Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 22 до 28 март

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 22 до 28 март

Снимка:

Овен – Обичате препятствията. Те ви дават нещо за правене. Помислете, че това, което става може да няма нищо общо с вас. Нещо, което изглежда извън вашия обсег, всъщност е много по-близо, отколкото си мислите. Един от приятелите ви може да ви помогне да получите това, което искате, стига да го поискате по правилния начин. Ако чувствате нещо, което не разбирате в сферата на романтиката и любовта, спокойно потърсете яснота, вместо да се ядосвате. Малко време за уединение добре ще ви се отрази.

Благоприятни дни –  24, 25

Бъдете внимателни – 22,  23, 28

Телец – Слънцето в съвпадение с вашата управителка Венера през тази седмица отваря вашия свят (особено любовния и паричния сектор) за нови и донякъде необичайни мисли и идеи. Това може да противоречи на вашето обикновено доста консервативно и традиционно мислене, но малко промяна в мирогледа не вреди от време на време. Дори ако получите някакви новини, които не сте очаквали, лесно е да погледнете по положителен начин на това, което може да ви повлияе. Задълбочава се любовта ви към някого и ви помага да се свържете на изключително емоционално - почти духовно ниво.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни –24, 25

Близнаци – Имате повече сила, отколкото си представяте и сте много по-напред, отколкото си мислите. Разговорът с някой ви дава храна за размисъл. Както биха могли да ви кажат умните хора, никога не се знае откъде ще дойде брилянтната идея. Оформят се иновативни идеи. Сряда и четвъртък ще ви накарат да виждате нещата по-ясно, отколкото досега. Приливът най-накрая тръгва по пътя ви. През седмицата може да преминете на бързо през малко разправии, но краят й е изпълнен с любов, спокойствие и смях.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни –26, 27

Рак – Седмицата е вашият кораб, а вие сте неговият капитан. Ако е възможно, не позволявайте прибързаността на всички останали да ви влияе прекалено много. Не бързайте. Задайте свой собствен ритъм. Вие сте готови да се изправите пред всякакви предизвикателства. Вашата управителка Луната е в балансирания знак Везни в неделя, като ви предизвиква да създадете мир и ред в тази област от живота си, където преди е имало драма. Прекратяването на хаоса сега може да доведе до много по-добри неща в бъдеще.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –22, 23, 28

Лъв –Нивата ви на увереност отиват нагоре. Ще яхнете тази вълна за известно време. Втората половина на седмицата е доминирана от някои проблеми, независимо дари свързани с работата или извън нея. Може да се почувствате интровертни. Имате чувствителна страна и тя ще е на преден план в тези дни. Може да сте склонни да реагирате остро, но също така сте изключително проницателни, особено когато става въпрос за емоции, така че слушайте сърцето си. Готови сте изглежда да дадете втори шанс на някой, след като сте го отписали.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни –24, 25

Дева –Още от понеделник сте в настроение за нещо свежо, нещо ново. Известно време ще бъдете обсебени от това да сте прави. После ще се примирите, че няма смисъл да упорствате. Ще имате не само стремеж, но и силата за справяне с всички ваши амбициозни проекти и начинания, свързани с работата. Използвайте това време, за да постигнете целите си. Ако сте безработни, това е отличен момент да побързате, за да намерите подходящата за вас работа. Това е добър момент също да бъдете смели и в любовния си живот.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни –26, 27

Везни – Седмицата ще е изпълнена със спонтанност и екшън. Някои от останалите няма да одобряват спонтанните ви действия, но не ви пука какво мислят другите сега. Имате цел и сте готови да сторите всичко необходимо, за да я постигнете. Всичко, което трябва да направите е да помолите за помощ и дузина хора ще се втурнат към вас. Това е мярка за добродетелта на приятелите ви, но също така е и мярка за вашата популярност. Отличен момент да станете продуктивни и да се съсредоточите върху подобряването на живота си.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –22,  23, 28

Скорпион – Може да откриете, че вашата продуктивност се увеличава. Могат да се появят нови проекти. Ако търсите нова работа, можете да намерите нещо, което да задоволи претенциите ви. Оставете вашата креативност да тече през вас! Меркурий в Риби (вашият дом на творчеството и любовта) е чудесно време да развихрите въображението си. Това е и подходящ момент да започнете любовна връзка. Време да работите върху самоусъвършенстването си. Не се разочаровайте и не се отказвайте, ако срещнете няколко пречки по пътя си.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете внимателни –24, 25

Стрелец – Вие сте в творческо настроение, готови да рискувате и да проучите някои нови възможности. Доверете се на интуицията си, когато става въпрос за вземане на професионално решение. Отделете време за романтичния си партньор или семейството, които може да се нуждаят от допълнителни грижи и внимание. Дипломацията е в реда на нещата, особено когато се ориентирате в отношения, които са се напрегнали или влошили. Кратко пътуване по работа или за удоволствие.

Благоприятни дни – 24, 25, 28

Бъдете внимателни –26, 27

Козирог – Вашият график е на път да се запълни с много приоритети. Ще жонглирате с много ежедневни отговорности в работата и извън нея. Имате увереността и самочувствието да покажете на другите, че си струвате много. Нуждата от индивидуалност се сблъсква със семейните структури, тъй като Слънцето преминава през сектора на дома, насочвайки вниманието към динамиката на вашето семейство. Това може да доведе до сблъсъци, докато се борите за независимост. Ако създадете стабилна връзка, може да намерите емоционалната сигурност, за която жадувате.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –22, 23, 28

Водолей – Тъй като обичате да говорите с всички и да обсъждате големите си планове, не забравяйте да използвате известна дискретност. Бъдете умни. Не всеки ще се радва на успехите ви. Нереалистичните очаквания ще приключат само с разочарование, затова следвайте рационалното мислене. Работете за намиране на баланс във всички аспекти на живота си. Член на семейството може да се нуждае от вашата помощ сега. Внимавайте да не станете обсебващи към близките.

Благоприятни дни – 28

Бъдете внимателни –24, 25

Риби – Ще почувствате нов изблик на енергия. Доверете се на интуицията си. Вашите предчувствия ще ви водят към успеха. Семейните спорове могат да ви накарат да се чувствате емоционално затворени. Да си вземете почивка за себе си е важно сега. Може да е необходим болничен престой или посещение на някой в болницата. Това усложнение може да доведе до забавяне или дерайлиране на планове за пътуване. Бъдете внимателни с парите сега и да се избягват импулсивни покупки.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете внимателни –26, 27  


Топ новини

виж още

Актуална тема