Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 15 до 21 март

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 15 до 21 март

Снимка:

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Имате да довършвате дела, а не да ги изпращате в килера. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, първо добре обмислете нещата. Очаква ви успех в сферата на любовта и повишаване на енергията като цяло. През следващите дни  звездните влияния ще ви направят по-харизматични и очарователни. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак, започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Телец – Седмицата е подходяща за упорита работа, която изисква повишено внимание. Ако трябва да подписвате документи, бъдете двойно по-предпазливи. На представителите на този знак може да им изглежда, че им липсва нещо много важно, но това не е така. Лекарството срещу всички беди и ядове е възможността да се заемете с нещо приятно. Периода ще бъде белязан от различни емоционални преживявания, но по-голямата част от тях няма да са толкова съществени и важни. Очакват ви позитивни събития и интересни срещи.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Близнаци – Трябва да се стараете максимално да поддържате позитивно начало у себе си. Подгответе се за това, че работата ще бъде повече и ще разполагате с по-малко време за себе си. Не затормозявайте съзнанието си да мислите какво ще бъде утре. Предстоящият период ще ви позволи да придобиете нов поглед върху живота, да погледнете познатите неща от различен ъгъл. Вселената ще разчиства всички възможни ограничения пред вас, така че трябва да си поставите ясни планове. Планетите ще способстват вашите начинания. Залог за успешните дела ще бъде вашата практичност, целеустременост, постоянство плюс здрав разум.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Рак – Време е да се избавите от негативните мисли и да поддържате нормална аура в дома си по всички възможни начини. Ще трябва да определите дали да промените нещо, да направите цялостно почистване или пренареждане. Старайте се да не се поддавате на емоционалните провокации отстрани и да не се намесвате в спорове, които не ви засягат. Звездите ще ви дадат възможност да оставите назад всички съмнения, да заобиколите проблемите и да разрешите конфликтите. В личните отношения си позволете да бъдете романтични, внимателни и нежни.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16, 21

Лъв – През седмицата вероятно ще трябва да укрепите авторитета си и да защитите репутацията си. Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да налагате мнението си на никого, това само ще отблъсне другите от вас, а се нуждаете от поддръжници. Успехът ви ще зависи от увереността в правилния избор и съгласуваност в действията. Ако имате неуспехи, това ще се дължи на вашата прекомерна лековерност и нежелание да се анализира ситуацията. В края на седмицата може да почувствате леко неразположение. По-добре е да си почивате добре през почивните дни и да се разхождате на чист въздух.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Дева – Успешна ще е седмицата. Но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да постигнете важните цели. Във всяка ситуация трябва да имате резервен план. Той няма да бъде панацея за всичко, но може да ви спаси от някои проблеми. Нищо не може да попречи на вашата енергична дейност. Други хора винаги могат да се обърнат към вас за съвет и подкрепа, но не се ангажирайте с решението на чужди проблеми. Бъдете уверени в себе си и се усмихвайте по-често. Пролетта ще ви посрещне също с усмивка и отворени обятия. Тези дни са белязани с повишаване на енергията и вътрешна хармония.

Благоприятни дни – 17, 18, 21

Бъдете внимателни – 19, 20

Везни – Необходимо е да си поставите вече нови цели. Щастието може да почука на вратата ви. Не се занимавайте с проблемите на чуждите хора. Това не означава, че трябва да станете пълни егоисти, не. Може да оказвате своевременна помощ само на нуждаещите се, роднини, приятели и близки. Ще имате възможност да наваксате пропуснати възможности. Нуждаете се от повече време, за да вземете правилните решения. Не бързайте, дори ако обстоятелствата го изискват. Препоръчително е да се обградите с добри и разбрани хора. 

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Скорпион – Една приятна седмица от енергийна гледна точка. Необходимо е да се постараете да решите всички най-основни проблеми и задачи у дома и на работното място, да се погрижите за детайлите, да разпределите отговорностите. Що се отнася до комуникацията, ограничете контактите и общуването (доколкото това е възможно, разбира се) - така ще има по-малка вероятност от кавги и скандали. Трябва да слушате гласа на разума и да не се оставяте да бъдете водени от вашите желания и страсти.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни – 17, 18

Стрелец – През тази седмица е добре да се вслушате в собствената си интуиция и сами да изберете темпа си на живот. Отварят се нови възможности, затова трябва да започнете да разширявате хоризонтите си. Обърнете внимание на нещата, които от дълго време отлагате. Желателно е да не бъдете импулсивни. Постарайте се да действате последователно. Не стигайте до крайности и не ставайте твърде сантиментални. Вашият позитивизъм трябва да достига до всеки. Добър момент да се правят планове в дългосрочен аспект. Любителите на социалните мрежи в Интернет ще срещнат и ще се сприятелят с интересни хора.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни – 19, 20

Козирог – Тази седмица ще се проявите като лидери и това значително ще ви помогне да постигнете целта си. Трябва да вярвате в силите си. Сега сте в благоприятен период за реализиране на вашите планове. Краткосрочните проблеми ще бъдат решени бързо и без усложнения. В началото на периода се повишава вашата импулсивност. Не пренебрегвайте предпазливостта, въпреки че седмицата е положителна. Не забравяйте винаги да имате план „Б”. Колкото по-дружелюбни бъдете към околните, толкова повече козове ще можете да измъкнете от ръкава си.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 15, 16, 21

Водолей – Трябва да се опитате да се отървете от мързела и апатията, защото тази седмица ще бъде изключително продуктивна и благоприятна за работа и за любов. Това е добър период от време, когато с един ход на коня, можете да обърнете нещата в своя полза. Избягвайте да контактувате с негативно настроени личности. Ако се чувствате нервни, добре би било да отидете на разпускащ масаж или на спа процедури. Ако дълго време не срещате взаимност и не получавате отговор на чувствата си, крайно време е да свалите розовите очила и да си потърсите по-достъпен субект. Вероятността за нова връзка е твърде висока.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Риби – Концентрирайте силите си в основните неща и не ги разпилявайте в дребните. Сега не е подходящо да предприемате бързи и важни решения. Не бързайте, иначе бързината може да ви изиграе лоша шега. Всяка стъпка трябва да бъде добре пресметната и точна. Ще бъде възможно да се решат проблемите и конфликтите, ако се научите да признавате грешките си. Освободете се от това, което е загубило значение за вас. Това могат да бъдат безперспективни взаимоотношения, остарели идеали и цели, които пречат да имате щастлив живот. Всичко, което вече няма смисъл за бъдещето, е важно да се изостави.

Благоприятни дни – 17, 18, 21

Бъдете внимателни – 19, 20                                                                                                                                                                                              


Топ новини

виж още

Актуална тема