Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 16 до 22 януари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 16 до 22 януари

Седмичен хороскоп от 16 до 22 януари - Tribune.bg
Снимка:

Овен – До 18 януари Меркурий ще се движи ретроградно във вашия сектор на кариерата, носейки проблеми с документи, отложени командировки или недоразумения в електронната бизнес комуникация. Бъдете по-директни и търпеливи в отношенията си с колеги и клиенти и много внимателни при работа с важни документи и планиране на командировки. След като Слънцето навлезе във Водолей на 20 януари, някои Овни ще се предадат на спонтанността и ще се впуснат във връзки без обвързване. Внимавайте само да не останете с наранено сърце.

 

Благоприятни дни – 18, 19, 22

Бъдете внимателни – 20, 21

 

Телец – Новата седмица (понеделник и вторник) започва с опозиция на Луната към вашия знак. Това ще бъдат два сравнително тежки дни, в които лесно можете да се поддадете на нервността. Здравето ви може да е по-деликатно. Към края на периода напрежението спада и нещата стават по-добре. За необвързаните Марс ще създаде възможности за срещи, стига да предприемете и вие нещо, а не да си стоите затворени на топло. Първия лъч светлина в края на един дълъг, студен, самотен период проблясва. В този аспект Слънцето може да ви донесе любов или финансова печалба с малко усилия.

 

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

 

Близнаци – Марс вече е директен и все още транзитирайки  през вашия знак ви насърчава в действията. Хороскопът ви за седмицата показва, че може да предприемете евентуално лекомислено начинание, което може да има несигурен край. Това вероятно е проект, който наистина бихте искали да осъществите, но може да не е бил добре обмислен. Ще имате повече вдъхновение, отколкото практичност, така че се уверете, че сте готови да поемете риск, ако искате да видите нещо специално да се случи в бъдеще.

 

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 18, 19

 

 

Рак – Тази седмица може да се окаже малко по-тежка за вашия знак поради двойната опозиция към Слънцето и Меркурий... Още повече, че в петък и събота Луната също ще бъде в опозиция към вас и ще се чувствате малко вяли, уморени и апатични. Даже и изнервени. Но не се притеснявайте: от следващата седмица всичко ще започне да се подобрява. Вероятно имате връзка в живота ви, която не е нито добра, нито лоша, но може да ви потиска, затова е нужно да предприемете нещо по този въпрос.

 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 20, 21

 

 

Лъв – Много е вероятно да получите контрол или власт над условията на вашия живот. Това може да се отнася до всички аспекти на любовта, живота или бизнеса. Трябва обаче да можете да удържате конете, които теглят вашата колесница в синхрон или цялото ви начинание ще се срине. В работата ще можете да разчитате на благосклонността на Юпитер и цялата сила и енергия на Марс, което ще ви позволи да получите заслужено признание.  Що се отнася до здравословното състояние, то няма да е особено добро. Първите два дни от седмицата ще сте още стресирани и ще се чувствате леко отпаднали.

 

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

 

Дева – Благоприятните позиции на Слънце и Меркурий тази седмица може да ви донесат още възможности. Най-накрая се случва нещо положително в работата, но ще бъдете доста нервни, когато нещо не върви по план... Може да се случи нещо, което да доведе до вашето „пробуждане“ за това, което се става около вас. Светкавицата, която удря „вашата Кула“ носи  прозрение или вдъхновение, което може да ви накара да предприемете действия. Можете да се освободите от страховете си и смело да прегърнете бъдещата си съдба.

 

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

 

 

Везни –През новата седмица няма да е лесно за вашия знак да се справи с множество професионални проблеми и ангажименти. Меркурий, който е в неблагоприятна позиция спрямо знака ви, не улеснява отношенията с началници и колеги, но след като стане отново директен след 18 януари във вашия 4-ти дом, ще започне бавно да се възстановява баланса между вашия семеен и професионален живот. Когато работите, ще давате всичко от себе си, но когато сте със семейството си, изобщо няма да мислите за работа.

 

Благоприятни дни – 18, 19, 22

Бъдете внимателни – 20, 21

 

 

Скорпион – Меркурий ще заработи във ваша полза и ще ви помогне да намерите интересни възможности и нови съюзници за вашите проекти, след като стане отново директен след 18 януари. Бъдете внимателни спрямо неблагоприятния транзит на Венера, който може да внесе допълнително напрежение в живота ви и личните ви отношения. Трябва да внимавате също за здравословното си състояние. Ще преживеете малко „прераждане“ на нещо, което е много важно за вас.

 

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

 

 

Стрелец – За съжаление планетата Марс, все още в опозиция към вашия знак, ще продължи да ви кара да се чувствате доста уморени и стресирани, особено на работното място. Но въпреки трудностите оставате отдадени на идеалите, в които вярвате. Разбирането на важността на целта, която се надявате да постигнете, ви дава стимула, от който се нуждаете, за да продължите напред и да не се отказвате. Вярвайте, че вчерашните мечти могат да се превърнат в бъдещето на утрешния ден, ако постоянствате в намерението да ги превърнете в реалност.

 

Благоприятни дни – 22

Бъдете внимателни – 18, 19

 

 

Козирог – Хороскопът ви за седмицата ви съветва да не поемате твърде много рискове точно сега. Може би в момента искате да се впускате в ново начинание, към което сте запалени, но е добре да не поемате ненужни рискове. Слънцето и Меркурий ви помагат да претеглите плюсовете и минусите на всяка ситуация, за да създадете правилните условия за постигане на успех. Най-вероятно някои ще почувстват зараждането на първични инстинкти и някои силни желания и ако не послушат разума си, с удоволствие ще им се поддадат.

 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 20, 21

 

 

Водолей – Изправени сте пред сложна ситуация и не сте сигурни как да преодолеете предизвикателството, което ви ограничава. За щастие, Слънцето ще ви предостави помощта, от която се нуждаете, след като премине в края на седмицата във вашия знак и ще спомогне за освобождаване на неизползвания ви потенциал. Юпитер може да трансформира негативната енергия от миналото и да ви благослови с повече сигурност за положително бъдеще. Звездите изискват от вас да използвате уменията си, за да направите едно по-добро утре.

 

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 22

 

 

Риби – Наскоро сте преминали (или в момента преминавате през) период на объркване, гняв или мъка. Емоциите ви са като водата - постоянно се променят.  Меркурий след като стане директен след 18 януари, ще започне да ви  носи енергия за контролиране на вашите импулси и успокояване на ума ви. Позволява ви да се освободите от негативизма. Силата му действа главно върху вашата слънчева чакра, където са центрирани вашите емоции. Слънцето, когато се установи във вашия мистичен дом на тайните, ще ви даде прозрението да разберете, че е във вашите ръце да имате нещата, които желаете.

 

Благоприятни дни – 16, 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати