Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 16 до 22 май

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 16 до 22 май

Седмичен хороскоп от 16 до 22 май - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Доста бурна седмица в работен план. Може да настъпи промяна в обстоятелствата на организацията, така че ще трябва да се коригирате още малко. Ще има да се случват много нови неща, а много от тях ще ви се сторят трудни и недостъпни. Сферата на финансите е стабилна. Ситуацията с Овните, които са в емоционални отношения, започва да се подобрява. Това не означава, че всичко ще бъде изведнъж по мед и масло, а че вие двамата ще успеете да се съвместите по-добре и да намерите общ език по-лесно.

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21

Бъдете внимателни –18, 19

Телец – Най-важното е общуването с партньора ви, защото чрез споразумение и компромис ще можете да преодолеете това, което ви е дърпало назад в предишния период. За много от вас седмицата ще постави началото на малки стъпки към по-добро, малки събития, които работят за по-добро във връзката ви и ви привличат повече един към друг. Свободните от вас ще се сблъскат с миналото в следващите дни, може да се появи бивш партньор/ка или да ви изпрати съобщение. Има вероятност от проблеми с колебания в кръвното налягане и главоболие. Съветът би бил да избягвате стресови ситуации, доколкото можете.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –20, 21

Близнаци – Тази седмица на първо място трябва да коригирате пропуските и грешките, които сте допуснали в предишния период. Не бягайте от отговорност, трябва да се захванете за работа и накрая да сложите край на всичко, което стои и чака от известно време. Отношенията с най-близките ви сътрудници през този период са доста напрегнати и е възможно да разберете, че някои от тях са работили зад гърба ви. Най-накрая ще получите информация за нещо, което ви мъчи от доста време.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 17

Рак – В отношенията си може да поискате да привлечете вниманието на отсрещната страна и да задържите себе си на предни позиции. Някои от вас са в процес на съмнение какво означава връзката ви за вас. В следващите дни, желанието ви да се забавлявате се засилва. Вдъхновени от положителните енергии на Нептун, е възможно да извършвате продуктивни работи, които извеждат творчеството ви на преден план. Укрепване на състоянието на имунната система по различни начини, води до увеличаване на физическата активност.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Лъв – След Пълнолунието в началото на седмицата, е възможно да придобиете осъзнаване, като изпитате вътрешна промяна и трансформация, особено за вашето семейство, дом и себе си. Подходящо за ремонтни работи, които трябва да бъдат направени в дома ви. Не е изключено на преден план да излязат събития, свързани с родителите ви. Тези, които са в емоционална връзка, сега ще трябва да приемат компромиси, които са избягвали толкова много в предишния период. Ще трябва да признаете на емоционалния си партньор, че е бил прав по някои въпроси.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –20, 21

Дева – При това Пълнолуние още в началото на седмицата ще бъдете под влияние на енергии, които ще ви накарат да действате върху нестабилна почва. Поради наличието на променливи условия, могат да възникнат в ежедневния живот закъснения и пречки, особено по въпроси, свързани с общуването. В резултат на това може да се почувствате изключително уморени и без желание за каквото и да е. Изключително важно е да се движите по течението, без да губите мотивацията си.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Везни – Можете да предприемете някои инициативи за увеличаване на материалните средства. На дневен ред може да излезе ремонтът, който трябва да се направи в дома. Възможно е да се наложи да вземете някои решения в резултат на събитията, които не се отразяват добре на любовния ви живот и ви изтощават. Вместо да мълчите в отношенията си, трябва да се опитате да поемете активна роля, като изразите себе си, да говорите за проблемите си, като общувате с партньора си, да споделите мислите си, като се погрижите да бъдете ясни. 

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21

Бъдете внимателни –18, 19

Скорпион –Възползвайте се максимално от първата половина на седмицата, в по-благоприятна позиция сте в професионалната сфера. Благоприятните обстоятелства през този период могат да ви помогнат да постигнете планираните си бизнес цели по-спокойно и с по-малко потребление на енергия. Можете също да очаквате напредък или поне да заемете позиция, която ви подхожда повече. Финансовото състояние може да е променливо, но нямате причина да се притеснявате много.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –20, 21

Стрелец – Поради многото отговорности, които поемате, може да почувствате желанието да се изолирате от всичко и да се оттеглите във вътрешния си свят. Не се разстройвайте, ако нещата не вървят по начина, по който сте си представяли, просто вината не е само ваша и другите носят голяма част от отговорността. Може да се наложи да вземете нови решения, като планирате какво искате да направите за бъдещето си. Докато различните среди, в които ще влезете, ще ви предложат нови възможности, ще почувствате подкрепата на приятелите си около вас.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 17

Козирог – Тази седмица  може да ви донесе доста проблеми и ядове с колеги или бизнес партньори. Вероятно ще бъдат повдигнати някои проблеми от миналия период и е най-добре да ги решите спокойно. Освен това очаквайте куп отговорности наведнъж да се стоварят. Останалата част от работната седмица няма да е толкова лоша, защото след като преодолеете тези напрегнати ситуации, нататък нещата ще тръгнат в правилна посока. Възможни са леки проблеми с болки в ставите, проблеми с гръбначния стълб и може би главоболие.

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Водолей – Нещата идват едно след друго и вие се опитвате да се справите с всичко, което ви носи тази седмица. Всичко това ще ви насърчи да работите повече, но в същото време ще се чувствате уморени от всички ситуации, които ще възникнат. В някои моменти искате да избързате, а това може да доведе до грешки или да влезе в конфликт с тези, с които работите. Внимавайте в споразуменията, може да сте направили ясни предложения, но това не означава, че отсрещната страна ги е разбрала по правилния начин.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –20, 21

Риби –Вие сте в период, в който ще бъдете отворени за нови идеи по религиозни и духовни въпроси. Желанието да добавите иновации към живота си, да посещавате курсове и семинари, да опознаете различни култури и места може да се появи отново във вас, както и вътрешен подтик да се съсредоточите върху по-философските аспекти на живота. Възможно е да отидете на приятно пътуване с половинката си. Тази седмица за мнозина представители на знака носи ново начало в емоционалните отношения.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17  

 

 


Топ новини

виж още