Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март

Седмичен хороскоп от 20 до 26 март - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всички планове, свързани с работата, имат шанс да се сбъднат в най-кратки срокове. Ако имате желание да се развивате в нова област, да отворите собствен бизнес или да получите престижна позиция, време е да направите крачка към мечтата си. Не е изключено да възникнат проблеми, предимно от морален характер. Спорове с колеги, конфронтация с ръководството, конкуренти - всичко това ще изисква максимална концентрация и отговорност. За да не нагнетите атмосферата, по-добре пазете намеренията си в тайна.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни – 22, 23 

Телец – През седмицата животът за вас ще е сравнително премерен и предвидим. Въпреки че околните могат да настояват, упорито да предлагат нещо и дори да изискват активно участие в случващото се. Не трябва да се поддавате на общото вълнение, опитайте се да влезете спокойно и плавно в потока на събитията. Извършването на домакинска работа и обичайните служебни задължения няма да изисква много усилия. По-добре е да се въздържате от големи разходи, особено жените трябва да бъдат внимателни.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Близнаци – Невероятният духовен подем бързо ще бъде заменен от апатия и срив, но това ще бъде малко по-късно. Междувременно очакването на щастливи промени ще ви се върти в главата. Освен това ставате прекалено чувствителни към въздействието на всякакви външни фактори. Въпреки че нестабилният емоционален фон затруднява процеса, не трябва да отпускате хватката си. Разходките на чист въздух, йога, медитация ще ви помогнат да постигнете състояние на хармония и баланс.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни –20, 21

Рак – През тази седмица трябва да мобилизирате силите си. Необходимостта да се действате по задачите, да решавате работни проблеми или дори да отидете на среща с шефа може да ви потопи в паника. Емоционалната депресия, нервността и страхът се дължат на липса на енергия. Нестабилното емоционално състояние може да ви тласне към спонтанни покупки. Докато пазаруването може да ви помогне да се справите със стреса, нещата, които купувате, няма да издържат дълго.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Лъв – В началото на седмицата ще сте напълно разгорещени. Страстта ще избухне във всички посоки до такава степен, че околните няма да знаят как да отговорят на такова количество емоция и енергия. Погрижете се да се успокоите. Най-добрият начин да преодолеете трудна ситуация, в която може да попаднете, е да оставите нещата да се наредят сами. Периодът, който ви предстои е изключително благоприятен в любовен план. Новите връзки, както и старите, ще бъдат изпълнени с емоции и любов.

Благоприятни дни – 22, 23, 26

Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – Твърде много идеи, желания и амбициозни цели имате, но няма как да ги реализирате. Не си струва да се подлагате на излишен стрес и напрежение, опитвайки се да постигнете идеалния резултат, да сложите всичко на място. Позволете си да не сте толкова перфекционисти. Малко предпазливост няма да навреди, така че ще бъде правилно да си начертаете работен план предварително. Отделете време, за да общувате със семейството си, да се отпуснете и да се погрижите за себе си.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 21, 26

Везни – За вас настъпва емоционално труден период. Въпреки факта, че безпокойството в по-голямата си част е безпочвено, да се отървете от страха няма да бъде лесно. Вместо да се втурвате в битка, отделете малко време за размисъл. Вероятно малка почивка ще свърши добра работа, няма да ви позволи да затънете в проблеми. Необвързаните представители на знака ще бъдат завладени от чувства и страсти. Тук можете да очаквате всяко развитие на събитията, от дълбоко влюбване до пълно разочарование в любовта.

Благоприятни дни – 26

Бъдете внимателни – 22, 23

Скорпион – Новолунието в знака Овен разпалва вашите амбиции, примамва ви със съблазнителни перспективи. Необходимостта от доминиране нараства многократно, кара ви да действате рязко и необмислено. Има опасност да прекалите с инициативите. Може да влезете в конфликти с колеги, ръководството. Особено внимателни трябва да бъдат тези, чиято работа е свързана с общуване с хора. Просто трябва да планирате всяка стъпка, да обръщате внимание на малките неща - това е труден път, но съвсем реален.

Благоприятни дни – 20, 21

Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец – Ще имате много енергия през третата седмица на месеца, въпреки че може да пропилеете потенциала си. Активността и ентусиазмът ще станат ваши козове. Няма причина да се отказвате от плановете си. Слънцето в знака Овен ви дава огнен темперамент, непреклонен дух. Влиянието на Меркурий ще събуди таланта ви на стратег. Това е подходящо време за обсъждане на важни служебни въпроси. Но при решаването на лични проблеми, където логиката е безсилна, могат да възникнат трудности.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни –20, 21 

Козирог – През тази седмица може да почувствате прилив на вдъхновение. Напористостта, упоритата работа и желязната хватка ще ви помогнат да придобиете водеща позиция. Друг е въпросът доколко усилията ще бъдат оправдани. Преди да предложите идеи, трябва обективно да оцените перспективите. Позитивното отношение помага да не зацикляте върху неприятностите, бързият ум измисля много начини да заобиколите препятствията. За да поддържате тонуса си, бъдете по-често на открито.  

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25

Бъдете внимателни – 22, 23

Водолей – Не е нужно на всяка цена да се съгласявате с нечие мнение. Имате право на своето и не позволявайте на никого да ви убеждава в нещо, което не харесвате. Не позволявайте на проблемите в работата да се отразят негативно на личния ви живот. Много е важно да останете силни и дипломатични. През седмицата се срещнете с приятели, с които обикновено прекарвате по-малко време. Ако търсите любов, това е идеалният период да срещнете някой, който може да ви заинтригува. В края на седмицата се посветете на семейството и някои семейни дела.

Благоприятни дни – 22, 23, 26

Бъдете внимателни – 24, 25

Риби –Не трябва да извършвате рисковани финансови транзакции, вероятни са големи финансови загуби. Попаднали във водовъртежа на емоциите в началото на седмицата, ще бъдете малко обезсърчени, ще сте мързеливи и незаинтересовани от повечето неща в живота. Раздвижете се и изпълнете задачите си от началото до края. Независимо дали става въпрос за работа или приятелски и любовни отношения, имайте предвид, че по този начин ще предотвратите редица усложнения и проблеми.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 20, 21, 26

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети