Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 25 до 31 юли

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 25 до 31 юли

Седмичен хороскоп от 25 до 31 юли - Tribune.bg
Снимка:

Овен –В работата чувствате голяма отговорност на плещите си и не сте сигурни на кого можете да се доверите. Опитайте се да си починете, умът ви ще се проясни. Не можете да разрешите всички бизнес предизвикателства за един ден, оставете времето да свърши своето. Вашият партньор има нужда от вашата подкрепа, покажете му колко му/ѝ имате доверие. Не се забърквайте в безсмислени спорове за дребни неща. Очаква ви спокойна седмица, имате нужда от почивка и ще прекарвате по-голямата част от времето си у дома.

Благоприятни дни – 25, 28, 29

Бъдете внимателни –26, 27

Телец – Началото на седмицата е напрегнато и имате чувството, че сте притиснати от всички страни и не можете да оправдаете всички очаквания. Направете рационален план, разпределете работата през цялата седмица, така че голямото количество стрес да не повлияе на вашето здраве. Не забравяйте да посветите малко време на себе си и да изпълните някои свои желания. През изминалия период сте пренебрегнали себе си и тялото си, така че е идеално време за почивка.

Благоприятни дни – 26, 27, 30, 31

Бъдете внимателни –28, 29

Близнаци – Предстои спокойна седмица, без големи сътресения. Опитайте се да бъдете сериозни и концентрирани, за да изпълните всички служебни задължения навреме. Разпределяйте парите си добре, избягвайте прибързаните покупки. Кожата ви е чувствителна, пазете я от слънцето. Физическата активност ще ви разтовари от стреса и напрежението. Не се отказвайте от тренировките, активирайте се, гръбнакът ще ви е благодарен.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 30, 31

Рак – Опитайте се да останете съсредоточени върху професионалните си начинания и да ги завършите навреме. В момента не се интересувате от влизане в нови проекти. Много Раци планират да отидат на почивка или да предприемат кратко пътуване през следващата седмица. Наслаждавайте се, докато можете! Започващата седмица е най-добрият момент за нови начинания, използвайте я за почивка и възстановяване на тялото. Може да завържете интересно запознанство през този период, което ще събуди емоциите ви.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

Лъв –В работата имате чувството, че сте сами с идеите си, че никой не ги признава. Не се отказвайте от плановете си, изчакайте по-благоприятен момент, за да ги представите. Има леко напрежение в колектива, съсредоточете се максимално върху личния си живот, за да не поемете негативната енергия на колегите си. Лъвовете ще са изправени пред дребни предизвикателства в отношенията и брака си, ще се сблъскате с партньора си относно разпределението и харченето на финансите.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни –28, 29

Дева –В първите дни на седмицата ще усетите леко напрежение. Деловите отношения са обтегнати, не влизайте в конфликти на всяка цена. Опитайте се да разрешите по мирен начин разногласията. Не бързайте с нови бизнес или други проекти и инвестирайте пари лекомислено. В отношенията и брака Девите могат да очакват положителни събития в дома. Вашият партньор/ка ще ви изненада и ще ви покаже колко много означавате за него/нея. Можете да правите планове за ремонт на дома. Свободните представители на знака не ги очакват големи промени в любовната сфера.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете внимателни – 30, 31

Везни –На деловия фронт ви очакват дребни разногласия с колеги, те ще се опитат да прехвърлят отговорността върху вашите плещи. Запазете спокойствие и се опитайте да намерите рационален изход от настоящата ситуация. Финансовото състояние е без големи промени. Усещате спокойствие в дома си и хармония в отношенията с партньора, не се стремите към промяна и предстоящата седмица ще бъде белязана от положителни събития. Свободните Везни ги очаква непринуден флирт, с човек, който харесвате или ви харесва от дълго време.

Благоприятни дни – 25, 28, 29

Бъдете внимателни –26, 27

Скорпион –  Ситуацията в службата е стабилна, наистина сте се опитали да постигнете баланс. Старайте се да поддържате добра атмосфера в общуването с клиенти и колеги. Избягвайте конфликтите с тях и началниците си. Свободните Скорпиони претеглят идеалите си, не сте намерили отговорите на въпросите, които ви вълнуват и не сте сигурни дали да влезете в нова връзка. Не бъдете нетърпеливи, оставете времето да си свърши своето. Обвързаните от вас могат да имат проблем във връзката си, не флиртувайте с други хора. Вашият партньор няма да ви прости с лека ръка.

Благоприятни дни – 26, 27, 30, 31

Бъдете внимателни –28, 29

Стрелец –Възможни са промени и по отношение на работата, колегите, появяват се и нови идеи. Възползвайте се от прилива на положителна и творческа енергия тази седмица, така че се раздвижете. Звездите ви подкрепят в любовта, дори в хедонизма и всякакви наслаждения. Това е седмица, създадена за вашето удоволствие. Възможни са големи промени в живота на човек, когото обичате или на когото държите.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 30, 31

Козирог – Бъдете рационални и гледайте да свършите всички важни задължения през следващите дни.  Не сте очаквали голям обем работа, но в средата на седмицата може да ви изненадат, да ви натоварят с още служебни задължения. Запазете спокойствие. Фактът, че не всичките ви планове вървят така, както сте си представяли, не означава, че трябва да се откажете от тях, а да се адаптирате към новите предизвикателства. Без да се предавате! Свободните представители на знака могат да попаднат на запознанство при случайни контакти.  

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

Водолей –Промени в работата може да ви натоварят и да доведат до неприятна ситуация. Желаете промени, които не могат да дойдат насила, трябва да сте търпеливи. Обобщете впечатленията си и бързо ще разберете, че сте на прав път и че с партньора си градите сигурно бъдеще заедно. Представителите на знака трябва да внимават с думите си, можете да нараните човек от обкръжението си. Трябва да избягвате разговори, които не са градивни.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни –28, 29

Риби –Очаква ви спокойна и стабилна седмица, през която ще можете да се посветите на личния си живот. Възможно е да имате непланирани разходи под формата на дребни ремонти в дома или на колата. Опитвате се да оправдаете очакванията на другите, но не забравяйте да си почивате. Не винаги можете да създадете идилична атмосфера, колкото и да се стараете. Звездите ви съветват да се отпуснете и да посветите малко време на себе си. Свободните представители на знака да не очакват големи промени в любовната сфера.

Благоприятни дни –26, 27

Бъдете внимателни – 30, 31 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети