Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 2 до 8 май

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 2 до 8 май

Седмичен хороскоп от 2 до 8 май - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Въпреки че в началото на месеца ще се чувствате, че сякаш летите над облаците, това няма да продължи дълго, тъй като не всичко ще върви по план. Вземете нещата здраво в свои ръце и скоро животът ви ще започне да се променя по начина, по който искате. През втората половина на седмицата ще дадете приоритет на чувствата и емоциите си. Прекомерни възражения, сарказъм и внимание към детайлите трябва да се избягват. Погледнете по-широката картина и бъдете по-толерантни. В любовта това, което сте посели в миналото, ще се върне при вас.

Благоприятни дни –3, 4

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Телец – Това ще бъде седмица на открития, разширяване и нови начала. Звездите ви изпращат различни щастливи знаци. Разполагате с много положителна енергия, която би било много жалко да я оставите неизползвана. Каквито и обстоятелства да се създадат, ще ги преживеете. Не се занимавайте с малките неща, които нямат никаква тежест в живота ви и се фокусирайте върху това, което ви прави щастливи. През следващите дни ви очаква предизвикателство в емоционалната сфера.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Близнаци – Обемът на работата и задълженията се увеличава през този период, което допълнително ще усложни живота ви. Ще трябва да сте по-организирани и да вложите цялата си енергия от всички страни, защото вниманието ви ще бъде разпръснато заради множеството малки задължения, които възникват. В тези дни ще има някакво напрежение във вас и това ще ви донесе безпокойство. Понякога ще трябва да останете сами, да се дистанцирате от партньора си, просто да отделите повече време само за себе си.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

 

Рак – Ще се сблъскате със закъснения в работата, споразуменията или сроковете. Ще бъдете много нервни и обременени. Особено на работа можете да влезете в ненужни и безполезни спорове. По-скоро се успокойте, бъдете смирени и изчакайте нова възможност. Ще бъдете напълно объркани от действията и думите на един човек. Особено в средата на седмицата ще бъде по-добре да избягвате тези, с които бихте могли бързо да влезете в конфликт. Помислете за всичко, преди да предприемете каквито и да е действия.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни –5, 6

 

Лъв – „Предпазливост и внимание” трябва да е вашето мото през тези дни. През тази седмица нямате право на никакви грешки. Те могат да ви струват твърде много. В следващите дни ще бъдете бодри, енергични и изпълнени с повече оптимизъм. Сами ще се удивлявате на собствения си потенциал и лекотата, с които ще управлявате ситуациите. Силното ви присъствие ще оставя силен отпечатък у другите. Възможно е да осъществите ново интересно запознанство с възможно романтично продължение.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Дева – Ще почувствате, че сте привлекателни и интересни за противоположния пол, което ще ви вдъхне увереност. Ще бъдете готови да нарушавате всички правила. Отървете се от нещата, които пречат на напредъка ви. Направете това във всички области. Вашите цели ще бъдат по-лесни за постигане с помощта на приятели, следвайте мечтите си, за да не съжалявате за нищо. През следващата седмица ще бъде важно да поддържате позитивно мислене във всички области. Ако сте готови да хвърлите бронята си и да отворите сърцето си, можете дори да се влюбите.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –3, 4

 

Везни – На работното място ще почувствате, че вашата лична сила и енергия постепенно се увеличават. Седмицата ще бъде благоприятна за амбиции и сбъдване на желания. Ще стигнете до извода, че сте преценили погрешно някои от своите „приятели“. Внимавайте да не давате мнението си твърде бързо. Партньорът ви ще има нужда от вашето внимание и подкрепа. Отделете време и за себе си и бъдете креативни. Тъй като промяната е неизбежна, оставете нещата да се развият по естествен начин, преди да вземете прибързани решения.

Благоприятни дни –3, 4

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Скорпион – Чудесно време да се настроите на най-доброто. Успешно ще решите или завършите важно действие. Ще се почувствате напълно преродени. Помислете добре на кого и на какво ще отделите най-много енергия и внимание. В любовната сфера има някои задължения, които отлагате дълго време. Независимо дали става дума за решение или стъпка напред, която знаете, че трябва да направите. В средата на седмицата изведнъж ще почувствате необходимата решителност и ще се справите отлично.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Стрелец – Това ще бъде седмица на големи работни ангажименти и материални постижения за вас. Освен това ще бъдете все по-признати в работата, защото винаги обичате да помагате на другите. Сега е подходящ момент за амбициозни планове, постижения и нови проекти. Свободните представители на знака ще бъдете изправени пред предизвикателство в областта на междуличностните отношения. Вашите инициативи в тази посока биха могли да помогнат за постигането на успехи.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

 

Козирог – Опитайте се да бъдете максимално спокойни и толерантни, тъй като седмицата ще е малко напрегната за вас. Имате добра отправна точка, използвайте я разумно. Бъдете търпеливи и обмисляйте внимателно всяко решение, тъй като някои от тях могат да имат голямо влияние върху бъдещето ви. Успокойте се и се свържете отново с природата и себе си. Нуждаете се от спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония. Ще срещнете и човек, който много бързо ще докосне сърцето ви.

Благоприятни дни – 2

Бъдете внимателни –5, 6

 

Водолей – Седмицата ще започне доста динамично, но после ще има постепенен спад в активността ви. Възможно е да ви възложат нови задачи. Не се напрягайте, ако се почувствате неразположени. Не разчитайте твърде много на подкрепа отстрани. Ще трябва да действате по системата “направи си сам”. Почти няма да ви остане време да скучаете. Ще възникнат несъществени трудности, но ще се разрешат бързо благодарение на вашата мъдрост. Емоционалната ви настройка ще създава около вас аура на притегателност за противоположния пол.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Риби – Можете да очаквате положителен изход от дадена ситуация. Вътрешният мир и удовлетворение обаче зависят от вас. Поддържайте очакванията си реалистични и не прекалявайте. Разбира се, важно е и да защитите личните си интереси. Позволете на ума ви да ви води в решенията и дръжте чувствата си встрани. Не винаги е добре да разкривате емоциите си и ако се научите да бъдете силни и твърди ще се почувствате по-добре. Опитайте да намерите само положителни неща тази седмица.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –3, 4  


Топ новини

виж още