Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 25 до 31 януари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 25 до 31 януари

Снимка:

Овен – През седмицата могат да се случват неочаквани недоразумения и неприятни промени в работата. Силната нервност и раздразнителност води до свръхвъзбуждане на нервната система и нарушения в ритъма на сърдечната дейност. И това блокира възможността за ефективни резултати от работа, която изисква самодисциплина и издръжливост. Такива проблеми възникват само за тези, които се стремят към свобода на действие на всяка цена, но отричат отговорността за своите действия. Тези, които са в състояние да контролират емоционалните си състояния, могат да избегнат много неприятности. 

Благоприятни дни – 25, 28, 29

Бъдете внимателни –26, 27

 

Телец – Периода за вас може да бъде леко напрегнат, да има изнервящи обстоятелства. Пълнолунието ще измести фокуса на вниманието към вашия дом, семейство. Сега не гледайте далече в бъдещето, а се заемете с отложените си дела - това което трябва да се свърши в момента. Можете да направите нужните ви покупки, но в избора се основавайте на собствения си опит, а не на съветите на вашите приятели. Ще преобладава стремежът към любовно-сексуални приключения. Уви, в този период е нежелателно да се стига до крайности! 

Благоприятни дни – 26, 27, 30, 31

Бъдете внимателни –28, 29 

 

Близнаци – Седмицата започва страхотно за вас. Още в понеделник Луната, която се намира във вашия знак ще бъде в приятелски аспект с вашата управляваща планета Меркурий. Лесно ще ви се отдава умствената работа, общуването и работата с хората. Необходимо е да отделите повече време на сферата на любовта. Трябва да се пазите от кавги на обществени места. Няма нужда да задълбавате в онези неща, които не носят никакво удоволствие. В някои аспекти на живота е по-добре да си вземете почивка временно.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 25, 30, 31

 

Рак – В началото на седмицата Луната обещава успех в делата ви. Във вторник Марс ще я подкрепи. Идва момент, когато трябва да се промените отвътре, да промените отношението си към света, към всичко, което се случва. Няма нищо невъзможно. Пълнолунието ще насочи фокуса на вниманието към финансовия сектор. Старайте се да не се разпилявате в различни области и концентрирайте усилията си в започнатите вече начинания. Оставете се да ви водят вашите практичност, изобретателност и трудоспособност. 

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27


Лъв – През седмицата доминираща нагласа ще е желанието за спокойствие и сигурност. Време е да превърнете думите в действие. За да направите това, имате нужда от съюзници. Трябва да бъдете по-внимателни в общуването и да не казвате на никого за плановете си. Звездите ще им помогнат за укрепване на семейните връзки. Търсете баланса между любовта и работата, но не ги смесвайте. Възможно е ново запознанство, както и приятни мигове. Тази седмица можете да очаквате творчески тласък и неочаквано успешни решения на сложни проблеми, към които преди не сте знаели как да подходите. 

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 28, 29

 

Дева – Опитайте се да не се поддавате на изкушения и провокации през тази седмица. По-добре е да очертаете предварително линията на поведението си и да се придържате към нея. Пълнолунието в четвъртък може да засили страховете ви и да изостри тайните ви проблеми. Минавате през кармичен период за проверка на духовната ви зрелост. Ще трябва да се стараете повече да постигате съгласие и хармония в отношенията с другите. Насочвайте енергията си в нужното русло, без да я разпилявате в други посоки. 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –25, 30, 31 

 

Везни – През настоящата седмица ще усетите влияние, стимулиращо вашият откривателски нюх. Силно ви привличат новите неща. С досада обаче се захващате за работата, изискваща педантичност. Има тенденция да възприемате остро някакви неприятности или проблеми - ваши собствени или на близки, като се втурвате от една крайност в друга, в опит да намерите изход от тази ситуация. Само това създава още повече напрежение. Сега не е моментът да се отдалечите от реалността и да отидете в света на илюзиите. Не бива да сте сантиментални. Опитайте се да не изпадате в крайности.

Благоприятни дни – 25, 28, 29

Бъдете внимателни –26, 27 

 

Скорпион – Започвате седмицата изпълнени с въодушевление и ентусиазъм. Трябва да сте готови да действате с ловкост и дипломация, за да станат нещата така, както ги искате. Нарастват предизвикателствата за вас. Акцентирайте само върху най-важното. Погледнете на нещата реалистично и разчитайте само на себе си - тогава нищо не може да ви развали настроението. Опитайте се да обръщате повече внимание на близките си. Прекарвайте време със семейството си. Може да се срещнете с човек, който да ви вдъхнови, да ви тласне към саморазвитие.

Благоприятни дни – 26, 27, 30, 31

Бъдете внимателни –28, 29 

 

Стрелец – През тази седмица ще се стабилизирате емоционално. Различни обстоятелства ще благоприятстват развитието на ваши планове. Бъдете внимателни и не се опитвайте да седите на два стола. По-добре е да изберете една важна посока в живота. Много хора харесват компанията ви, защото носите жизнена веселост. Оптимизмът ви е направо заразителен. Отлично време да се посветите на занимания, които радват душата ви. По възможност намирайте повече време за почивка. Представителите на творческите професии ще имат шанс да демонстрират в пълния си блясък своя талант и вдъхновение. 

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 25, 30, 31

 

Козирог – Ако искате да се възползвате от положителния потенциал на този период, демонстрирайте своята сила и решителност, работете по-ефективно и проявете щедрост към другите. Всичко това ще ви помогне да постигнете личните си цели и да привлечете тези, които искате да впечатлите. Склонни сте от време на време да доказвате своето превъзходство навсякъде, но внимавайте! Ще има такива хора, които няма да могат да преглътнат този факт и ще ви създават проблеми.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете внимателни – 26, 27

 

Водолей – Жизненият ви тонус ще бъде занижен, ще възникне потребност от повече почивка и уединение. Работата ви през следващите дни няма да бъде твърде продуктивна. За мнозина ще е сложна седмица, на моменти ще имате усещане че губите почва под краката си, а в други моменти ще сте изпълнени с радост и усещане за важни промени и събития в живота ви. При Пълнолунието в четвъртък в партньорския ви сектор чувствата ще надделеят над разума. Старайте се да се въздържате от необмислени постъпки и тайни забежки. По-късно може да съжалявате за стореното. 

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 28, 29 

 

Риби – Периодът може да не е особено лек за някои от вас. Възможно е да настъпят промени или размествания в пластовете на времето и някои събития да се развият неочаквано по-рано за вас. Мнозина ще искат да живеят малко по-спокойно. Ще предпочетат да заобикалят препятствията и няма да щурмуват. На работното място ще отстъпят инициативите на колегите, в семейството няма да се борят за лидерството. Енергийният потенциал няма да е висок, затова е добре да се пазите от всякакви зимни инфекции и простуди. 

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –25, 30, 31   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още