Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 13 до 19 май

Седмичен хороскоп от 13 до 19 май - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През тази седмица ви очаква пробуждане и нови прозрения за посоката на живота ви. Планирането е ключов момент, но бъдете подготвени, че нещата може да не се развият според очакванията. Меркурий ще внесе свежест във вашите мисловни модели, думи и комуникация. Ще бъдете твърде заети да проправяте собствените си пътища, което може да означава, че ще пропуснете същността на любовта. Едно ново познанство може напълно да разклати възгледите ви за живота или да се окаже изненадващо различно от предишния ви приятелски кръг.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19

 

Телец – Не всичко ще бъде лесно, но ще се справите с няколко важни задачи и ще постигнете забележим напредък в работата/бизнеса. Усилията ви определено ще дадат резултат, но след известно време. Взаимоотношенията с колегите и с ръководството ще бъдат успешни. Благодарение на самоконтрола и организацията ще можете да се справите с всички сложни дела и да коригирате възможните недостатъци. Опитайте се да не се преуморявате, в противен случай ще станете разсеяни и неспокойни. През втората половина на седмицата вероятно ще има леки затруднения със запомнянето на нова информация.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

 

Близнаци – Умствената активност ще е на върха си, а общуването бързо, директно и пропито с искри на внезапни прозрения. Може да откриете, че вашите мисли са по-насочени към бъдещето. Това време носи и по-голяма откритост за свързване в групи с едни и същи интереси, от социални мрежи до хуманитарни организации, където нови приятелства и контакти спонтанно ще покълнат върху плодородната почва на споделени ценности и визии. Сега е моментът да сбъднете мечтите и желанията си, дори случайният риск е добре дошъл.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

 

Рак – Заемете се с важните неща без отлагане, в началото на седмицата всичко ще се получи особено лесно за вас. Ще се справите и с решаването на работните задачи, ако не губите време за дреболии и не се разсейвате твърде често.  Опитайте се да се придържате към разумен дневен режим, да спите достатъчно, да се грижите за здравето си. Втората половина на седмицата може да донесе някои затруднения. Възможно е по пътя да се появят пречки, а изпълнението на някои планове да се наложи да бъде отложено. Не допускайте да се огъвате.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 18, 19

 

Лъв –  Доста активна седмица се очертава. Все още можете да осигурите конструктивен диалог, да създадете подходящи аргументи и да вдъхновите другите, да предприемете необходимите действия. Посъветвайте се, ако трябва и положете основите на бъдещия си успех, но направете разумен план и го следвайте. Избягвайте да давате обещания и не спорете с другите. Увеличава се вашата привлекателност. Можете би това ще ви помогнете по някакъв начин да разрешите лични проблеми.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

 

Дева – Работата е важна част от живота ви. Наслаждавате се на чувството, че сте полезни и продуктивни. Тази продуктивност достига своя връх, когато е движена от вдъхновение. Вие изследвате това, което ви вдъхновява страстно като решаване на сложен пъзел. Разбира се, има опасност да станете прекалено обсебени, така че не забравяйте да отделите момент за умствена почивка. Поемете си дълбоко въздух. Този уикенд ви предлага цял спектър от уникални възможности. Няма нужда да контролирате всичко.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17

 

Везни – Интелектът ви ще бъде пропит с острота и ловкост, което може да ви превърне във велики мислители, способни на светкавични идеи. Време е да прегърнете оригиналното, интуитивно и изобретателно мислене, да оставите потока от нетрадиционни теми и вдъхновения да текат и да си позволите да изследвате нови области с нов ентусиазъм. Разбийте веригите на рутината и събудете това, което може да е заспало. Не чакайте пасивно чудеса, а активно пристъпете към възможностите, които се появяват на хоризонта пред вас.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19

 

Скорпион –Седмицата ще започне добре. Ще бъдете особено възприемчиви към чувствата и интересите на другите хора, така че лесно ще можете да намерите общ език с всякакви събеседници. Това е благоприятен период за намиране на нестандартен подход за решаване на сложни проблеми, правене на планове за бъдещето и започване на нещо ново. Някои  може да получат дългоочаквано изгодно предложение, свързано с работа. Вашият чар и външна привлекателност ще станат особено очевидни за другите. Така че тези, които се интересуват от намиране на връзка, ще имат много възможности за запознанства или превръщане на деловите отношенията в романтични.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

 

Стрелец – Тази седмица вашето вътрешно лидерство е изключително силно! Има вероятност да получите неприятни новини, да се разстроите и да се сблъскате с дребни неприятности в работата. Но ще бъде възможно бързо да се справите с всички тези наслагвания. В някои случаи ще бъде по-добре да направите пауза, да разхлабите контрола, да преразпределите натоварването или дори да отложите нещата за по-благоприятен момент. Обърнете специално внимание на емоционалното си състояние. Комуникацията с любимия човек ще ви помогне да се възстановите и да се отпуснете.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

 

Козирог – Отдайте се на вдъхновението тази седмица. Оставете подсъзнанието си да поеме водещата роля и да ви поведе по нови, вълнуващи пътеки. Креативността ви изисква изява, особено в професионалния живот. Размахайте тази вълшебна пръчица - нейната сила е неизмерима. Също така е идеално време да изследвате нови хоризонти или да задълбочите знанията си. За несемейните възможността за романтика може да възникне по неочакван начин, независимо дали чрез ново запознанство, онлайн или семинар.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 18, 19

 

Водолей – Меркурий, който въплъщава архетипа на "ексцентричния учен" или високоинтелигентния член на общността, внася свежа нотка на оригиналност, изобретателност и странност във вашата комуникация. Това време призовава за изследване на нови, авангардни идеи, които надхвърлят общоприетото и ви канят да надскочите установените граници на мислене. През този период сърцето ви може да остане на заден план, тъй като разумът, логиката и обективността излизат на преден план.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

 

Риби – Тази седмица ви учи, че пълният контрол не винаги е възможен, нито желателен. Вместо това прегърнете потока на живота и вярвайте, че той ще ви отведе там, където трябва да отидете. Поглеждайки назад, ще разберете, че накрая нещата винаги си идват на мястото. Нека това прозрение бъде вашият компас през предизвикателствата, които носи космическата обстановка. Бъдете подготвени за пречки, които могат да изпитат желанието ви за промяна. Ако промяната е необходима за вашия растеж, може да се наложи да се изправите лице в лице с нея през следващите седмици.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети