Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 2 до 8 август

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 2 до 8 август

Снимка:

Овен – Много семейни представители на знака ще се изправят пред проблеми в семейството - за жизненото пространство, заради родители или пораснали деца. Ако си търсите ново жилище, започнете да търсите сега, може да попаднете на добра оферта. За почивка сега не е най-доброто време, в края на месеца за вас е по-благоприятно. Носете със себе си лекарства, ако тръгнете за някъде. Хроничните болести може да се обадят. Не пренебрегвайте романтичните искри, изпратени до вас от човек от противоположния пол 

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Конкуренцията ще се засили на работното място, така че бъдете нащрек: враждебно настроени колеги могат да се опитат да ви пречат и дори да ви натопят. В отношенията си се стремите към спокойствие и стабилност, но ще трябва да бъдете търпеливи. Може да има скандали с партньора ви въз основа на ревност или недоразумение. Ако сте срещнали някой, с когото искате да се сближите, най-добре е да започнете само с обикновено приятелство, за да се опознаете добре, преди да се хвърлите в любовта.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – През тази седмица хороскопът ви съветва да не предприемате необмислени действия. В средата на периода може да се почувствате неразбрани, а дори и самотни. Рискувате да попаднете в плен на илюзиите. Ще имате да решавате много проблеми, свързани с дома и домакинството ви. Общуването с другите може да доведе до кавги. Вашата воля и здравият разум обаче ще ви помогнат да излезете от това състояние. Бъдете нежни с партньора си и избягвайте конфликти. Имайте предвид, че подобни негативни емоции могат да бъдат вредни за вашето здраве.

Благоприятни дни –7, 8

Бъдете внимателни – 2, 3, 4

Рак –Ще бъдете изпълнени с енергия, но на емоционалното състояние трябва да се обърне повече внимание. Поглезете се с релаксиращ масаж, шопинг, пътуване до някое близко място, с любимо хоби. Зарадвайте вашето вътрешно дете. В противен случай е възможно емоционално да „прегорите“. Вие сте твърде упорити и взискателни. Дайте повече свобода на партньора си. Трябва да се откажете от някои вярвания и мисли, които ви пречат да се съсредоточите върху основните радости на живота. Ще видите - всичко ще тръгне добре.

Благоприятни дни – 2, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – Следващата седмица, поради прекалено много импулсивност в желанията си, рискувате да си навлечете проблеми. По-добре е да сте активни в работата или спорта, отколкото в емоционалната си сфера. Що се отнася до работата, определено трябва да вземете почивка, дори ако изглежда, че сега е най-неподходящия момент. Всъщност, точният момент може никога да не дойде и е жизненоважно да възстановите силата и здравето си. Очакват ви предизвикателства в областта на финансите.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Следващата седмица ще донесе предизвикателства и трудности за мнозина от вас по отношение на пътувания, учене, нова информация и опит. Най-много ще се насладите на релаксацията в семейния уют. Обичате да оставате насаме с мислите си. Вероятно ще получите новини, които ще ви изненадат. Тригонът на Венера във вашия знак с Уран в Телец може да създаде подходящи условия за запознанство чрез приятели. Ако сте във връзка, климатът между вас може да бъде хармоничен, стига да не прекалите с нещо.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –3, 4

Везни – Вие ще бъдете принудени да възстановите реда, където сега цари творчески хаос или обичайната бъркотия, за да направите вашите дейности по-продуктивни. Ще имате комуникация с креативни хора, които ви вдъхновяват, доброволно споделят своя опит и плодовете на своето творение. Свободните представители на знака трябва да бъдат предпазливи: тяхната самоувереност може да изплаши представителите на противоположния пол, така че е добре да бъдат малко по-сдържани в проявата на чувства и да не бързат.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Вие най-вероятно ще постигнете значителен успех в работата и включително поради факта, че искате да докажете нещо на някого. Тази седмица комуникацията ви се нуждае от повече внимание, за да се избегнат недоразумения и излишно напрежение. Ще трябва да обърнете повече внимание на професионалния сектор, тъй като квадратурата на Меркурий с Уран и новолунието в събота, може да донесат странни обстоятелства, така че ще трябва да се въоръжите със спокойствие и най-вече с търпение, за да не се създават сериозни проблеми.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Седмицата може да ви донесе трудности в професионалната сфера - заради субективното отношение към вас от страна на шефове / клиенти. Проблемите с работата може да ви притесняват, но мислите ви за това как ще се развиват нещата ще ви тревожат по-силно. Постарайте се да не оставяте ума си да влиза в омагьосания кръг от негативни мисли, тъй като това ще се отрази както на настроението ви, така и не само на него. Тази седмица някои от плановете, които сте имали с партньора си, може да се променят и това да доведе до взаимно раздразнение.

Благоприятни дни –7, 8

Бъдете внимателни – 2, 3, 4

Козирог – В началото на следващата седмица поради разминаване в нагласите и разногласия в семейството, се очакват конфликти. Ако имате силата да убеждавате, ситуацията забележимо ще се подобри до края на периода. Не пренебрегвайте сигналите на интуицията си при решаването на много въпроси. Успех може да постигнете само благодарение на постоянството и всеотдайността. Не прекалявайте обаче - погрижете се за здравето си. Добре е да посветите уикенда на релаксация.

Благоприятни дни – 2, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Тази седмица ще създаде смесени чувства, тъй като от една страна положителните аспекти на Венера ще помогнат за някои лични дела и емоционални проблеми, от друга страна дисхармоничните аспекти на Меркурий могат да създадат проблем в комуникацията. Квадратурата на Меркурий в знака Лъв с Уран в Телец и новолунието, което ще се проведе в Лъв в събота, ще изведат на преден план някои въпроси от миналото. Това може да ви раздразни, но трябва да бъдете много внимателни, за да не го докарате до спазматични решения и действия.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – В офиса ще трябва да поддържате постоянна концентрация, за да не допуснете грешка: звездите съветват да се проверява информацията по няколко пъти. Що се отнася до междуличностните отношения, малки кавги са възможни. Квадратурата на Меркурий с Уран ще направи трудна комуникацията. Венера в партньорският ви дом ще облекчи малко ситуацията. Може да има срещи и разговори в ежедневието ви, които ще създадат силни и евентуално негативни емоции.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –3, 4  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още