Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни

Седмичен хороскоп от 24 до 30 юни - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тази седмица трябва да работите повече, да се опитате да се хармонизирате с колегите, с които общувате. Важно е проблемите да се решават възможно най-бързо, а не да се оставят за по-късно, защото могат да станат още по-сложни. Ще имате ситуации, които са напрегнати и трудни сами по себе си. Трябва да има компромис, баланс и задружност в партньорските отношения, в противен случай, ако само едната страна се старае, а другата нехае, ще има излишно напрежение.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 29, 30

Телец – Предстои на моменти натоварена, но като цяло успешна работна седмица. Ако закъснявате с някои задължения, ускорете темпото. Финансовото положение не е много завидно, не се впускайте импулсивно в някои разходи. Краят на седмицата носи облекчение и по-спокойно функциониране. Лека-полека ще се дистанцирате от някои предишни емоционални истории. По възможност пазете гърлото си, избягвайте студени и газирани напитки. Контролирайте кръвното си налягане.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Близнаци – Очаква ви динамична и предизвикателна седмица. Продължете със собственото си темпо, малко по-бавно, но по-сигурно и успехът със сигурност ще дойде накрая. Нервността все още тлее в някои от вас и в тези моменти гледайте да не нарушите много отношенията си с любимия човек. Ако сте правили планове за пътуване, не е лоша идея да се заемете с тази тема малко по-сериозно. Възможни са леки проблеми с храносмилателния тракт, така че внимавайте за диетата си.

Благоприятни дни – 24, 25, 29, 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Рак – Ще ви трябва много енергия, за да постигнете всичко, което сте планирали, така че е най-важно да се организирате добре и да не пропускате задължения. Бъдете внимателни, когато подписвате важни документи, обръщайте внимание на датите и крайните срокове, на всеки детайл. Нужно е да проявите търпение, докато всичко си дойде на мястото. Можете да установите по-добър контакт с партньора си, така че дайте всичко от себе си във връзките си. Планирайте почивки, излизания с приятели, всякакви събирания и общуване, които ще ви харесат.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 29, 30

Лъв – Независимо от количеството енергия, което влагате, много неща могат да останат недовършени, но без пряка ваша вина. От друга страна много неща са на главата ви и буквално отлагате някои задачи. Много бумащина и административни проблеми, разногласия с колеги и началници, някои често срещани ситуации могат да се превърнат в неразрешими, което може особено да ви изнерви. Не позволявайте на хора с лоша енергия да се вкопчват в вас, да ви губят времето и да ви дразнят допълнително.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 24, 25

Дева – Внимавайте за грешки и неволни пропуски в работата. Не можете да разрешите някои дилеми, а всеки момент с явяват нови предизвикателства. Възможни са променливи настроения в края на периода, така че поработете малко над себе си. Като цяло добро здраве, посветете се малко повече на спорт, сред природата и почивка. Периодът, който следва за тези, които са в емоционални връзки, носи хармония, по-добри отношения и добра комуникация с партньора. Свободните от вас, постарайте се да излизате повече и да общувате с различни хора.

Благоприятни дни – 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Везни – Предстои малко по-напрегната работна седмица. Задълженията ще се сипят от всички страни, което може да ви причини стрес и нервност. Внимавайте някой да не ви подведе, когато става въпрос за важна за вас информация. Възможни са разногласия с колеги. Добро здраве най-общо през цялата седмица. Възможни са леки проблеми с болки в ставите, с проблеми с гръбначния стълб и може би главоболие. Шансовете за нови запознанства и нови любовни истории за необвързаните нарастват.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 29, 30

Скорпион – Предстои доста стабилна и позитивна работна седмица, в която няма да има неочаквани и предизвикателни моменти. Възможно е покрай текущите задължения да сте доста заети с някакви странични работи. Ако сте некоректни или се опитвате да бъдете твърде доминиращи в някои неща, лесно ще влезете в безсмислени и напълно ненужни спорове. Трябва да сте упорити и търпеливи и да се опитате да измислите тактика и стратегия за бъдещето. Възможни главоболия, болки във врата в резултат на стрес. Трябва да намерите място и време за хубавите моменти от живота и моменти на наслада.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25

Стрелец – За повечето предстои успешна работна седмица. Началото на периода трябва да бъде период на добри възможности и добра работна енергия. Не позволявайте на другите да ви изкарат извън синхрон с поведението. Като цяло събитията се развиват бързо, а задълженията пред вас са доста големи, трябва да обърнете внимание, за да не пропуснете някой важен детайл или да направите пропуск в бързането си. Комуникацията, която много често е препъни камък между вас и партньора ви, вече може да се установи по правилния начин.

Благоприятни дни – 24, 25, 29, 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Козирог – Период, който носи по-балансирана връзка между новите професионални задачи и темпото ви на работа, но ще е необходимо да се реорганизирате допълнително, за по-добра ефективност. Обърнете специално внимание на формалностите. Бъдете максимално отдадени на организацията на работата и се справяйте с колегите по правилния начин. Има съвсем реални изгледи определена инициатива да бъде приета положително, особено от хора от по-високи позиции.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 29, 30

Водолей – Лично за вас би била препоръчителна работа в екип, за да преодолеете по-лесно евентуални първоначални пречки. Първата половина на седмицата за представителите на знака, които са в емоционални отношения, носи малко по-хладна атмосфера в съществуващите отношения. Бъдете тези, които ще имат повече самоконтрол и ще избягват по-мащабни конфликти. Бъдете също търпеливи и проявявайте достатъчно разбиране към отсрещната страна.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 24, 25

Риби – Време да се организирате по-добре и да започнете да разчиствате всичко, което се е натрупало или е в застой. Внимавайте някой да не ви подведе, когато става въпрос за важна за вас информация. Периодът е подходящ да поправите някои неща, които може да не са се получили поради небрежен подход. Имате положително влияние върху партньора си и той започва да възприема доброто ви настроение и общуването става по-стабилно, по-ясно с по-малко конфликти и недоразумения.

Благоприятни дни – 30

Бъдете внимателни – 26, 27


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати