Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 14 до 20 декември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 14 до 20 декември

Снимка:

Овен – Тази седмица ще ви даде шанс да преразгледате някои възможности отново. Изглежда, че нещата започват да се подобряват. Поставяйте си нови цели и работете усилено, за да докажете способностите си. Ще трябва да положите усилия в работата и задълженията си. Бъдете търпеливи и спокойни, защото ще се сблъскате със закъснения и проблеми. Всичко това ще ви накара да се чувствате уморени. Текущите съдебни битки могат да се обърнат във ваша полза, и вие също може да успеете да свършите с някой проект.

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Тази седмица ще се съсредоточите върху въпроси, свързани със семейството или хората близки до вас. Планетите ще ви изпратят цялото положително влияние, необходимо за разрешаването на тези проблеми и да продължите напред. Ще срещнете и много интересни нови хора, които ще ви помогнат да сбъднете мечтите си. Не позволявайте на нищо да ви плаши, защото имате всичко необходимо, за да успеете. В момента личният ви живот върви добре и това ви кара да се чувствате спокойни.

Благоприятни дни – 15, 16, 20

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Близнаци – Седмицата ви предлага торба със смесени късмети. Ще успеете да завършите някои от вашите важни задачи. Нещата са много по-добри, отколкото ви изглеждат.  Очакват ви нови хоризонти, ако направите правилните ходове. Търсенията ви ще бъдат високи, но ако имате вяра в себе си и способностите си, ще успеете. Продължавайте усилено и се доверявайте на логиката и инстинкта си. Здравето остава малко крехко, затова се пазете повече. В любовния ви живот могат да възникнат конфликти и напрежение, но нещата ще са благоприятни за вас.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 20

Рак – Първата половина на седмицата ще бъде благоприятна за вашите усилия, стремежи, амбиции и цели. Ще постигнете напредък в много области, които от своя страна ще имат положителен ефект върху приходите ви.  През втората половина животът ви ще бъде нестабилен и сложен и това ще ви направи малко капризни и раздразнителни. Ще бъдете наистина стресирани. В любовния си живот очаквайте малко объркване и турбуленция. Прекалено сте взискателни, трябва да се отнасяте по-меко към партньора си. Енергията и решителността ви ще ви помогнат да подредите всичко.

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв – Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи. Бъдете по-дипломатични с хората около вас и избягвайте конфликти и напрежение. Вашите приоритети се променят и вие наблягате повече на личния си живот. Тази седмица вашият любовен живот ще бъде много облагодетелстван. Ако сте във връзка, вие сте в началото на спокоен период. Нещата между вас ще станат още по-стабилни и хармонични. Повишената химия в интимните отношения ще добави още към вашите удоволствия. 

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Дева – Започва една оптимистична седмица. Ще се опитате да балансирате личния и професионалния си живот. Може да се наложи да работите повече, отколкото обикновено. Ако имате връзка, трябва да бъдете много внимателни как се отнасяте към партньора си. Не казвайте неща, които нямате предвид, защото може да съжалявате за тях по-късно. Бъдете по-смирени и дипломатични и всичко ще се оправи. Ако сте необвързани, спрете да бездействате и вземете нещата в свои ръце, тъй като никой друг няма да ви помогне.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 14, 20

Везни – Не правете прибързани ходове в професионален план, които могат да ви доведат до грешни резултати. Напоследък сте загрижени за въпроси, свързани с личния и семейния ви живот. Сега е моментът да ги разрешите. Време е да спрете да хвърчите в небето и да се приземите обратно към реалността, където вашите лични проблеми ви очакват да ги разрешите. Проведете честен разговор с партньора си и говорете за това, от което наистина имате нужда и какво трябва да направите, за да подобрите отношенията си.

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Запасете се със търпение и хладнокръвие, защото тази седмица ще се сблъскате с редица проблемни ситуации, които ще засягат както личния, така и професионалния ви живот. Турбуленцията ще бъде силна и ще трябва бързо да намерите решения, веднага щом настъпи развитието. Дръжте очите си отворени и се уверете, че се възползвате от всяка възможност, за да подобрите финансите си. Ще бъдете по-уверени в себе си и целите си и ще имате правилния план за постигането им.

Благоприятни дни – 15, 16, 20

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Стрелец – Звездите ще светят ярко над вас в този момент. Ще бъдете облагодетелствани в много отношения. Тази седмица ще бъде много креативна и пълна с действия. Направете правилните ходове, базирани на логиката и предпазливостта и ще успеете да сложите край на проблемите, които препречват пътя ви към успеха. Вашата динамичност и увереност ще ви помогнат да постигнете целите си. Добрата новина за вас е, че независимо колко странни неща се случват на личния и на домашния фронт, има много причини да вярвате, че все още може да имате една страхотна седмица.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 20

Козирог – Звездите са на път да ви донесат положителна и щастлива седмица. Все пак ще се сблъскате с някои трудности, въпреки положителното влияние и усилията ви. Не форсирайте нещата до край, за да останат под контрола ви. Възползвайте се максимално от енергията и креативността си, за да се справите със задълженията си и да си поставите нови цели. Връзката между вас и партньора ви ще бъде физически и интелектуално стимулираща през цялата седмица. 

Благоприятни дни – 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Може да ви се открият интересни възможности през новата седмица, от които трябва да се възползвате, за да заемете мястото, което ви принадлежи. Ставате по-практични от обикновено. Можете да извлечете известна полза от всичко, което се случва.  Слънчевото затъмнение в понеделник предупреждава за предателство от страна на приятел, измама с пари или друго. Бъдете много внимателни. Вашата енергия ще ви помогне да си възвърнете контрола над живота си и няма да позволите на никого да управлява съдбата ви или да превърне мечтите ви в пепел. 

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 17, 18, 19

Риби – Положителното влияние от планетите, заедно с вашата енергия и креативност, правят тази седмица много продуктивна. Във финансово отношение сте доста притеснени и не можете да направите ходовете, за които сте мечтали. Ако сте самотни в този момент, нещата в любовния ви живот са на път да се променят благодарение на ново запознанство, което ще изпълни живота ви с любов и цветни моменти. Изживявайте всеки момент, наслаждавайте се и не позволявайте на нищо да развали доброто ви настроение.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 14, 20  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още