Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 13 до 19 юни

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юни

Седмичен хороскоп от 13 до 19 юни - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Очаква ви активна и динамична седмица. Този период ще бъде много благоприятен. Стремежът ви да се самоутвърждавате е доста засилен. Ще почувствате желание за положителна промяна.  Ще можете да се насладите на необикновената си енергия и на приятно и безметежно съществуване. Имате волята да осъществите желанията си и да се почувствате удовлетворени. Действията ви са движени от честолюбие и самоувереност. Нараства и сексуалният ви потенциал, който също се нуждае от реализация. Дребните житейски грижи и малките радости ще са подправката за иначе сивото ви ежедневие.

Благоприятни дни – 13, 14, 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Телец - Тази седмица трябва да обърнете внимание на разширяването на хоризонтите си. Ще можете да натрупате ценен житейски опит и да промените нещо в живота си. Пазете се от собствените си прояви на егоизъм и прекомерна гордост. Не бъдете деспотични в отношенията си към другите. Дръжте се по-благопристойно и с колегите си и сдържайте вашето недоволство. В противен случай сами може да си усложните живота. Трудно ще успеете да надделеете над опонентите си, затова избягвайте да се впускате в двубои. Бъдете готови за някои обрати. Възможно е да се изправите пред нови и по-добри възможности.

Благоприятни дни – 15, 16, 19

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Близнаци - Ако следвате ясен план и се придържате към ежедневния график, можете да сведете до минимум рисковете. Вашите действия през седмицата ще бъдат емоционални, но оптимистични и настойчиви. Сравнителната ви политика ще бъде приложена във всички аспекти на вашия живот. Ще проявявате избирателност в отношенията си и всеки няма да бъде допуснат в личното ви пространство. Нараства желанието ви  за нови придобивки и сте готови да защитавате всичките си притежания. На първо място са материалните интереси, а после всичко останало.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

 

Рак - Събитията през тази седмица няма да бъдат напълно под ваш контрол. Емоционалните и чувствителни Раци в много отношения са готови да направят отстъпки, за да не смущават хората, на които държат. На ежедневният ход на делата ви могат да попречат всякакви случайности и непредвидени обстоятелства. Не всичко, което сте планирали ще премине точно така, както сте очаквали. Въпреки това, не е за предпочитане да им се съпротивлявате. Просто ги приемете със смирение и търпение, понеже може сами да усложните всичко. Благоприятно е за партньорските ви отношения.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Лъв - Седмицата ще е добра, но само, ако успеете да овладеете своето самолюбие. Ще преобладава деловата ви настройка. Не се учудвайте, ако проявите малко повече емоции през следващите дни, нещо не толкова обичайно за вашата личност. Ще настъпи леко раздвижване около вас, дори да не е толкова осезаемо и забележимо. Усилията ви ще бъдат възнаградени поради прекомерното желание да докарате нещо докрай. Някои ваши действия обаче ще са лишени от последователност и обмисленост. Търсете по-спокойната атмосфера. В службата ви на по-високо ниво се обсъждат някакви промени.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –17, 18

 

Дева - Тази седмица ще преминете през един леко неустойчив период. Възможно е да се появят неприятности в работата, настъпване на промени или неразбирателство с капризни колеги. Ще са ви нужни здрави нерви и търпение, защото силно ще ви дразнят завишените претенции на околните, още повече, когато не виждате нито основание, нито покритие за тях. Във вас ще се води вътрешна борба между чувствата и разума. Тези дни идват важни новини, които могат значително да повлияят на резултата от вашите делови или лични планове. Много чувствителни сте към отношението на човека до себе си. 

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни –13, 14, 19

 

Везни - Седмицата може да донесе доста противоречия. Ще изпитате съпротивлението на средата като трудности, изкушения или изпитания. Толкова се изостря вашата чувствителност напоследък, че всякакви текущи дреболии ви огорчават и правят изнервени и раздразнителни. Често ставате подвластни на обстоятелствата и волята на другите. Вие сте безразсъдни понякога, така че ненужно усложнявате отношенията с хора, които са ви важни. Не се опитвайте да налагате позицията си. Погрижете се за физическото си състояние, защото „разхвърляният“ живот и умората набират скорост. Ако не спрете, ще се сблъскате със сериозен спад на енергията.

Благоприятни дни – 13, 14, 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Скорпион - Взискателността към себе си ще ви доведе до най-добрите резултати. За предпочитане е да не давате никакви обещания и да не правите жестове с размах. Не търсете нови усещания настрани.  Тайните увлечения могат да станат известни на тези, от които искате да ги скриете. Избягвайте да коментирате и споделяте плановете си на много хора. Изпълнени сте с емоции, толкова много, че не знаете какво да правите с тях. Когато няма къде да ги канализирате, започвате да предавате напрежение на околната среда. С променливото си настроение можете ненужно да разрушите стабилността на връзката си.

Благоприятни дни – 15, 16, 19

Бъдете внимателни – 17, 18

 

Стрелец - За повечето от вас, тази седмицата ще бъде възродителна. Очакват ви промени, в чието осъществяване сте изиграли значителна роля. Мнозина ще предприемат решителни действия за нещо, което дълго са отлагали до момента. Настроението като цяло ще бъде добро, въпреки емоционалните окраски. Интересни срещи и приятни преживявания ще разнообразят ежедневието ви. Ще ви заинтересоват нови проекти и ще грабнат вниманието ви интересни идеи. Вие сте заобиколени от хора, които са привлечени от вашата положителна енергия. В личните ви отношения се очертава една синхронност в желанията.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

 

Козирог - Сегашните ситуации изискват по-добра организираност и заемане на конструктивна позиция. В професионалната сфера се очаква от вас да проявите малко повече активност и инициативност. В някои ситуации ще трябва да преодолеете нетърпението, една от основните ви черти, която често работи срещу вас. Вие вярвате в интелектуалните си сили, но също така трябва да сте наясно, че е нереалистично всичко да свърши веднага. Във взаимоотношенията се старайте да запазите хармонията. Мнозина ще се сдобият с нови придобивки. Ако се окажете верни на целите си, то обстоятелствата ще ви открият нови перспективи и ще подкрепят начинанията ви.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 15, 16

 

Водолей - Най-накрая се очертава епилогът на нещо, върху което работите дълго време. Около вас ще се възцари временно затишие. Ще можете да си подредите мислите на спокойствие, да търсите отговори и да намерите правилните решения. Този тих преход е много важен за вас. Ще предпочитате уединението и сами ще избягвате светската шумотевица. Предстоящите промени трябва добре да се обмислят, да се преценят всички плюсове и минуси. Не е подходящ момент за каквито и да било окончателни решения, особено ако са свързани със семейни или любовни отношения. Мнозина ще се потопят в любовните си вълнения.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –17, 18

 

Риби - Вие сте обременени с чужди мнения, като в същото време действате по свое усмотрение. Крайно време е да решите дали ще играете по свирката на другите или ще игнорирате това, което ви казват. Тези дни почивайте повече и бъдете умерени във всичко. Проявявайте здрав разум, който да е насочен само към най-същественото. Не се концентрирайте върху негативните събития. Ще трябва да преразгледате някои ваши планове. Някои хора край вас не са особено доброжелателни, затова бъдете повече предпазливи. Във връзките ви може да се появят разправии, но за свободните представители на знака има добра възможност да срещнат нова личност.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни –13, 14, 19

 

 


Топ новини

виж още
Актуална тема