Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 20 до 26 декември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 20 до 26 декември

Снимка:

Овен – Тази седмица ще бъде положителна за вас. Настроението ви ще бъде по-добро. Ще вземете някои решения по лични или професионални въпроси, но трябва да помислите много добре, преди да ги разкриете на някои хора. Ще поемете отговорностите си и ще вземете категорични решения по въпроси, които са в застой. Не се страхувайте да рискувате и да промените всичко, което не ви удовлетворява. Ако сте необвързани, дръжте очите си широко отворени, защото може да срещнете някой неочаквано.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Телец – В някои моменти ще се чувствате песимистично и тъжно. Трябва да се успокоите и да се справите с нещата по-реалистично, защото този негативен период е само временен. Планетите ще ви дадат динамика и енергия, за да преодолеете всякакви препятствия и да направите нови, ползотворни планове. Ще получите оферта, която трябва да прецените внимателно, защото може да е от полза за вас. Връзката ви върви много добре, но трябва да отделяте повече време на партньора си, въпреки всичките си други задължения.

Благоприятни дни – 20, 21, 25, 26

Бъдете внимателни –22, 23

Близнаци – В семейния живот ви очакват малки трудности: някои ще бъдат обхванати от подозрения към втората си половинка. Не позволявайте на емоциите ви да надделеят над вас. Вместо да подхранвате неприязън в себе си, най-добре е да проведете честен разговор с партньора/ката си. За щастие всички недоразумения между вас и партньорът ви ще бъдат разрешени до празничните вечери. Също така могат да възникнат здравословни проблеми: сега е лесно да хванете някакъв вирус.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 25, 26

Рак – Бъдете активни и не оставяйте нещата да вървят от само себе си и тогава седмицата ще се развие добре. Сега не можете да разчитате на стечение на обстоятелствата, важно е да следвате плана си и да постоянствате, където е необходимо. По-добре засега да избягвате съвместни дела, в противен случай може да възникнат конфликти. Опитайте се да бъдете малко по-гъвкави и да направите отстъпки, ако е необходимо. Изглежда ще ви се открие добър шанс за нещо.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –20, 21

Лъв – Със сигурност няма да скучаете тази седмица. Очаква ви период, изпълнен с неочаквани изненади. Ще се събуди жажда за приключения, което може да доведе до различни видове рисковани дейности. Рискът може да е оправдан, но не бързайте да се доверявате на непознати или малко познати хора, защото има риск да загубите всичко, което имате или да си докарате неприятности. Чарът и сексуалността ви са в най-добрата си форма тези дни и това като магнит ще привлича нови фенове към вас.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни –22, 23

Дева – Тази седмица открива само най-ярки перспективи пред вас. Вашата отдаденост и упорита работа ще бъдат възнаградени. Ще трябва да съвместите логиката и интуицията и да ги накарате да работят за вас. Вашият вътрешен глас ще бъде най-добрият съветник и ще ви помогне да вземете правилните решения. Не се претоварвайте прекомерно с работа. Не е изключено да получите признание на чувства. През почивните дни цялото ви време ще бъде заето с домакински задължения.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 25, 26

Везни – Бъдете по-внимателни и инвестирайте времето си по-внимателно. Ще натрупате много стрес в опита си да изпълните многото задачи, които сте поели. Опитайте се да споделите най-съкровените си неща само с най-близките, в противен случай ще изпаднете в неприятности. Чувствате се затруднени във връзката си? Сега е подходящ момент да обсъдите проблемите, довели до конфликтите и да ги решите взаимно. Пригответе се за приятни изненади, подаръци и любовни признания.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 20, 21

Скорпион – Тази седмица ще бъдете много емоционални, поради влиянието на планетите. В близко бъдеще могат да възникнат трудности в работата с колеги. Не всички ще оценят вашата инициативност и усилия. В даден момент вашата позиция или предложение може да бъдат игнорирани напълно. Уверете се, че се справяте реалистично с всяка ситуация, за да постигнете целите, които преследвате от дълго време. Не губете енергията си за дребни детайли. Многото ви задължения в други области не ви позволяват да посветите цялото си внимание на партньора си и да изразите чувствата си.

Благоприятни дни – 20, 21, 25, 26

Бъдете внимателни –22, 23

Стрелец –Въпреки факта, че в последно време в живота ви е напрегнато, през тази седмица ви очакват само приятни задължения. Представителите на елемента Огън ще бъдат подчинени на романтично настроение и ще искат да зарадват своята сродна душа с оригинални подаръци и незабравими моменти. А необвързаните имат всички шансове да срещнат човек, с когото искат да отпразнуват предстоящите празници. Единственото нещо, което може да помрачи настроението ви, е неочаквана настинка или вирусна инфекция.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни – 25, 26

Козирог – Финансите ви са изправени пред известни проблеми, така че трябва да направите ходове, за да увеличите доходите си и да намалите разходите си. Уредете дълговете си, вместо да ги влачите. В любовния си живот ще получите някои съмнения относно партньора си, но не правете голям въпрос от тях, защото те ще бъдат само резултат от вашата несигурност. Не променяйте отношението си, просто си поговорете с него/нея и всичко ще бъде наред. Ако сте необвързани, забавлявайте се с хората около вас.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –20, 21

Водолей – Тази седмица ще се похвалите със завидно самообладание. Успявате да се справяте с многото отговорности и дори да помагате на другите. Относно финансите, контролирайте разходите си, за да останете в рамките на планирания бюджет. Някой от колегите ви може да прояви признаци на внимание към вас, но внимателно обмислете възможността за служебен роман и как това може да повлияе на репутацията ви.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни –22, 23

Риби – Тази седмица е подготвила много приятни изненади и радостни моменти за Рибите. Вашата интуиция се изостря и ви помага да вземете правилните решения. Щастлива комбинация от обстоятелства ще ви помогне да разрешите финансов проблем. Можете да подобрите отношенията си още повече, ако изясните какво чувствате към партньора си. Планетарните влияния могат да ви помогнат да срещнете интересни, вълнуващи хора, които ще променят живота ви. Отпуснете се и се забавлявайте колкото можете.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 25, 26  


Топ новини

виж още

Актуална тема