Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 18 до 24 октомври

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 18 до 24 октомври

Снимка:

Овен – Напоследък с изненада осъзнавате, че вътре във вас кипи възмущение, дори гняв, който все по-трудно се сдържа. Така чувствителното ви тяло реагира на смяната на сезоните, времето и предстоящото пълнолуние във вашия знак. Опитайте се да не давате воля на негативните емоции, убедете се, че ще можете да насочите натрупаната енергия в положителна посока. Два-три дена и състоянието ви ще се стабилизира - отново ще поемете контрола над емоциите си и освен това ще намерите нов източник на вдъхновение.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20

Телец – Въпреки че по принцип обичате да действате бавно, с чувство и усет, дори на вас ви е писнало от бавния и проточен ритъм на събитията в живота ви. Творчески проекти, професионален растеж, промени в личен план - всичко сякаш се движи твърде бавно. Вече ви е омръзнало от очакване и ви е писнало да се подхлъзвате. Тази седмица най-накрая ще можете да уловите динамиката на напредъка - промяната се случва, ускорява се и скоро резултатите, които сте чакали, ще започнат да се появяват.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – Напоследък искате да отделите повече време за тихи радости - гледане на телевизионни предавания, лежейки на дивана с книга в ръка, разходки в парка, шумоленето на падащи листа, прекарване на часове в галерии и книжарници, вдъхновени от творчеството на някой друг. Тази седмица ще почувствате нещо различно - желанието за действие, необходимостта от преминаване към активна фаза за постигане на осезаеми резултати. Не се отказвайте от предложението, което ще получите през следващите дни - вашият интерес определено съвпада с насрещната заявка.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 18, 23, 24

Рак – Тази седмица Вселената ще ви даде шанс да завършите това, което по-рано сте отложили. Ако нерешените проблеми са подкопали самочувствието ви, сега е моментът да ги поправите. Тези дни звездите препоръчват да отхвърлите страховете и да говорите за чувствата си открито: ще се уверите, че вашата уязвимост се приема с любов и разбиране. Важно е тази седмица да запомните, че всъщност сте по-силни, отколкото си мислите. Освен това вие сте сила, с която трябва да се съобразяват.

Благоприятни дни – 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Лъв – Позволете си да правите грешки и да живеете пълноценно - не перфектен, но интересен живот. Неуспехите и неприятностите са възможни в момента, възникващи под влиянието на същите космически вибрации, които ви водят до успех и щастие - но само ако сте смели да направите няколко грешни стъпки. През седмицата звездите ще ви напомнят, че е време да коригирате баланса в различни области от живота си. Игрите под прикритие на работното място ще станат очевидни за вас и ще познаете манипулатора, който иска да ви убеди да играете на негова страна.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Дева – Наоколо има много неща, на които трябва да обърнете внимание, за да уловите в потока от информация всички значими факти, които могат да повлияят на живота ви, както от положителна, така и от негативна гледна точка. Всичко, което се изисква от вас, е да се доверите на интуицията си. Колкото и да се убеждавате, че да помолите за помощ не е трудно, особено когато е необходимо, в действителност това е ужасно трудна задача за вас. По-лесно е да се преструвате, че сте добре и да се държите така, сякаш нямате нужда от нищо от другите.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 23, 24

Везни – Понякога обстоятелствата се развиват по такъв начин, че трябва да дадете всичко от себе си не на сто, а на двеста процента, за да разрешите тежестта на проблема на работното място или у дома. Тази седмица обаче рискувате да губите енергия и затова звездите ви съветват да успокоите ненужния ентусиазъм и да направите само необходимото, като давате всичко най-добро, само колкото е необходимо. Няма да пропуснете нищо и няма да изостанете от никого, а само ще спестите силите си за мощен скок, когато дойде подходящият момент.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20

Скорпион – Навън е златна есен, но красотата наоколо не ви пречи да се отдадете на носталгични мисли. Няма нищо странно в навика да отлагате неприятните неща за по-късно и да се опитвате да не мислите за тях, докато съвестта не започне да ви гризе в мозъка. Понякога тази стратегия работи във ваша полза, но сега не е моментът да бъдете водени от отлагане - личното щастие зависи от вашата решителност. Тази седмица ще имате шанс да завършите това, което избягвахте. Звездите са окуражаващи: бъдете по -смели и няма да има причина за съжаление.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Тази седмица вашето предизвикателство е да съберете цялата си смелост и да направите още една крачка напред, без да се страхувате от бъдещето. По принцип промяната не ви плаши. На теория сте готови за всякакви обрати на съдбата, въпреки че, разбира се, предпочитате да избягвате острите завои. Сега е моментът да предприемете действия, като използвате всичките си способности и таланти. Ако сте сигурни, че можете да се справите, хванете здраво бика за рогата.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 18, 23, 24

Козирог – Доскоро ви се струваше, че всички ресурси на Вселената са достъпни, а самочувствието ви наистина е непоклатимо. Тази седмица обаче ще почувствате, че безкрайните възможности са притиснати в една тясна траектория. Скоро ще разберете защо това се случва и ще разберете отново смисъла на мантрата „всяко зло за добро“. Не забравяйте да се вслушате в съвета на някой, който ви обича: един ум е добър, но два са още по-добри.

Благоприятни дни – 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Водолей – Обикновено улавяте фино настроението и намеренията на другите и когато общувате с приятели и непознати, веднага се досещате за същността на това, което се опитват да предадат. Тази седмица обаче ще откриете, че комуникативните ви умения са неправилни - тези, които влизат в диалог с вас, могат да повлияят не само на настроението ви, но и да посеят съмнения в душата ви. Когато сте изправени пред много препятствия, е напълно разбираемо да искате да избегнете допълнителни проблеми – започвате да чувствате, че имате проблеми с късмета.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби – От време на време е важно да анализирате чувствата и желанията си, да се запитате дали вкусовете и приоритетите ви са се променили. Хората са склонни да надрастват зависимостите и тази седмица е ваш ред да направите равносметка и да определите какво искате от живота. Както казва дон Хуан, героят на книгите на Карлос Кастанеда: „Ако смятате, че не трябва да вървите по този път, тогава не бива да оставате на него при никакви обстоятелства“. Вие сте напълно свободни да вземате решения, които ви правят щастливи.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 23, 24  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема