Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 18 до 24 септември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 18 до 24 септември

Седмичен хороскоп от 18 до 24 септември - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата ще внесе нова и творческа енергия в живота ви. Преминавате през период, когато виждате възможностите и промените в живота си по-ясно и ще бъдете по-сигурни в решенията си от всякога. Повече отговорности падат върху плещите ви. Не позволявайте на егото ви да ви изкушава, вместо това се доверете на това, което ви казва сърцето. Бъдете внимателни, задавайте си въпроси, преди да вземете решение, за да можете да се доближите по-близо до желания резултат.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 23, 24

Телец – Светът около вас изглежда се променя и резонира силно във вас. Съдбата сякаш е все една крачка пред вас и ви изненадва със събития, които не очаквате, принуждавайки ви да правите различни промени. Това са важни промени за вас и напълно ще ви извадят от ритъма и комфорта, с които сте свикнали. Трябва да се раздвижите и да предприемете много действия, които сте отлагали дълго време. Хубаво е да се свържете с любовта си, семейството си и всички, които са ви важни.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 18, 19

Близнаци – Тази седмица може да попаднете в ситуации, които може да ви сблъскат с по-малко приятни чувства, като завист, ревност, чувство за притежание. Опитайте се да се отдалечите от негативните емоции, не им позволявайте да ви тежат. Постарайте се да запазите вътрешния си мир. Обърнете специално внимание на областите, върху които трябва да се съсредоточите сега, за да възстановите баланса в живота си. Адаптирайте се към условията на дадената среда, тъй като така или иначе не можете да контролирате всичко и всички.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 21, 22

Рак – Това е периодът, в който искате да намерите повече време за себе си и близките си, но ще искате също да завършите стари, отложени задачи, за да разрешите някои проблеми, които ви стресират от известно време. Подходящо е за разработване на нови стратегии. Обърнете внимание на знаците и съобщенията, които получавате следващите дни. Време е да станете съзнателен творец на мечтите си и да промените живота си в по-добра версия. Най-важното е да се адаптирате към дадените обстоятелства.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 23, 24

Лъв –Предстои ви много динамичен период, в който ще можете да хванете всички възможности в живота и да се възползвате максимално от малкото, което имате. Звездите ви насърчават да бъдете практични, да имате смелостта да се занимавате с определени дейности и да не отлагате за утре това, което можете да направите днес. С добра организация и постоянство ще успеете да се справите. В любовта атмосферата може да остане хармонична и романтична, ако успеете да запазите самообладание и да обуздаете критичния си дух.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – За вас този период носи много промени. Подходящо време да експериментирате с нови неща, да пътувате, да се срещате със стари приятели и да изследвате нови области. Можете да се доближите много повече до новата си цел и вътрешните промени ще засегнат целия ви живот. Насладете се на потока, лекотата, красотата на живота. Не се притеснявайте, пътят става лесен, не е нужно да полагате много усилия, но трябва да осъзнаете, че подробните планове, направени предварително, не винаги работят. 

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 21, 22

Везни – Тази седмица няма космически импулси, които да ви задвижат. В отношенията доминира рутината. Ако това не ви е достатъчно, тогава развихрете въображението си. Сега имате възможност да се освободите от бремето на миналото, което е определяло живота ви досега. По-скоро се запитайте кое ви е от полза и кое не. Не позволявайте на хората около вас да ви потискат, сбъдвайте собствените си мечти. Развивате добра интуиция и можете да разчитате на усещането си.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 23, 24

Скорпион – Опитайте се да живеете в настоящето пълноценно, забелязвайте красивите моменти от живота. Не изпитвайте носталгия по "по-доброто" минало, бъдете благодарни за това, което имате сега. Възможно е да бъдете изправени пред ситуация, в която не участвате пряко, но която по един или друг начин събужда у вас определени емоции, мисли или чувства, и то не съвсем приятни. Опитайте се да не се намесвате повече от необходимото, защото в крайна сметка ставате уязвими и лесно манипулируеми.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 18, 19

Стрелец – Очаква ви емоционално стабилна, спокойна седмица. С каквото и да се заемете ще имате успех. Нещата ще вървят почти от само себе си и резултатите няма да ви отнемат много време. Насладете се на чувството за постижение и признание. Ако искате да реализирате нови идеи или да започнете нови проекти, това е моментът, в който е добре да започнете. Важното е винаги да бъдете себе си и да слушате сърцето си. Не позволявайте на никого да ви влияе. Каквото и да загубите на този етап, е само за да направите място за нещо ново.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 21, 22

Козирог –Първата половина на седмицата ще ви донесе много неочаквани задачи, които ще ви извадят от ритъма и комфорта, но и ще ви отворят нови врати към успеха. Получавате малко тласък от живота, но се справяте добре с препятствията. Изглежда, че душата ви има нужда от освежаване, нови сили, енергия и се опитвате да се съсредоточите повече върху духовната страна на живота си. Медитацията, четенето, разходките сред природата могат да ви помогнат да намерите отговорите, които търсите.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 23, 24

Водолей –Тази седмица е предизвикателство за вас, тегли ви към неизвестното, а смелостта ви ще бъде подложена на изпитание. Въпросът е да се доверите на себе си и че тази промяна наистина ще ви бъде от полза, дори и да нямате представа как ще свърши. Предварителните планове и приготовления може да не сработят сега, по-скоро бъдете нащрек и действайте според ситуацията. Звездите ви носят късмет в любовта, така че можете да прекарате прекрасно време с любими хора.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби –Тази седмица ще имате всички шансове да излезете от задънената улица и да вземете правилното решение за себе си. Независимо дали става въпрос за бизнес или личен живот, сега имате всички възможности за промяна. Поемете риска, преодолейте старите ограничения и вярвания, насладете се на промяната, която сега идва в живота ви. Обърнете внимание на сигналите, които идват към вас, защото те предоставят важни указания за стъпките, които трябва да предприемете.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 21, 22

 

За да виждате първи актуалните ни хороскопи и да си говорим за всичко, което ви вълнува от вселената на звездите и Зодиака, последвайте специалната група на Tribune.bg във Фейсбук.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети