Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 15 до 21 август

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 15 до 21 август

Седмичен хороскоп от 15 до 21 август - Tribune.bg

Овен – Тази седмица изглежда, че ще се занимавате повече с въпроси, които касаят ежедневието ви, както и някои професионални дела. Имате нужда от период на спокойствие и почивка, за да подредите мислите си. Това може да бъде най-добрият период за по-дълга ваканция, в която можете да се погрижите както за близките си, така и за себе си. Ако сте във връзка, седмицата е много добра да уредите някаква съвместна работа с партньора си, без спорове и без напрежение.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Тази седмица изглежда, че проблемите, свързани с професионалния сектор, няма да бъдат сред приоритетите ви, тъй като астрологичните аспекти, които ще се оформят през нея, препоръчват по-спокойно и безгрижно настроение. Може да се появят малки проблеми в партньорските отношения. Отдалечавате се един от друг, но е по-добре така, отколкото да се обвинявате за разни неща и да се карате всеки ден. Ще намерите правилния път, който ще ви помогне да разрешите всичките си проблеми.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 17, 18

Близнаци – Тази седмица ще дадете приоритет на някои въпроси, свързани с вашия дом, както и някои семейни дела. Може да има някои задължения, които ще ви накарат да промените програмата, която сте имали предвид, но е сигурно, че ако решите да се справите с тях, няма начин да не успеете. Тези седем дни може да изведат на преден план спомени от минали отношения и това може да е повод за възстановяване на връзката с човек, от когото сте се дистанцирали.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – Като цяло тази седмица може да създаде големи очаквания по отношение на ново или скорошно познанство и това е нещо, на което трябва да обърнете внимание, тъй като може да доведе до „неприятности“. Ако сте във връзка, не позволявайте на горчивите спомени от миналото да повлияят на отношенията с партньора/ката ви и ако има нещо, което смятате, че ви предстои, предпочитайте да го обсъдите с него. Не забравяйте малките неща, които ви зареждат с радост и оптимизъм всеки ден. 

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв – Тази седмица може да има засилена комуникация с хора, свързани с работата, тъй като изглежда, че ще има новини, които ще ви заинтересуват! Ще започне много добър период за разрешаване на въпроси, свързани с финансовия сектор. Изглежда, че всичко ще започне да се нарежда. Добрата комуникация, която ще съществува през тези дни между вас и партньора/ката ви, ще помогне значително за уреждане на битови проблеми, което ще играе много важна роля за настроението ви.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Дева –Като цяло тази седмица ще бъде много полезна по отношение на комуникация, пътуване и връзки с обществеността. Ако сте необвързани, е възможно да направите ново запознанство чрез хора от по-широкото ви обкръжение или по време на социално задължение. Реалистичният подход дори към емоционалните проблеми ще бъде ваш ценен съюзник и това е нещо, което не трябва да забравяте. Този период ще имате много по-добри предизвикателства, които ще изискват по-голямата част от вашата енергия.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни –20, 21

Везни – Излезте от рутината и правете нещо ново всеки ден. Отидете на шопинг, на масаж и спа процедури и се погрижете повече за себе си, отколкото за дома или семейството си. Всички тези промени ще ви помогнат да гледате по-оптимистично на бъдещите планове. Едно пътуване добре ще ви се отрази. Ако сте женени, отношенията ви със съпруга/та ви ще станат по-балансирани и хармонични. Ако не сте обвързани, този седемдневен период, може да създаде измамно настроение или да превърне обикновеното „съчувствие" в светкавична любов.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Тази седмица ще започне нов период за вас, който ще бъде съпътстван от срещи, контакти, пътувания, разговори и най-вероятно нови споразумения. Този период показва, че в допълнение към комуникационните умения, вие също ще имате повишена енергия и комбинацията от тези две ще направи чудеса по много въпроси! В емоционалния сектор е необходимо внимание, тъй като седмицата може да постави емоциите под лупа и да създаде емоционален преливник.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 17, 18

Стрелец – От средата на седмицата ще се почувствате още по-уверени в комуникативните си умения и в убеждаването си, което ще ви помогне съществено по въпроси, свързани с работата. Някои въпроси, които ви интересуват, ще останат на заден план, но може да има задкулисни срещи, споразумения, договорки, както в личен, така и в професионален план. Някои планове, които правите, може да се наложи да бъдат променени. Преди всичко не бъдете прекалено строги към другите и покажете на хората, че ги цените.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Тази седмица изглежда, че ще почувствате нужда да отделите повече време на приятелите си, на общуването си с тях и на някои колективни дейности. Вашата комуникативна нагласа ще бъде много полезна за развитието на ново познанство, което е привлякло интереса ви. Тази седемдневка може да създаде „идеална ситуация“ за флирт. Ако сте във връзка, романтичното настроение ще допринесе много за стоплянето на чувствата между вас и партньора ви.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Тази седмица изглежда сте решени да си дадете почивка от професионални задължения, но не и от мисли за тях! Като цяло ще имате много енергия, така че ще се отдадете на всичко, което означава нещо за вас. Обърнете внимание и на физическото си състояние. Вашата по-чувствителна страна ще излезе наяве. Ако е възможно, опитайте се да запазите хладнокръвие и самоконтрол. Не показвайте, че ви пука. Ще бъде "гореща" седмица на емоционално ниво, което ще създаде романтична атмосфера.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Риби – Като цяло тази седмица може да създаде мътен пейзаж по отношение на работата ви, така че ще трябва да бъдете търпеливи и наблюдателни, за да можете правилно да оцените всички налични данни. Не позволявайте на негативните мисли да повлияят на настроението ви, особено ако не са придружени от действителни факти. Финансовият сектор, приходите и разходите се нуждаят от повече внимание и уреждане през тази седмица. Ако сте необвързани, не позволявайте на импулсивните чувства да ви водят до рисковани ходове в емоционалното поле.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни –20, 21

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети