Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 25 до 31 октомври

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 25 до 31 октомври

Снимка:

Овен – През първата половина на седмицата звездите съветват Овните да се въздържат от нови запознанства и посещения на клубове. През този период са възможни разногласия с хора, които смятате за свои приятели и сътрудници. Особено в средата на седмицата ще бъде по-добре да избягвате тези, с които бихте могли лесно да влезете в конфликт, тъй като бързо можете да съжалявате след това. Късмета не е плътно до вас, обаче няма и да ви изостави съвсем. Ще се сближите още повече с някого и отношенията ви ще станат много близки.

Благоприятни дни – 25, 29, 30

Бъдете внимателни –26, 27

Телец – Началото на седмицата за Телец е доста интензивно. Външните обстоятелства също могат да попречат на осъществяването на вашите идеи, затова е по-добре да не планирате важни неща за това време. Като гръм от ясно небе може да ви се стовари нещо неочаквано. Имате нужда от спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната си хармония. Добре е да разберете, че не всичко може да зависи от вашите желания, има обстоятелства, които не могат да бъдат предвидени и контролирани.  Много е важно да бъдете предпазливи и търпеливи.

Благоприятни дни – 26, 27, 31

Бъдете внимателни – 29, 30

Близнаци – През първата половина на седмицата, ще бъдете доволни от това как се развиват нещата. Имате добра отправна точка, използвайте я разумно. Отлично се справяте и всичко ви иде отръки. Имате излишък на енергия. Имате нужда да завършите някои неща, които отдавна са започнати. Организация трябва да бъде на първо място. Втората половина на седмицата ще отвори нови перспективи за вас. Не са изключени и нови познанства, които бързо могат да прераснат в приятелство.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 25, 31 

Рак – В началото на седмицата ще можете да добиете по-точна представа за посоката, в която трябва да се развиват нещата. Може да се наложи да коригирате нещо във вашите дела или ежедневие. През втората половина на седмицата не са изключени разочарования в личния живот. Повишената ревност и дилемата между приятели и любим човек може да бъде причина за безпокойство. Колкото по-малко се надявате на сбъдването на заветните си желания, толкова по-спокойно ще премине този период.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 26, 27, 28 

Лъв – През първата половина на седмицата не са изключени конфликтни ситуации в семейството. Дори и да имате сериозни разногласия с партньора си, тези дни се опитайте да се въздържате от критики и да не се опитвате да подреждате нещата. Всеки опит да се обсъждат чувствителни теми със страст може да доведе до още по-големи разногласия и влошаване на конфликтите. През втората половина на седмицата семейната обстановка се стабилизира. Има опасност да се влюбите страстно! Обвързаните да внимават да не се увличат в някое неочаквано бурно любовно приключение, за което по-късно може да съжаляват.  

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 29, 30

Дева – Съсредоточете се върху работата си, която няма да липсва, особено ако носите отговорност за всичко сами. Организирайте се и повече от успешно ще направите всичко, което ви очаква. Обърнете повече внимание на партньора си. Възможни са разногласия, така че би било добре да внимавате какво казвате. Можете да срещнете интересен човек на кратко пътуване, ако сте необвързани. Опитайте се да бъдете отворени за нови възможности за любов, но не се връщайте към старите истории. Не започвайте нищо ново.

Благоприятни дни – 26, 27, 28

Бъдете внимателни –25, 31

Везни – През тези дни трудностите при постигане на настоящите цели не са изключени, но най-вероятно проблемите ще бъдат малко пресилени. Опитайте се да се борите с песимизма, който на моменти ви обзема. Важна роля в живота ви тази седмица ще играе страничен човек, който ще ви помогне да вземете трудно решение или пък да се промените и да изразите себе си. Ако преди сте имали трудни отношения с партньора си и не сте успели да постигнете компромис, то тази седмица ще можете да премахнете всички противоречия и да постигнете промяна към по-добро.

Благоприятни дни – 25, 29, 30

Бъдете внимателни –26, 27

Скорпион – Слънцето преминавайки през вашия първи дом ви прави очарователни и харизматични. Ще имате повече енергия и нови идеи. Вие сте създателят на своето щастие, не пропускайте това златно време. Можете да бъдете на гребена на вълната, ако искрено пожелаете. Желателно е да успокоите страстите си и да се стараете да бъдете реалистични в действията си. Кратките пътувания ще бъдат успешни и ще срещнете интересни хора. Възможни са примамливи предложения за нова работа.  

Благоприятни дни – 26, 27, 31

Бъдете внимателни – 29, 30 

Стрелец – Тази седмица може да доведе до нов прилив на чувственост, енергия, здраве и успех. Добре би било да контролирате не само действията си, но и мислите си. Ще трябва да разчитате, както винаги само на себе си. Възстановяване на важни изгубени контакти и приятелства. Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи. Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията и в противоречиви ситуации, старайте се да запазите спокойствието си, колкото е възможно повече.  

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 25, 31

Козирог – Що се отнася до работата, тази седмица ще имате много отговорни задачи на работа и ще подхождате много сериозно и като лидери, което е характерно за този знак. Бъдете внимателни и не се отваряйте твърде много пред хора, които не познавате, защото това може да ви струва скъпо. Емоционалността и повишената сексуална енергия ще бъдат много подчертани в следващите дни. Ще се опитате да прекарвате повече време с партньора си, което значително ще подобри и заздрави връзката ви. Свободните Козирози ще търсят по-скоро кратко приключение, а не сериозна връзка.

Благоприятни дни – 31

Бъдете внимателни – 26, 27, 28

Водолей – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Искате да постигнете видими промени в живота си и това е напълно възможно! Имате цел и това е най-важното. Бъдете снизходителни към исканията на другите. Ще изпитате емоционален ентусиазъм за придобиване на нови неща. Любовта тази седмица ще донесе приятни впечатления. Флирт или романтика на работното ви място не са изключени.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 29, 30

Риби – Седмица на преодоляване на определени бариери. Важното е да поддържате горивото на духа си. Не трябва да се притеснявате много и да приемате присърце какво се случва. Проблемите са временни. Нарастването на оптимизма ви ще ви подтикне към действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете някои важни решения. Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се пренаредят и обърнат във ваша полза.

Благоприятни дни – 26, 27, 28

Бъдете внимателни –25, 31  


Топ новини

виж още

Актуална тема