Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 23 до 29 май

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 23 до 29 май

Седмичен хороскоп от 23 до 29 май - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Може би не се чувствате твърде комфортно, но това е повод да забавите малко темпото и да си поемете дъх. Може да почувствате, че е твърде рано да започнете нещо ново, нямате достатъчно сила, енергия или вдъхновение. Постепенно ще се увеличи вашата инициативност и желанието за творческа реализация. Ще бъде възможно да реализирате идеите си и да предприемете активни стъпки. Преразгледайте взаимоотношенията с хората от вашия вътрешен кръг. Възможно е да създадете нови приятели или да искате да се присъедините към нови групи, да станете част от нови отбори.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 25, 26

Телец – Слънцето се премести във вашия 2-ри дом, повишавайки самочувствието ви. Ще повярвате, че можете да постигнете всичко, което искате и няма да сте далеч от истината. Предстоящият период ще внесе стабилност в живота ви. Финансов проблем, който е с вас от дълго време, сега ще бъде решен. Дейността на този период може да бъде свързана с приятели и съмишленици, групи, колективи, общности.  Този период не трябва да се оттегляте в себе си и да си стоите вкъщи. Важно е да излизате, да общувате и да подобрявате комуникационните си умения.  

Благоприятни дни –23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Близнаци – Ретро движението на Меркурий може да забави малко всичките ви желания и намерения, но все пак трябва да сте активни, особено в работата, да се проявите като професионалисти, да се движите напред към лични цели. Преразгледайте вашите вътрешни нужди, психологически проблеми, с които не сте знаели как да се справите (сега има шанс да се върнете към старите теми и да ги коригирате). Ако сте направили някои ходове, които не са били съвсем правилни за вашия партньор, сега е моментът да ги коригирате.  

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Рак – Слънцето се премести във вашия 12-ти дом на завършване и изцеление, което означава, че трябва да се съсредоточите върху изпълнението на ангажиментите и завършване на започнатите проекти. Не започвайте нищо ново! С новата си позиция на Марс в Овен ще засили амбицията ви, което ще помогне за постигането на професионалните ви цели. Ако никога преди не сте опитвали медитация, може би сега е моментът. Изберете по-спокойни дейности.

Благоприятни дни –23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Лъв – Предстоящата седмица изисква самодисциплина и дръпване на ръчната спирачка. Проучете добре всеки документ, всяка информация или предложение, което ви идва отвън. Не излизайте на преден план с вашето мнение и отношение и нищо няма да ви убегне. Опитвате се да бъдете фокусирани. Повишеното напрежение и стрес през втората част на седмицата могат да причинят проблеми със съня, главоболие и колебания в кръвното налягане. Ходете повече сред природата, отпуснете се и се движете.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете внимателни – 27, 28

Дева – Слънцето преминава във вашия сектор на амбициите и бъдещето. Готови сте за големи стъпки, които ще подобрят живота ви. Успявате да ставате все по-добри и по-добри, функционирате по-лесно и по-бързо и трябва да се признае, че постигате все по-значими резултати. Покажете зрялост в любовна връзка. Много важни въпроси ще бъдат разрешени, ако можете да слушате толкова, колкото и да говорите. Може да има леко разстройство на храносмилането, възможност за вирусни инфекции и чувствителност на пикочните пътища.

Благоприятни дни –27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24

Везни – Слънцето се премести във вашия 9-ти дом, разширявайки хоризонтите ви. Ще излезете от зоната на комфорт във всяка сфера на живота и това, което ще ви изненада е, че ще се чувствате прекрасно. Новостите са за предпочитане. Единствената пречка през втората част на седмицата може да бъде нервността ви, която може да ви доведе до прибързани и импулсивни ходове и дискусии. Не правете това, охладете страстите. Очаквайте повишена популярност, нови приятели и нови ухажори.  

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 25, 26

Скорпион – Тази седмица всичко се случва на бързи обороти, за да бъде решено по най-бързия начин. Ще има излишна нервност, но това е нещо, от което не можете да избягате в момента, така че се приспособете. Засега не вземайте конкретни решения. Обърнете повече внимание на документацията и прочетете всичко няколко пъти, преди да изпратите или подпишете. Има възможност за грешки и лоши професионални/бизнес оценки, така че просто действайте бавно и без бързане, за да не срещнете проблеми.

Благоприятни дни –23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28 

Стрелец – Проблем в общуването с любим човек със сигурност ще е налице, така че се опитайте да го разрешите по възможно най-добрия начин. Вашият партньор е склонен да казва какво мисли и какво не мисли, а на вас изобщо не ви харесва това и ви дразни. Нервната и негативна енергия може да се натрупа и да доведе до по-сериозен емоционален шок в средата на седмицата. Страстите обаче скоро трябва да утихнат и да се намери компромисно решение и споразумение.  

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

Козирог – Работата тази седмица изисква много енергия, имате нужда от помощ и не се колебайте да я потърсите на по-изпитани места. На материално ниво ще имате удовлетворение, защото заплатата може да бъде значително увеличена. Все пак може да има ситуации, които ще ви изнервят. Няма да можете да направите нищо. Ще разрешите недоразуменията си и ще успеете да наложите своя ритъм. През тази седмица са възможни леки проблеми с дихателните органи и болки в ставите, особено в коленете, така че внимавайте по време на спортни дейности.

Благоприятни дни –23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Водолей – Тази седмица, с правилните ходове от ваша страна, изглежда, че ще успеете да уредите въпросите, които касаят работата, особено тези, които са ви притеснявали много в предишния период. Първите няколко дни няма да са ви много приятни и ще ви трябва време да се приспособите към обстоятелствата. Възможни са недоразумения с началниците, така че гледайте да ги избягвате. Опитайте се да не провокирате допълнителни конфликти и различия. Новата позиция на Марс в Овен е много по-приятелска за вас и освен че ще ви даде тласък за нещата, които искате да правите, тя ще доведе около вас хора, които ще ви помогнат много в уреждането.

Благоприятни дни –25, 26

Бъдете внимателни – 27, 28

Риби – Тази седмица може да сте по-загрижени за някои проблеми, свързани с работата, най-вече финансовата страна на тези проблеми. От 25-ти май, когато Марс ще бъде в знака на Овен, ще трябва да внимавате да не правите никакви ходове, които вместо да имат полза, ще имат цена за вас. Това ще бъде специална седмица за личния ви живот. Ако сте свободни, възможно е човек от миналото да се появи отново динамично и причината за това може да бъде социално задължение или среща на място, където и двамата често посещавате.

Благоприятни дни –27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24 

 


Топ новини

виж още
Актуална тема