Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 17 до 23 октомври

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 17 до 23 октомври

Седмичен хороскоп от 17 до 23 октомври - Tribune.bg

Овен – Седмицата може да ви донесе някои по-дребни финансови ограничения. Бъдете внимателни в тази област, защото не можете да промените много. Деловите ви подходи имат важно значение. От вас зависи да проявите търпение, докато всичко си дойде на мястото. Не бъдете твърде настойчиви, защото това може да има обратен ефект. Времето е ваш съюзник. Бъдете толерантни към партньора си, но същевременно предпазливи, защото може да има малки провокации и предизвикателства от другата страна.

 

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 23

 

 

Телец – Възможни са някои усложнения от различни ситуации, които ще ви отнемат енергия и време, но не се отказвайте да се опитвате да ги разрешите. Погледнете бавно целия проблем, който ви притеснява и поемете инициативата за разрешаването му. Не си позволявайте да бъдете твърде строги към някои колеги, отпуснете малко топката. Бъдете по-сдържани откъм финансите, за да не се втурнете внезапно в някои инвестиции. Очаква ви добър период, в който трябва да се отпуснете максимално и да мотивирате партньора си да бъде по-толерантен.

 

Благоприятни дни – 17, 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19, 20

 

 

Близнаци – Определени работи ще трябва да се вършат по-бавно, защото това не зависи от вас, а от куп фактори, които влияят на процеса. Не насилвайте нещата. Ако решите да пътувате някъде, това ще повдигне малко градуса на настроението ви. Необходима е висока степен на толерантност, търпение и компромис от двете страни във връзката ви, за да се преодолее този период по най-лесния начин. Не е излишно да се посветите малко повече на партньора си, защото има добра енергия и се откриват добри възможности.

 

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни – 21, 22

 

 

Рак – В началото на седмицата ще бъдете затрупани с повече работа. Опитайте се да се изолирате и да разрешите проблемите от нова гледна точка. Ще има много нови неща в самия работен процес, но ще се адаптирате към всичко. Що се отнася до отношенията с колегите, не повдигайте въпроса за минали неща. През тази седмица е възможен спад на имунитета и възможност за настинка. Дихателните пътища и дихателните органи са подложени на стрес, работете за повишаване на имунитета.

 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 23

 

 

Лъв – През първата половина на седмицата с партньора ви няма да имате добра комуникация и еднакъв ритъм. Предстои ви бурен период с много изменчиви провокации и лоша енергия. Трябва да докажете на партньора си, че връзката ви си струва да положите малко усилия за разрешаване на настоящата ситуация помежду ви. Трябва да говорите малко по-открито по всички теми и да докажете, че ви е грижа за другата страна. Тези, които са необвързани, ще имат контакти с противоположния пол, но ще бъдат повърхностни.

 

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 18, 19

 

Дева – Нещата вървят по-бавно, отколкото би трябвало. Превишаването на крайните срокове със сигурност е възможно и трябва да приемете това и да се опитате да бъдете възможно най-гъвкави. Това е необходимо, за да придвижите някои неща в правилната посока и да избегнете критики за своя сметка. Започвате да решавате проблемите, които са останали отворени, но недовършени на любовния фронт. Седмицата е предизвикателна за здравето, преди всичко за дихателните органи и алергиите. Избягвайте места, където има много хора, защото повишават нервността ви.

 

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 21, 22

 

 

Везни – Необходими са много усилия и жертви, за да успеете и не се отказвайте заради вечно присъстващите проблеми. Всичко, което започнете, ще бъде реализирано и ще посрещнете края на седмицата много изпълнени и удовлетворени от постигнатото. Време е да коригирате баланса в различни области от живота си. Наоколо има много неща, на които трябва да обърнете внимание, за да уловите в потока от информация всички значими факти, които могат да повлияят на живота ви, както от положителна, така и от негативна гледна точка.

 

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 23

 

 

Скорпион – Неразбирането на идеите ви от колеги и началници продължава. Тази трудна комуникация ще продължи до момента, в който бизнес процесът бъде сериозно застрашен откъм срокове. Ще има допълнителни усложнения и изненади, но бъдете подготвени за това. Използвайте собствената си изобретателност и заявете себе си. Може да имате усещането, че сякаш сте на кръстопът и не знаете кой път би бил правилният за вас. Втората половина на седмицата преминава в друга посока, към която ще се адаптирате най-лесно.

 

Благоприятни дни – 17, 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19, 20

 

 

Стрелец – Предстои ви седмица, която носи повече новини, възможности за общуване с по-голям брой хора. Ще разширите кръга от общи приятели, предстоят ви повече движение, събирания, пътувания. Не правете всичките си идеи прозрачни, защото може да бъде злоупотребено с тях. Приходите ще се увеличат, но внимавайте за непланирани разходи. Запазете ритъма, в който сте били, няма нужда да увеличавате темпото, защото в противен случай цялата нервност ще рефлектира върху физическото ви здраве.

 

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни – 21, 22

 

 

Козирог – Тази седмица вашето предизвикателство е да съберете цялата си смелост и да направите още една крачка напред, без да се страхувате от бъдещето. По принцип промяната не ви плаши. Неочаквано събитие може внезапно да ви извади от равновесие в даден момент, но бързо ще се вземете в ръце. Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията си и в противоречиви ситуации, старайте се да запазите спокойствието си, колкото е възможно повече.

 

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 23

 

 

Водолей – Първата половина на седмицата ще имате много дейности за вършене, но да не са прекалено натоварващи. Ще успеете да наложите максимално себе си, подхода си към работата и да помислите за по-нататъшно усъвършенстване. Предстоящият период носи хаотични истории в междуличностните отношения. Ще бъдете малко меланхолични и емоционално нестабилни, не позволявайте това да разклати връзката ви. Свободните представители на знака ще се радвате на положителната и насърчителна енергия, която друг човек събужда във вас.

 

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 18, 19

 

 

Риби – Понякога обстоятелствата се развиват по такъв начин, че трябва да дадете всичко от себе си не на сто, а на двеста процента, за да разрешите тежестта на проблема на работното място или у дома. Тази седмица обаче рискувате да губите енергия и затова звездите ви съветват да успокоите ненужния ентусиазъм и да направите само необходимото, като давате всичко най-добро, само колкото е необходимо. Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи.

 

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 21, 22

 

 

 Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати