Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 19 до 25 септември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 19 до 25 септември

Седмичен хороскоп от 19 до 25 септември - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Именно през тази седмица ще трябва да положите много усилия, за да постигнете желаното, но в същото време ще успеете да демонстрирате своите делови качества, воля и познания за живота. Някои ще могат да получат по-голяма свобода на действие в професионалната сфера. Вашата предпазливост и интелигентност ще ви помогнат да избегнете сериозни лични проблеми. Дните на интензивни планетарни влияния, могат да ви изненадат. Трябва да обърнете внимание на здравето си.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Телец – Повишен риск от наранявания, навяхвания и фрактури. Опитайте се да избягвате тежки дейности и упражнения. Иначе седмицата ще бъде креативен и благоприятен период както за лични отношения, така и за работа и бизнес. Вниманието, любовта и прошката са ключът към здравите взаимоотношения с близките. Можете да се помирите с недоброжелателите си, ако подходите с нужната дипломация. Няма да сте много доволни от състоянието на финансите си, но е по-добре да се примирите с това, не е толкова лошо.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – Ще действате вдъхновени от смелите си идеи, ще можете да покажете решителност в постигането на целите си. Що се отнася до професионалните дейности, тук ви очакват много натоварени дни, особено в средата на периода. Най-актуалният въпрос през седмицата ще бъде въпросът за любовта и брака. Ако сте необвързани, тогава ви се дава още един шанс да намерите партньор в живота. Ако вече сте влезли в семейни връзки, тогава са възможни значителни подобрения в отношенията.

Благоприятни дни – 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак – Възможни са през седмицата сериозни неприятности в личен план, както и възможни изненади в здравословен план, които могат да ви доведат до състояние на разочарование от живота, но ако успеете да им устоите, много скоро ще разберете, че това са само временни трудности. Проявите ви на любов към ближните ще получат адекватен отговор. Ще се засили творческото вдъхновение и жаждата за дейност. Използвайте този период, за да създадете нови връзки и да разширите сферата си на влияние.

Благоприятни дни –  23, 24

Бъдете внимателни – 19, 20, 25

Лъв – Решенията на натрупаните проблеми трябва да се търсят в дълбините на собствената ви душа. Сега имате нужда от подкрепата на близките. За щастие те винаги са готови да ви помогнат. Определено трябва да се погрижите за здравето си, в противен случай то ще ви донесе неприятни проблеми в съвсем близко бъдеще. Опитайте се да почивате повече, вземете си почивка, отпуснете се и медитирайте. Не мислете за печелене на пари - няма опасност да влошите финансовото си състояние.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Дева – Можете да достигнете върха на успеха и най-важното за вас ще бъде да се задържите и да преминете към по-високо ниво на личностно развитие. През седмицата може да се подразните от чуждо внимание. Ще възприемете това като намеса в личните ви дела. Вашата проницателност няма да позволи на лъжата да се промъкне, така че онези, които крият егоистичните си интереси зад маската на загриженост, ще бъдат лесно разобличени от вас. Но ценете и не забравяйте за тези, които искрено ви обичат.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – За да могат вашите положителни качества да носят добри дивиденти, не забравяйте да контролирате собствените си емоции. Ще бъдете силно възпрепятствани от необмисленост в действията и прекалено високомерие. В любовната сфера са възможни някои усложнения, особено в средата на периода. Но не преувеличавайте проблемите си. Научете се да се радвате на малките неща. През уикенда просто трябва да се отпуснете и да се разсеете! Може да имате кратки пътувания, които ще донесат радост и интересни запознанства.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Скорпион – През седмицата трябва да избягвате стреса по всякакъв възможен начин, да се пазите от скандали и разправии. Вие имате активна природа. Трябва да се научите на търпение и вътрешен мир. Ще имате склонност да премълчавате собствените си проблеми, но е по-добре да не го правите. Вашата нервна система е много подвижна, така че понякога е просто необходимо да тропате с крака и да крещите за ваше удоволствие. Възможно е, а и е необходимо да споделяте с приятели, те няма да ви се смеят или критикуват.

Благоприятни дни – 19, 20, 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Благоприятен период за опреснителни курсове, получаване на напълно нова информация за начините за усъвършенстване. Можете да разчитате на развитата си интуиция. Има опасност да направите сериозна грешка в бизнеса или кариерата.  Трябва да бъдете търпеливи. Ситуацията скоро ще се подобри. Елиминирайте напълно големите разходи. На някои им предстоят интересни срещи. Можете да проявите инициативност и взискателност по отношение на себе си и другите - и да получите това, което сте си поставили за цел и искате да постигнете.

Благоприятни дни 21, 22, 25

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Някакви големи промени са малко вероятни. Цялостната енергия на този период е по-скоро положителна. Някои ще работят по нови проекти. Ще трябва да се занимавате и с чисто земни дела: засаждане на градина, ремонт на дома, домакинство и уреждане на отношенията с членовете на семейството. Освен това ще се увеличи нуждата от сътрудничество с колеги и приятели, което може да донесе не само приятно забавление, но и материален успех. Но трябва да си дадете и малко почивка.

Благоприятни дни –  23, 24

Бъдете внимателни 19, 20, 25

Водолей – Вероятно е нарастване на творческата мисъл и фантазия, прилив на жизненост.  Покажете повече решителност и съсредоточеност. В същото време се опитайте да не се съблазнявате от примамливи предложения, пазете се да не станете жертва на измама, бъдете внимателни към текущите събития. Обърнете внимание на храненето - нека бъде балансирано и здравословно. Изключително важно е да пазите ставите, да не поемате непосилни натоварвания.

Благоприятни дни 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби – През тази седмица не е нужно да си поставяте прекомерни цели и упорито да ги следвате. Желателно е да имате колкото се може повече и качествена почивка - не трябва да пестите време за това. Особено полезно е да излезете сред природата, да се разхождате в най-близкия парк, ако това, разбира се, е възможно. Ако имате заболявания, не се самолекувайте, а отидете за помощ при специалисти. Важно е през тази седмица да избягвате всякакви ексцесии.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 23, 24

 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати