Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 15 до 21 февруари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 15 до 21 февруари

Снимка:

Овен – Благоприятен период за въвеждане на различни иновации. Добър момент за реорганизация на работата, за извършване на промени в съвместни проекти, преразглеждане на насоките на живота. Може да се наложи да се справите с дългове, финансови задължения. Минимум емоции, максимум логичен подход и стратегическо планиране ще ви помогнат да постигнете целите си или поне да се доближите до тях. Използвайте излишната сила и енергия за мирни цели и не се подвеждайте от провокации.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни –15, 16

Телец – Ентусиазмът, изобретателността и трудолюбието ще ви съпътстват през следващата седмица. За това съдбата ще ви възнагради с множество подаръци в различни области - както в любовта, така и в служебните въпроси. Трябва внимателно да контролирате емоциите и разговорите си, за да избегнете безполезни разправии и караници. Ще трябва да внимавате какво говорите. Твърде много бързане, вероятно ще доведе до проблеми, затова намалете малко ритъма.

Благоприятни дни – 15, 21

Бъдете внимателни –17, 18, 19

Близнаци – Интуицията се засилва, което допринася за вземането на правилни решения. Появяват се скрити таланти, а за старите проблеми се намира неочакван изход. Срещите, общуването с приятели и съмишленици са благоприятни. Животът ви започва да се променя към по-добро, въпреки че много неща ще зависят от вашето настроение и чувство за такт. Любовта ще ви даде радост и вдъхновение, ще ви покаже пътя към щастието. Необходими са ви само минимални усилия, за да сбъднете желанията си.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – По време на работа ще трябва да разчитате само на своите сили и възможности. Надеждността на вашите партньори и колеги заплашва да бъде много условна. Често попадате в ситуации на противопоставяне, но през този период проработвате много кармични проблеми, научавате се да балансирате всяка ситуация, като отчитате нуждите на хората около вас. Дори да бъдете критикувани, не се отклонявайте от избрания път. Опитайте се да избягвате да бъдете твърде активни, защото това ще ви накара да загубите енергия и ненужно негативни емоции. 

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Лъв - Седмица на интензивна активност, понякога трябва да работите усилено. Неочаквани събития могат да променят всички планове. В семейните отношения са възможни изненади. Повишават се емоционалността, чувствителността и агресивността, изпитвате вътрешно напрежение на физическо и умствено ниво. Не се колебайте да помогнете и да посъветвате тези, които се нуждаят от помощ - доброто дело ще се върне стократно. Но не пренебрегвайте сами полезните съвети на някой близък приятел.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни –17, 18, 19

Дева – Възможно е да изпитате затруднения на работното място и общ спад в активността. Може да се наложи почивка. Трудности възникват при общуване и взаимодействие с други хора. Бъдете търпеливи и се постарайте да споделяте по-малко от плановете си с колеги, а също така не критикувайте ръководството. Трябва да се внимава при шофиране и работа с остри предмети, оборудване. Избягвайте импулсивните разходи.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 20, 21

Везни – Привлича ви новото, интересното, необичайното. Душата изисква нещо вълнуващо, така че е много по-лесно да повярвате в приказките и чудесата. Но през този период са възможни сериозни грешки. Полезно е да се съсредоточите върху бъдещето, но трябва да оцените реално шансовете и възможностите си, като не позволявате на въображението си да надделее. Мобилизирайте вътрешните си резерви. Този период е благоприятен за запознанства и по-нататъшното развитие на съществуващите отношения.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни –15, 16

Скорпион – Щастлива седмица ви очаква или поне мнозина от вас. Вие сте в състояние да постигнете пълно разбирателство с хората около вас, благодарение на което задачите ще бъдат решени без проблеми. Старайте се да не се откривате напълно пред непознати хора. Трябва да покажете самодисциплина, издръжливост и търпение. Нужно е да се вслушвате в интуицията си и да бъдете находчиви в трудни ситуации. И разбира се, важно е да се погрижете за здравето си.

Благоприятни дни – 15, 21

Бъдете внимателни –17, 18, 19

Стрелец – Тази седмица е вашият шанс да наваксате пропуснатите възможности и да свършите бързо важна работа. Отхвърлянето на стереотипите, необходимостта да промените нещо в живота си, чувството за промяна, жаждата за свобода, отваря нови благоприятни перспективи. Можете да постигнете много тази седмица. Опитайте се да не обръщате внимание на малките неприятности, съсредоточете се върху най-важното, не губете енергията си за дреболии. Трудностите са лесно преодолими. 

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Седмицата е добра, така че се очаква доброто настроение да надделее. Опитайте се обаче да си поставите реалистични цели, за да избегнете илюзии и последващи разочарования от тях. Бъдете по-решителни, по-отговорни по отношение на работата и можете да направите приятно впечатление на шефовете си, да спечелите уважение и перспективи за кариерно израстване. Има реална възможност за изпълнение на вече оформени планове, благодарение например на получената допълнителна информация, установения контакт, използването на бизнес връзки.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16

Водолей – Седмицата е динамична и изпълнена с различни събития. Възможна преоценка на целите, промяна в посоката на живота. Набор от различни събития може да служи като катализатор за сериозни промени в различни области. Необходимостта да промените живота си към по-доброто допринася за намирането на правилните методи и постигането на целите. Добре е да планирате дългосрочни проекти.  Бъдете последователни и разумни. Приливът на енергия, който ще се появи от средата на седмицата, ще ви позволи да почувствате добро самочувствие и имате нужда от него точно сега.

Благоприятни дни – 15, 16, 20, 21

Бъдете внимателни –17, 18, 19

Риби – Тайните могат да станат явни, затова бъдете внимателни, ако има какво да криете. Емоционалната нестабилност създава трудности във взаимоотношенията, особено с жените. Възможни са проблеми с приятели и колеги, включително финансови и емоционални. Не се ядосвайте, особено за дреболии, а си правете изводи - къде сте пропуснали нещо или може би сбъркали? Трябва да помислите внимателно, преди да говорите. Не трябва да се забърква в сериозни финансови отношения, тъй като в това има значителен риск.

Благоприятни дни – 17, 18, 19

Бъдете внимателни – 20, 21  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още