Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 17 до 23 май

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 17 до 23 май

Снимка:

Овен – Тази седмица звездите ви съветват да обръщате повече внимание на здравето си. Увеличава се вероятността от грешки при дозирането или определянето на лекарства. Не са изключени наранявания при използване на превозни средства и поради небрежно боравене с електрическо оборудване. Междувременно тези дни ще можете да се похвалите с добра физическа форма. Ще имате достатъчно енергия, затова се препоръчва да увеличите физическата активност. На работното място са възможни усложнения в отношенията с ръководството.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 17, 22, 23

Телец – Звездите не ви съветват да присъствате на приятелски партита с любимия човек: това може да повлияе негативно на брачните ви отношения. Избягвайте ситуации, включващи интриги, клюки, слухове. Междувременно това е добра седмица за решаване на финансови проблеми, търсене на допълнителна или неформална работа на непълно работно време. Съсредоточете се върху нещата, които ви зареждат с позитивизъм. Например, купуване на красиви и модерни неща или дегустация на изискани ястия.

Благоприятни дни – 17, 20, 21

Бъдете внимателни –18, 19

Близнаци – Нуждата на Близнаците от обновяване, търсене на нови преживявания се увеличава тази седмица. Може би умората от ежедневните дела и притесненията ще ви се отрази, хроничните заболявания може да напомнят за себе си. Добре е да се спазва дневният режим и да се води здравословен начин на живот. С тези мерки можете значително да подобрите здравето си. Препоръчително е сега да обърнете повече внимание на общуването с приятели. Съберете се с тях в кафене или бар, това ще ви помогне да се отпуснете.  Сега е подходящият момент за социални дейности, комуникация в Интернет (например във форуми, в общности и социални мрежи).

Благоприятни дни – 18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Рак – Семейните отношения ще изискват повече внимание, особено ако живеете с по-възрастни близки роднини и родители. Не трябва да започват дискусии по чувствителни и противоречиви въпроси като наследство, завещания и застраховки. Раците може да се чувстват по-зле през първата половина на седмицата. Това важи особено за тези, които страдат от хронични заболявания на ставите и гръбначния стълб. Физическата активност през този период трябва да бъде умерена.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 22, 23

Лъв – Тази седмица, звездите ви съветват да използвате свободното си време, за да разширите кръгозора си. Може да почувствате повишено желание за знания и като цяло ще бъдете активни и любознателни. Това е подходящо време за пътуване, изучаване на чужди езици, контакти с чужденци и уреждане на правни проблеми.  Можете да изпитвате дискомфорт, когато общувате с приятели и познати. Може би ще имате причина да се съмнявате в искреността на намеренията на някой от вашето обкръжение.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни –18, 19

Дева – През първата половина на седмицата може да имате разногласия в брачните отношения. За да запазите мира и хармонията в семейството си, опитайте се да се въздържате от критики към партньора си. Не бива да засягате чувствителни теми, които със сигурност ще доведат до разгорещени спорове и дебати. Също така, не включвайте познати, роднини и съседи в уреждането на отношенията с партньора като арбитри. Това само ще влоши ситуацията. Втората половина на седмицата е по-благоприятна.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 20, 21

Везни – През първата половина на седмицата, разногласията с любимия човек може да се засилят. Ако се срещате от дълго време, това ще бъде първият призив към факта, че трябва да промените нещо във връзката си, да ги прехвърлите на ново ниво. Опитайте се да се въздържате от критикуване на любимия човек и бъдете по-съпричастни и грижовни. Също така тези, които имат деца, може да се сблъскат с лошото им поведение. Не трябва да наказвате дете, ако направи нещо нередно. Опитайте се спокойно да говорите с него и да покажете с примера си как да постъпва.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 17, 22, 23

Скорпион – Възможно е да изпитвате дискомфорт, когато общувате с приятели, колеги, съседи или роднини. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към тях и да не ги критикувате. Не забравяйте, че отношенията с другите често са отражение на нашето вътрешно състояние. Не е изключено тази седмица да се наложи да се грижите за близки роднини. Втората половина на седмицата е благоприятна за развитието на романтични отношения. През този период можете да планирате посещения на кина, концерти, клубове или други места за забавление. Можете да си прекарате чудесно и да подобрите настроението си.

Благоприятни дни – 17, 20, 21

Бъдете внимателни –18, 19

Стрелец – Стрелците през първата половина на седмицата може да нямат достатъчно пари, за да задоволят определени нужди. Може би причината ще бъде намаляване на доходите или невъзможност за спестяване. Възможно е да се наложи да отложите покупката на някои неща. Трябва да се отнасяте по-внимателно с движимото имущество: възможни са повреди на оборудването и допълнителни разходи в това отношение. Втората половина на седмицата благоприятства активните контакти с хората и интелектуалната дейност.

Благоприятни дни – 18, 19, 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Козирог – Седмицата ще премине по-леко, ако още в началото ѝ подредите приоритетите си. Въздържайте се от всякаква форма на тайна и неформална дейност, особено ако това включва нарушаване на закона. Не забравяйте, че всичко тайно определено ще стане явно. Възможни е да срещнете някакъв вид трудности при пътуване. Разумно е да не отивате в крайностите и да редувате равномерно работа и почивка. Не са изключени кавги с приятели, временно прекъсване на отношенията с някои от тях.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 22, 23

Водолей – Има вероятност за промени в кариерата. Ако заемете активна позиция и сте готови за промяна, тогава можете да промените не само работата, но и посоката на дейност. За тези, които ценят сигурността и стабилността на своето положение, се препоръчва да проявят дисциплинираност и да правят всичко, което се изисква от тях. Добро време за подобряване на дома, ремонти в апартамента. Бъдете разумни, когато вземате финансови решения. Нежелателно е да правите големи покупки с кредитна карта: съществува риск от закупуване на ненужен или дефектен артикул.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – През първата половина на седмицата много Риби ще трябва да се сблъскат с трудности. Може би ще си поставите задача, която е твърде трудна за изпълнение. Препоръчително е да разделите проблема на няколко малки задачи и да се опитате да ги разрешите една по една, преминавайки от по-прости към по-сложни. Можете да реагирате остро и болезнено по отношение на всякакъв вид ограничения и поведението ви ще стане по-рязко. Трябва да правите разлика между реални ограничения на вашата свобода и задължения към вашето семейство и шефовете.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 20, 21  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още