вниманието ви.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец – През тази седмица ще трябва да успокоите една ситуация и в същото време ще поставите нови граници. Внимавайте с кого си имате работа и най-важното не се намесвайте в опасни игри. Някой не е това, за което се представя. Напразно се притеснявахте, ситуацията, която ви тормозеше, се обръща в правилната посока. Никога не е лесно да изразите емоциите си с думи, но определено си струва да опитате. Подходящото време да ги изразите към партньора си. Тези, които имат тайни афери, има голяма вероятност да бъдат разкрити.  

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог –Можете да очаквате положителен резултат от дадена ситуация. Вътрешният мир и удовлетворение обаче зависят от вас. Поддържайте очакванията си реалистични и не прекалявайте. Разбира се, важно е и да защитите личните си интереси. Позволете на ума ви да ви води в решението и дръжте сърцето си встрани от това. Ще разберете, че губите интерес към неща, които някога са означавали нещо за вас. В действителност нищо няма значение освен онези неща, към които човек се привързва.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 10, 15, 16

Водолей – През тази седмица ще бъдете увлечени по нови предизвикателства. В средата на периода ще се заемете по-сериозно с някакъв проблем от емоционалната сфера. Ще разберете, че можете да стигнете до решение само с рационален подход, тъй като емоциите ви водят в грешна посока. Най-накрая ще поставите граници за определени хора. Това ще ви освободи от емоционален товар и ще вдишвате въздуха на свободата, което ще ви направи щастливи. Емоциите ви ще бъдат силно раздвижени и най-вече ще почувствате творческа и сексуална енергия.

Благоприятни дни – 10, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Риби – Хората около вас ви виждат предимно срамежливи и резервирани, но вие сами знаете, че сте много дружелюбни, след като се отпуснете. В средата на седмицата ще забравите за миг тревогите и ще се отдадете на блянове. В любовта това, което сте посяли в миналото, сега ще се върне при вас. Храносмилането, особено стомаха, ще ви създаде някои проблеми. Погрижете се за диетата си и преди всичко успокойте нервите си. Избягвайте да стоите на вятър и течение. Лесно може да настинете и да се появят болки в кръста.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни –13, 14  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема