Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 2 до 8 януари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 2 до 8 януари

Седмичен хороскоп от 2 до 8 януари - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Повечето от вас ще бъдат в отлично работно настроение и  високо ниво на работна енергия, което означава добра позиция за справяне с всички бизнес и делови предизвикателства. Предстои страхотна седмица за реализиране на почти всички намерения в любовната сфера. Независимо дали става дума за установяване на нови познанства или решаване на дребни партньорски проблеми, или за намерение да прекарате незабравимо време с любим човек.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Телец – Започвате работна седмица, в която успявате да свършите голям брой задължения, всичко това благодарение на правилното темпо и чувство за организация и практичност. Ще бъдете директни и конкретни в любовните ходове. Единственото предупреждение се отнася до търпението и по-доброто разбиране на интересите на другата страна. Опитайте се да почивате повече, медитирайте и се обградете с позитивни хора.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8

 

Близнаци – Ще бъдете изключително вдъхновени по въпросите, които предстоят да решавате. С добра организация имате реален шанс да свършите всичко успешно сами. Всичко, което може да почака, е логично да пренесете за следващата седмица. Дори и да не полагате специални усилия, ще имате добра енергия за една положителна седмица в емоционален план. Освен болки в долната част на краката и леки проблеми с гръбначния стълб, съветът е да внимавате за диетата си. Ще се радвате на вниманието на някое заинтересовано лице към вас.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни –3, 4

 

Рак – Сравнително спокоен период ви очаква още в началото на годината. Може да се очаква, че ще бъдете креативни в онези неща, които не са могли да бъдат изразени в предишния период. Успешно ще можете да възстановите близостта, която някак си е липсвала в последно време. Всичко това, разбира се, предполага, че и двете страни показват еднакво ниво на нужда от подобряване на настоящата ситуация.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Лъв – Започвате годината в позитивно настроение, което се и очаква от вас. Всичко е във вашите ръце, само насочете енергията и знанията си в правилната посока. Няма непостижими цели и непреодолими препятствия. Трябва да преодолеете всички възможни трудности без много усилия или отклонение от принципите си. Ще се наслаждавате на различни видове любовни занимания, така че се опитайте да блеснете в този период. Свободните Лъвове сякаш са заспали, имате нужда от нещо, което да ви разтърси и събуди от унеса, а има толкова интересни възможности край вас.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 2, 8

 

Дева – Ще подхванете работата през новата седмица по най-добрия възможен начин, но погледнато от друг ъгъл, не са изключени малки спънки във финала на реализацията на поставените цели. През този период ще сте в приятно настроение, без напрежение и в добри отношения както с партньора, така и с обкръжението. Възможно е да ви се отворят нови делови или други предложения, навлизате в Новата година изпълнени с ентусиазъм.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

 

Везни – Изградете работата си така, че всичко да функционира като по часовник. Най-важното е да планирате всичко предварително и да го следвате неизменно. Важно ще е да възстановите реда в заобикалящото ви пространство. Като поставите нещата в ред, ще се почувствате по-добре. Гледайте по-леко на всички ситуации, които възникват, вместо да се захващате с техния анализ. Не бързайте да правите прибързани изводи. Вие сте общителни и приятни. Ще имате много срещи с приятели и познати, планирани и непланирани.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Скорпион – Седмицата изисква завършването на недовършената работа. Периода ще ви донесе нови цели и нагласи. Ще имате не само достатъчно мотивация, но и енергия, за да постигнете целите си. Можете да разчитате на успех в делата си. Няма да позволите на никого да се намесва в живота ви, което е страхотно, но го правете тактично.  Старайте се да намерите общ език с хората, с които общувате. Намерете време и за себе си, да се поглезите, да релаксирате с приятели, да излезете на кафе.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8

 

Стрелец – Предстои динамичен период. Така ще бъдете готови да се ангажирате с голяма работа. Често обичате сами да градите конструкцията на делата, но сега ще имате нужда от помощ. Социалният ви живот ще бъде по-богат и смислен, а вие ще сте по-спокойни и удовлетворени. В отношенията общата ситуация на емоционално ниво ще се стабилизира. Свободните от вас, ако не стоят все  у дома, ще имат възможност за приятно запознанство, което може да започне като приятелски контакт, но има шанс да прерасне в нещо по-сериозно.

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни –3, 4

 

Козирог – Вие сте добър организатор, знаете кога какво е необходимо в даден момент и така печелите на всички фронтове. Слънцето във вашия знак ще донесе нови идеи и контакти с влиятелни хора. Очаква ви интересно приключение, което също може да събуди у вас силни емоции. Тези, които са сами, имат възможност да срещнат някого на кратко пътуване. Ако сте женени, трябва да се погрижите за собственото си поведение, защото умеете да нараните партньора си с едно изречение, понякога с обвинения, ревност или саркастичен хумор.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

 

Водолей – Седмицата може да ви се стори скучна и без големи и значими събития. Трябва да внимавате да не се забъркате в лоша бизнес комбинация с хора, сътрудници или поне с някой, който се представя за голям професионалист. Началото на месеца е динамично в областта на движението, общуването, кратките пътувания, но трябва да сте и внимателни, особено ако пътувате и сте постоянно на колела. Вие сте гастрономи, внимавайте за теглото си, пикантни храни, алкохол до края на месеца.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 2, 8

 

Риби – Търсете във всичко положителната страна. Някои от плановете ви може да бъдат нарушени от непредвидени обстоятелства, но ще имате възможността да ги реализирате малко по-късно. Вие сте обречени да се понесете на крилете на вдъхновението, да обичате, да се забавлявате, да забравите за досадните проблеми. Приемете живота си като театър, където можете да блеснете с вашите актьорски таланти, да станете режисьор на красив сценарий, да се превъплътите във вълнуваща роля и да бъдете щастливи!

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забраненоТоп новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати