Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 18 до 24 януари

Снимка:

Овен – През новата седмица ще трябва да съсредоточите усилията си върху работата си. Идва много продуктивен период, особено в професионалната сфера, но не бива да рискувате или да се съгласявате със съмнителни предложения. Това е добро време, когато с един ход на коня, можете да обърнете всичко в добра посока. Втората половина на седмицата ще ви донесе признание за по-ранни усилия. Ще се чувствате по-емоционални и чувствителни от обикновено. Добре би било да отидете на разпускащ масаж или на спа процедури. Това е чудесно време да поговорите за проблемите в отношенията.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –18, 19

 

Телец – Тази седмица ще почувствате прилив на енергия. Ще бъдете по-амбициозни и по-уверени, ще мислите за бъдещите си планове, като начертаете нов път към успеха. Силно желание за независимост ще ви води. Вие ще искате да вървите в собствената си посока без задръжки. Това е подходящ момент да се борите за това, което ви интересува и да популяризирате нови или обичайни проекти. Планетата на любовта в осмия ви дом засилва интереса към физическата страна на любовта, така че ви очаква период на пламенна страст. Позволете си смели еротични фантазии!

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

 

Близнаци – Ще отворите сърцето и ума си за алтернативни възгледи, различни идеи. В същото време съвпадът на Марс и Уран във вашата духовна зона може да подскаже мини-криза в собствените ви вярвания. Очакват ви морално удовлетворение и материален успех. Във вторник няма да ви липсват нови идеи. Новата информация проверявайте внимателно. В петък може да имате някои неочаквани добри новини. Краят на седмицата носи повишена нужда от любов и обич. Възможно е обаче напрежение във връзките. Дори и да сте необвързани, пак може да изпитате вътрешен дисбаланс.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –23, 24

 

Рак –Тази седмица може да бъдете обхванати от желанието да направите нещо полезно и смислено за света или за вашата мини общност. Едно е сигурно – вашите мотиви са силни и идеалите ви са високи. Това е подходящ момент за изваждане на нови проекти с прилив на смела енергия. Възможна е нова вълнуваща романтика, тъй като вашето сексуално влечение и физическа привлекателност се радват на нов тласък. Кратка почивка или смяна на обстановката ще бъдат полезни.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19, 20

 

Лъв –  Съвпадът на Марс и Уран във вашата кариерна зона може да доведе до неочаквани промени, но не се шокирайте. Дори ако първоначално нещо звучи като лоша новина, обикновено никога не е толкова лошо, колкото си мислите и дори може да има своите положителни страни. Опитайте се да бъдете по-спокойни при внезапни промени в ситуацията. Късметът е на ваша страна. Съсредоточете се върху важното, поставете си цел и ще получите това, към което се стремите. Нещо повече, самите обстоятелства ще се развият във ваша полза. Любовта ще помогне и вдъхнови.

Благоприятни дни – 18, 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

 

Дева – Началото на седмицата ще бъде доста нервно, ще трябва да се потрудите повече. За да реализирате плановете си, не прибягвайте до натиск върху хората около вас, в противен случай всичко може да се обърне срещу ви. Внимавайте и се пазете от подводни течения. Ще почувствате прилив на сила и активност и следователно ще се справите с всяка работа, с която се захванете. Единственото нещо, от което трябва да се въздържате, е да участвате в нови проекти. Опитайте се да се придържате към старите, изпитани пътища. Възможно е да има някои пречки при изпълнението на вашите романтични планове.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –23, 24

 

Везни – Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да започнат да се нареждат във ваша полза. Понеделник и вторник емоциите, въображението и креативността ви се засилват. Приятели могат да дойдат при вас за утеха или рамо, на което да поплачат. Успехът ще ви съпътства по много начини. Седмицата е благоприятна за установяване на приятелски контакти и създаване на полезни връзки. Нужно е да отделите повече време за личния си живот, независимо дали имате партньор или не.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –18, 19

 

Скорпион – Седмицата може да бъде доста динамична.  Нещата ще се случват много бързо, понякога няма да имате време да реагирате. Нужно е да бъдете по-търпеливи и дисциплинирани. Плановете ви през следващите дни могат драстично да се променят поради обстоятелства, които не зависят изцяло от вас. Някои ще се сблъскат с „вътрешните си демони”, които ще ги подтикват към лекомислени постъпки и действия. Сега е важно да се поддържа емоционална стабилност, тъй като някои събития ще се развият твърде бързо и това може да ви направи по-емоционални. Практичност и последователност - това са качествата, които ще ви изведат до успеха.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни –21, 22

 

Стрелец – Тази седмица ще ви донесе стабилност. Звездите ще ви дарят с достатъчно енергия и ще се увеличи вашата активност. Добре е да положите усилия да завършите започнатите нови проекти. Може да се очакват успехи в професионалните ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени за кратък период от време. Ако не търсите активно промяната, тя може да ви бъде наложена, затова по-добре я направете при вашите условия. Съберете кураж, за да преодолеете изпитанията на живота и възможните изкушения.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни –23, 24

 

Козирог – Това е седмица, в която трябва да действате много бързо, в различни неочаквани ситуации, да вземате правилните решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Марс ще добави енергия към вашата самоувереност, ще ви даде сила и ще ви подтикне към активни действия. Не са изключени трудности, но бързо ще ги преодолеете. Тези дни трябва да бъдете особено внимателни при общуването с колеги и партньори. Правилно разпределяйте времето между работа и почивка. Намирайте време и за удоволствия. Положителната ви нагласа ще подпомага личните ви отношения.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19, 20

 

Водолей – Тази седмица ще имате много нови възможности, добро настроение и голямо количество енергия и търпение. Ще можете да намерите начин за разрешаване на конфликти, проблеми, свързани със семейството или други. Опитайте се да предприемате задачи, които са изпълними за вас, без да се преуморявате и не поемайте цялата отговорност. Стабилността на вашите лични отношения до голяма степен ще зависи от способността да общувате и да се разбирате с хората.

Благоприятни дни – 18, 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни –21, 22

 

Риби –Може да очаквате да бъдете изключително заети тази седмица, особено след като Марс се съедини с Уран – непредвидени задачи, задължения или отговорности се насочват към вас и може да ограничат значително свободата ви, но за кратко. Това не е непременно лошо, но може да бъде стресиращо. Ще започнете да копнеете за мир и тишина далеч от неистовия ритъм на ежедневието. Важно е да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви покаже правилният път за вашето развитие. Трябва да се научите да виждате света под друг ъгъл.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –23, 24  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още