Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 11 до 17 юли

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 11 до 17 юли

Седмичен хороскоп от 11 до 17 юли - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Налице ще са нервност, сприхавост и психическа нестабилност при някои. Възможни са здравословни проблеми с кръвообращението, главоболие и мускулни спазми. За заетите представители на знака тази седмица ще бъде изпълнена с нервност в емоционалните отношения. Ще има разногласия между вас и любимия човек, възможни са кратки, но доста разгорещени спорове. Това не трябва да разклаща отношенията ви по никакъв начин. Свободните от вас са все още много неактивни в емоционалната сфера и оставят нещата да се развиват от само себе си, което като цяло не води до особени резултати.

Благоприятни дни – 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Вие сте в период, когато нищо не ви се получава лесно и когато пречките са нещо, което е станало нормално за вас. Не показвайте страх, че не можете да направите нещо. Сега е чудесен период да се покажете в най-добра светлина. Анализирайте всеки детайл и не позволявайте нищо да ви се изплъзне случайно. Вашата имунна система е отслабена и трябва да работите върху нейното подобряване. Това е отличен момент да подобрите отношенията си, да разрешите някои съмнения и проблеми от предишния период.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Близнаци – Поради увеличения обем работа ще бъдете ангажирани повече от стандартното. Възможни са нововъведения в работния процес. Финансовите транзакции са застрашени по някакъв начин, независимо дали са малки или големи. Имате много добри шансове пред вас и се открива период, в който ще имате много причини да сте доволни. Свободните представители на знака ще бъдат придружени от добро настроение, но и възможности за начало на нови емоционални истории. Постарайте се да сте колкото се може повече в движение, с компания.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 11, 16, 17

Рак –  Това, на което трябва да обърнете внимание, са отношенията с колеги и началници. Възможни са словесни спорове и саботаж, тъй като около вас има много негативна енергия. Тази седмица при обвързаните представители на знака може да има малко обтегнати ситуации в отношенията. Опитайте се да не обвинявате партньора си в някои неща. Тези дни са малко напрегнати и съветът към вас е да бъдете коректни към любимия човек. За свободните – има шансове за забавления.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Предстоящата седмица ще се характеризира с турбуленции, особено в сферата на комуникирането с колеги. В работата ви вероятно ще има забавяния и нарушаване на договорените срокове. Чувствате се отлично и здравословното ви състояние е стабилно. Бъдете по-активни, движете се повече, но внимавайте за простудни заболявания, които са силно изразени в този период. Краят на седмицата носи повече стрес и имате нужда от повече редовен сън и повече почивка.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – През първата част от седмицата ще бъдете заети и под напрежение и това е перфектна почва за допускане на грешки и пропуски в бизнес средата. Някои решения на началници също може да ви изненадат неприятно и се опитайте да го приемете спокойно или помислете преди да реагирате. Що се отнася до финансите, ще трябва да се справите с дълг или задължение, чието плащане вече не можете да отлагате или удължавате. Свободните представители на знака са отворени за приключения и хубави моменти, без да мислят много за бъдещето.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 11, 16, 17

Везни – Предстои ви активна седмица, в която събитията ще се сменят с висока скорост. В първата част на периода ще има повишен стрес и нервност и вероятно ще трябва да реагирате доста бързо, за да разрешите някои ситуации. Възможни са проблеми с уговорките, забавяне на важни срещи, затова се постарайте да се организирате възможно най-добре. Като цяло добро здраве, но имате малко песимистично мислене. Подчертани ще са стресът и раздразнителността поради недоспиване или лош сън.

Благоприятни дни – 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – За тези, които са в емоционални връзки, следва по-нестабилен период, затова трябва да обърнете внимание на отношенията си с любимия човек. Възможно е да възникнат спорове, които за щастие ще бъдат краткотрайни. Свободни представители на знака - давайте, забавлявайте се, около вас има много интересни хора. През тази седмица е възможен спад на имунитета и енергията, което може да се отрази най-вече в главоболие и болки в костите. Трябва да работите върху физическата активност, повече движение.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец – Проблемна седмица предстои по отношение на работа и финанси. В този период категорично не трябва да вземате никакви решения, защото могат да бъдат прибързани и съответно да се окажат неблагоприятни по-късно. Ако очаквате започване на някаква работа, тя може да се проточи. Обърнете внимание на документацията, защото може да направите грешка или да загубите важни документи. Обърнете внимание също и на разходите, склонни сте да харчите повече от планираното.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 11, 16, 17

Козирог – Тази седмица ще има доста хаос в деловата сфера. Проблем ще бъде организацията, защото сте в период, в който работата изисква вашето максимално внимание и отдаденост, а вие вършите сто неща едновременно. Ще има много обрати и промени в последния момент, особено тези, свързани с документи и административни проблеми. Не е моментът да инвестирате големи суми пари, намирате се в период, в който харчите много, така че ще е необходимо да се ограничавате.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – Свършете всички задължения, които имате, не ги замитайте под килима, за да не изпаднете в незавидна ситуация и да бъдете критикувани от колеги или началници за някоя несвършена работа. Повишената нервност е налице обаче. За тези, които имат връзка - много зависи от вашите реакции и умение да внасяте спокойствие и стабилност, така че гледайте да не разпалвате страстите, а да ги успокоявате. Свободните представители на знака са доста заинтригувани от някого.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – Опитайте се да се съсредоточите максимално върху най-важните неща. Работата ви го изисква, така че не отлагайте и не оставяйте нищо за утрешният ден, защото той ще донесе нови задължения. Енергията ви ще бъде ниска поради забързаното темпо на работа. През втората част на седмицата ще сте напрегнати и по-податливи на стрес и нервност. Възможно е някои от вас да имат проблеми с безсънието. Сезонните вируси също представляват опасност, внимавайте. Трябва да дадете енергия на връзката си и по този начин да избегнете попадане в капана на монотонността. На необвързаните им предстоят много интересни събития.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 11, 16, 17


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати