Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 21 до 27 юни

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 21 до 27 юни

Снимка:

Овен – Необходимо е да се ориентирате към завършване на започнатите дела и да започнете да планирате нови. Ще бъдете изпълнени със сила и ще ви се струва, че можете да отместите всички планини по пътя си. Ако положите малко усилия, ще успеете. Тази седмица е идеална за влюбване и страсти, така че внимавайте да не се поддадете на изкушението да изневерите на партньора си. Емоционалното напрежение ще се увеличи. За да се отпуснете, направете релаксиращ самомасаж. Излезте с приятелите си през уикенда.

Благоприятни дни – 23, 24, 27

Бъдете внимателни – 25, 26

Телец – Основното ви занимание ще бъде работата, в която намирате прекрасни и вдъхновяващи моменти. Поели сте много задачи, но не е много трудно за вас, така че резултатите ще бъдат видими скоро. Партньорът ви ще започне да проявява ревност, отнасяйте се с разбиране към това, за да не го нараните, прекарвайте повече време с него/нея. Може да се появят проблеми с храносмилането и обръщайте внимание на гърлото си, избягвайте студените напитки през лятото.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 27

Близнаци – Очаква ви чудесна възможност да подобрите финансовото си състояние. Благодарение на това ще се отпуснете и накрая ще похарчите малко пари за себе си - актуализирайте гардероба си, отидете на кратко пътуване. Личният живот ще бъде много динамичен, изпълнен с емоции и страст. За свободните представители на знака звездите обещават възникване на любовно увлечение на работното място, а за женените - проблеми с партньор, защото той очаква повече внимание от вас, отколкото вие отделяте.

Благоприятни дни – 27

Бъдете внимателни –23, 24

Рак – Като цяло ви очаква интересна седмица. Възможно е обаче някаква ситуация да ви извади сериозно от релсите. Не се опитвайте с главата си да пробиете през стената, тъй като по този начин няма да постигнете нищо. По-скоро бъдете търпеливи и обмислете следващите си стъпки. Само така ще постигнете това, за което жадувате. За да избегнете възможни недоразумения, избягвайте да се замесвате в проблеми, които не ви засягат. Звездите ви съветват да обърнете повече внимание на междуличностните отношения, защото ще има период, в който с малко усилия ще можете да хармонизирате много неща.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 25, 26

Лъв – Първата половина на седмицата няма да е по-добрата. Ще имате чувството, че всичко върви точно обратното на това, което сте си представяли. Бързо ще осъзнаете плюсовете и минусите на някои от вашите решения. Не съжалявайте, тъй като връщане назад няма. Най-много проблеми се очертават да имате на работното място, където няма да можете да постигнете споразумения или компромиси. Ако се приспособите, състоянието ще се подобри още в средата на седмицата. Пазете се от всички, които ще искат да ви отведат на тънкия лед.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 27

Дева – Почти сте загубили самочувствието си, но през следващите дни ще имате шанс да си го възвърнете. Планирайте задачите си така, че да можете да ги изпълнявате. Можете лесно да намерите изход от всякакви трудности. Но докато помагате на другите, не забравяйте за себе си. Ще трябва да внесете малко свежест в любовния си живот, тъй като вие и партньорът ви вече сте отегчени в пълна степен. Не сте в настроение за любов и нови връзки, защото сърцето ви е трудно достъпно. Очаква ви обаче неочаквана среща, която може да промени това състояние на нещата.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – В първите дни от седмицата настроението ви все още ще бъде доста спокойно, но с времето ще ставате все по-неспокойни. За съжаление няма да можете да определите причината за това състояние. Правете неща, които ви развеселяват и не се занимавайте с тези, които създават още по-лошо настроение във вас. Успешно ще разрешите всички проблеми, възникнали между вас и партньора ви, а след това може да започнете да планирате заедно общи планове. Тези, които са сами обаче да не избягват социалните мрежи през следващите дни, въпреки че комуникацията няма да бъде тяхната силна страна.

Благоприятни дни – 23, 24, 27

Бъдете внимателни – 25, 26

Скорпион – Хороскопа ви предупреждава за факта, че трябва да се отървете от свръхчувствителността си и да спрете да бъдете слуги на собствените си страхове, афекти и чувства. Сега сте в период, в който имате сили да се отвърнете от негативните емоции, които задушават способността ви да контролирате собствения си живот по достоен начин. Връзката с партньора ви ще бъде много подкрепяща и отворена, ще има положително въздействие върху вас и вашата половинка. Ако не сте във връзка, е чудесно време да се запознаете с нови хора.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 21, 27

Стрелец – Като цяло предстои приятна седмица. По време на работа вие ще бъдете инициатори на важен въпрос, който може да ви донесе немалко ползи в бъдеще. Ще бъдете изпълнени с жизнена енергия, която ще се отрази положително в много области. Поставете си високи цели, бъдете търпеливи и резултатите ще бъдат по-високи от очакваните. Парите трябва да са най-малката ви грижа през този период, ще сте стабилни в това отношение, но се опитайте да спестите поне малко.

Благоприятни дни – 27

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Първата половина на седмицата ще бъде гладка, почти нищо ново няма да се случи. Ще бъдете доста отегчени и незаинтересовани. Само вие знаете какво искате, така че следвайте това. Не се оставяйте хората да ви въвличат в заблуждения. Ако се бунтувате, ще затворите много врати. Бъдете благодарни за предоставените ви възможности. Възползвайте се от тях. Втората половина на седмицата ще бъде малко по-интересна, тъй като ви обещава разнообразни събития в личен план.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 25, 26

Водолей – Ще бъдете твърде критични към всички около вас, включително и към себе си.  Ще изпитвате недоволство, което не можете да скриете, което ще доведе до трудна комуникация с приятели и колеги. Звездите съветват да се успокоите малко и да използвате механизма за самоконтрол. Прекарвайте повече време на чист въздух и подправете дните си с физически упражнения и четене, което ще има чудесен ефект върху вашето психо-емоционално състояние. Могат да възникнат проблеми със зъбите, така че не отлагайте посещението си при зъболекар.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 21, 27

Риби – Очаква ви приятна седмица и ще приемете ситуациите, които животът ще ви донесе с отворени обятия. Всички пътеки вървят във вашата посока и вече няма да зависите от другите. В любовта ви предстои много успешен период. Вие сте пълни с енергия и еротичен заряд, търсите вълнение и приключения. Ще разберете, че е добре да се носите по течението. Не винаги е добре да упражнявате волята си на всяка цена. Знаете, че животът си е ваш, така че имате право да го живеете така, както искате, а не по начина, по който другите ви налагат.

Благоприятни дни – 21, 22, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още