Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 12 до 18 септември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 12 до 18 септември

Седмичен хороскоп от 12 до 18 септември - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тази седмица може да преобладава напрежение както в личния, така и в професионалния ви живот. Така че трябва да бъдете внимателни. Внезапни и неочаквани събития, едното от които лична среща, ще ви поставят на своеобразен тест, който ще докаже колко силни са вашите връзки, чувства и морални принципи и дали няма да се разпаднат. Ще разпръснете заблудите си, ще достигнете до осъзнаване и ще откриете истините, които ще бъдат основната посока в бъдещия ви път. Вашата проницателност ще ви помогне да възприемете цели, визии и настроения, така че се доверете на инстинктите си.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Тъй като Меркурий се движи ретрограден във Везни, факт е, че тази седмица може да има проблеми в работата, които ви вълнуват. Квадратурата на Венера от Дева към Марс в Близнаци на 16 септември подчертава вътрешното напрежение, което може да се изрази и в личния ви живот. Предразсъдъците влияят на вашата преценка и ви пречат да почувствате, че вашите нужди и желания са хармонизирани във вас. Вложете въображение и креативност в рутината си, за да избягате от стереотипите и предразсъдъците, които създават стрес и умора.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –14, 15

Близнаци – Трябва да внимавате в търговията и комуникацията, особено на 16-17 септември с опозицията на Слънцето от Дева към Нептун в Риби. Определени събития ще ви накарат да се задълбочите в ситуациите и чувствата, давайки ви възможност да определите дали основите, на които основавате връзката си, осигуряват сигурност или нестабилност. Все още имате способността да доминирате и да се налагате по дискретен и успешен начин на партньора си, но внимавайте да не прекалявате. Случайната среща с някого, когото ще срещнете на място, където се движите, ще отнеме от вашата енергия.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Рак – Събитията ще проправят пътя към намирането на търсеното решение и резултатът ще бъде изцяло по ваш избор. Понякога нравът ви преминава разумните граници и ви прави мнителни, в резултат на което изпадате в грешки, които не винаги са разпознаваеми от вас. Вслушайте се в съветите, които близък човек ще ви даде. Ще срещнете някой, който ще ви напомни за старите времена. Ако решите да запазите положителна и приемаща нагласа, тогава много бързо ще започнете любовна афера.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 18

Лъв – Седмицата се очаква да бъде интензивна по отношение на търговски и комуникационни споразумения. Трябва да обърнете особено внимание на финансовите въпроси, тъй като не е лесно да възприемете и решите кой вариант е най-добрият за вас. Спонтанността, любящият темперамент и лекотата на действие ще бъдат вашите лични ресурси и би било добре да не ги оставяте неизползвани. Някой ще събуди любовния ви интерес. Развитието ще внесе нов обрат в романтиката ви, може да се случат неща, които не сте очаквали.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – Силните елементи на вашия характер ще бъдат активирани и ще се изпълните с оптимизъм и спонтанност, черти, които ще ви помогнат да постигнете положителни резултати. Реакциите ви ще предизвикат възходи и падения в любовния ви живот, но капризността, с която се отличавате, ще намерите начин да се заобиколи и накрая ще бъдете в оптимистично настроение. Едно събитие ще ви даде тласък да преразгледате някои неща отново, недоразумение ще бъде разрешено и оттогава нататък пътят ви ще бъде широко отворен.

Благоприятни дни – 14, 15, 18

Бъдете внимателни – 16, 17

Везни – Ще бъдете принудени да вземете важно решение и това ще бъде стимулът да проникнете в дълбините на вътрешния си свят. Все още ще разпознавате и осъзнавате много неща и това ще е основата, на която ще базирате решенията си. Следвайте безстрашно инстинкта си, не се отклонявайте от желанията на сърцето си. Осмелете се да се изправите срещу слабостите си, да разрешите несигурността си и да не позволявате на страховете си да предопределят събитията, преди да са се случили.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Водени от емоция през седмицата, а не от логика, ще сте склонни да си затворите очите за някои проблеми. Има голяма вероятност да се влюбите, но внимавайте да не загубите компаса си, защото ще дойде вълна от силни емоции. Може да ви е трудно да контролирате сърцето си и може да изпаднете в действия, които никога не сте правили в живота си. Използвайте спокойната страна на характера си. Трябва да внимавате с новите хора, които нахлуват в живота ви, защото е възможно те да обещават много, но реалността да е далеч.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –14, 15

Стрелец – На 16-17 септември Слънцето в Дева се противопоставя на Нептун в Риби, създавайки заблуди и илюзии, които могат да повлияят на кариерата ви. Добре ще е в тези дни да си вземете почивка, ако можете, защото не е подходящо за вземане на важни решения относно ежедневието и работата ви, тъй като има вероятност да направите важни грешки. Вашият чар и уверен стил са двата елемента, които трудно ще оставят събеседниците ви безразлични. Вашето силно самочувствие и очарователен начин на изразяване ще дадат ново измерение на любовния ви живот.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Козирог – Време е да доминирате. Вашият ум и смел характер най-накрая ще излязат на повърхността. Вие ще бъдете господар и управител на живота си, вашите собствени решения ще са тези, които ще движат събитията, така че помислете какво точно търсите и действайте смело и със силна воля. Вашата динамична тактика ще бъде още по-добра. Продължете към новото начало, което ще бъде създадено и внимавайте да не допускате отново предишни грешки. Трябва да действате интуитивно и да не позволявате на ласкателите и хората, които се опитват да ви насочат както сметнат за добре, да повлияят на преценката ви.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 18

Водолей – Емоционалните изблици могат да доведат до грешки, за които по-късно да съжалявате. Сложете край на импулсивността си и не ядосвайте партньора си без причина. Ако чувствате твърде много напрежение, отпуснете се с малко упражнения или медитация! Ще бъде много умен ход, ако си направите труда да ограничите егоистичните си наклонности и да изглеждате съзнателно отстъпчиви. Обстоятелствата ще ви помогнат да разберете, че има някой, който ви цени от дълго време, но вашето отношение е пречка.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – В случай, че наскоро сте били измъчвани от някаква несигурност и може би сте изпитвали липса на самочувствие, сега песимизмът изчезва и вие отново намирате своя ентусиазъм, сила и оптимизъм. Решавате да предприемете смели стъпки, да се отървете от задънените улици и да преминете към нови планове. Вашият стил ще бъде ефирен, а представянето ви ще бъде много привлекателно, елементи, които ще изненадат определен човек, който все още не е забелязал романтичната ви страна.

Благоприятни дни – 14, 15, 18

Бъдете внимателни – 16, 17

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети