Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 13 до 19 март

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 13 до 19 март

Седмичен хороскоп от 13 до 19 март - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата ви ще бъде много променлива в работен план. Може да се очаква промяна в потока на енергия, областта на организацията. Обърнете специално внимание на детайлите и не бъдете импулсивни при вземането на решения. Обърнете внимание също на имунитета през този период, възможни са безсъние, главоболие, проблеми със синусите. Този период носи предимно стабилна ситуация в съществуващите емоционални връзки за обвързаните представители на знака. Атмосферата е позитивна и можете да имате задоволителна комуникация и отношения с партньора си.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Въпреки че в началото на седмицата може да ви очакват пречки и спънки, вие се втурвате право към целта. През втората част на периода бъдете особено внимателни по отношение на финансите, особено ако възнамерявате да инвестирате или да вземете заеми. Освен това трябва да се внимава, когато става дума за сделки, особено с тези, които обещават много, но друг е въпросът до колко изпълняват обещанията си. Цялата седмица ще премине под знака на положителна енергия и доброта, което създава добра основа за някаква успешна стъпка в областта на партньорските отношения.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 17, 18

Близнаци – Още с началото на новата работна седмица, трябва да започнете решаването на проблемите и преодоляването на пречките. Периодът е добър да приключите някои договорености, да ги конкретизирате и бавно да преминете към нова делова фаза. Всички обстоятелства са на ваша страна, това може да бъде един от най-красивите и стабилни периоди. Възможно е да имате проблеми с дишането и главоболие. Ако сте необвързани, няма причина да сте напълно пасивни и просто да чакате по-добри времена. Бъдете инициативни и действайте.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни –13, 14

Рак – Отлична работна седмица се предвижда за вас. Почти всичките дни от този период ви носят много работа и професионални задължения, но и големи възможности за промени към по-добро. Що се отнася до задълженията, най-пряко свързани с работата, няма съмнение, че впрягате всичките си ресурси, както психо-физически, така и организационно-комуникационни, за да успеете да реализирате всички идеи навреме и успешно. Повече любовни фактори тази седмица са във вашите ръцете и предвещават добра основа за края на периода.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв – Това е подходящият момент да направите промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели. Повечето представители на знака ще бъдат много успешни и ще постигнат професионалните си цели без големи пречки. Основна предпоставка за това е добрата организация и правилното разпределение на отговорностите. Могат да се отворят нови възможности, свързани с бизнес сътрудничество, което ви интересува.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –18, 19

Дева – В първите два-три дни на седмицата не се изненадвайте от вълната от допълнителни задължения, поради което може да се окажете в положение на претоварване и дори краткотрайно блокиране на работата. Постарайте се да проверявате всичко, особено дребни детайли, свързани със споразумения или договори, за да не пропуснете нещо. Значително по-благоприятни обстоятелства ви очакват в областта на любовните връзки и потенциално положителни събития.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 19

Везни – Седмицата ще ви донесе обстоятелства, свързани с работата, към които ще ви трябва време, за да се приспособите. Възможно е да се сблъскате с определени ограничения в сферата на действията или работата, на които няма да можете да повлияете. Въпреки че ще се чувствате под напрежение, трябва да сте спокойни и търпеливи, да не бързате без нужда и следващият период ще донесе решение и раздвижване. За свободните представители на знака, новите любовни ветрове могат да донесат нови запознанства.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Сравнително стабилни и спокойни седем дни от тази седмица ви очакват. Важно е да бъдете активни колкото е възможно повече, дори и само за да създадете добра основа за по-големи стъпки и ходове в бъдеще. Колкото повече сили, енергия и време успеете да отделите и посветите на събитията в любовната сфера, толкова повече ще се увеличат шансовете ви да сте по-удовлетворени в края на седмицата. Ако сте необвързани, ще имате добри шансове да срещнете някой интересен човек.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 17, 18

Стрелец – Максимална професионална ангажираност и преминаване към по-висока скорост на работа очаква повечето Стрелци още след първите дни от седмицата. Може да има разширяване на бизнеса, разширяване на плановете, което означава, че трябва да станете по-активни и да дадете всичко от себе си. Навлизате в период, в който вълнуващите и неочаквани събития може да са повече от обикновено. Възможни са леки главоболия, колебания в налягането, някоя настинка.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 13, 14

Козирог – В началото на седмицата може да имате увеличен брой задължения и по тази причина се старайте да не допускате грешки в бързането си, което е много възможно сега. След като преодолеете това неудобно начало, останалата част от периода ви носи наистина добра атмосфера в деловата област, както и качествени взаимоотношения с бизнес партньорите. Бъдете внимателни по отношение на финансите. Имате всички предпоставки да преминете през този период приятно, спокойно и качеството на отношенията ви вече зависи преди всичко от вас.

Благоприятни дни – 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Отлично начало на седмицата очаква повечето родени под този знак, след което в средата на периода е възможно леко спиране и прегрупиране на силите.  Не означава непременно лесна и успешна реализация, но от вас зависи да проявите позитивна и конкретна нагласа, която като цяло дава добри резултати. Очаква се да установите по-важни делови контакти или да започнете ново сътрудничество. Обвързаните от вас трябва да проявят благосклонност към избраните партньори, да ги зарадвате с хубав знак на внимание и да се насладите на стабилна и хармонична атмосфера.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – За повечето хора, родени под знака, новата работна седмица носи много турбуленции и възможни промени в сферата на професионалните ангажименти. Старанието и професионализмът са достатъчна гаранция, че всички договорени работи ще бъдат изпълнени в срок и качествено. По същество няма важни предупреждения за здравето през седмицата за най-типичните представители на този знак. Все пак вземете предвид загубата на енергия и малко по-високото психо-физическо натоварване.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14, 19


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети