Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 26 април до 2 май

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 26 април до 2 май

Снимка:

Овен – Има важни цели, които можете да постигнете на различни етапи или по някакъв друг начин. Вие се грижите да създадете добра бизнес стратегия, въз основа на която да реализирате успешно почти всичко, което сте си представяли. Продължавайте да действате достатъчно предпазливо при оценката на истинските ценности. Очаква ви положителен обрат в любовния ви живот, партньорът ви ще ви изненада по специален и красив начин. Отдайте се на чувствата си, оставете любовта да ви води. 

Благоприятни дни – 29, 30. 04.

Бъдете внимателни –01, 02. 05. 

 

Телец – Постарайте се да реализирате успешно всичките си идеи и планове в действие. Важно е да имате доверен човек и екип от доверени сътрудници, с които имате общи интереси. Опитвате да се наложите като авторитетен човек и с оригинален стил на изразяване. В любовната връзка не се опитвайте напразно да промените поведението на партньора си или да промените хода на нещата, които не зависят от вашата воля. Понякога не е лесно да постигнете емоционална хармония, имате впечатлението, че бавно се отдалечавате от любимия човек.  

Благоприятни дни – 01, 02. 05.

Бъдете внимателни – 27, 28. 04. 

 

Близнаци – Действате енергично в службата и поставяте нови изисквания в очакване всичко да тече според вашите стандарти. В началото на седмицата се старайте да не попадате в конфликтни ситуации, не допускайте пренапрежение. Прекалявайки с личните изисквания обаче, провокирате различни коментари и недоволство сред сътрудниците и колегите. Трябва да имате „широки гледни точки“ във всяко отношение. Мнозина ще предприемат домашни ремонти, смяна на интериора, нови придобивки, подмяна на стари вещи. 

Благоприятни дни – 26. 04.

Бъдете внимателни – 29, 30. 04. 

 

Рак – Действате много енергично сред обкръжението си и успявате да съчетаете различни делови/бизнес интереси.  Вие сте в отлична форма и имате интересни идеи. Имате нужда от добър стимул или някой, който да ви подкрепя в решителни ситуации. Колебанието може да ви накара да направите грешен емоционален избор. Любовното щастие е постижимо, ако вярвате във възможността за взаимно влияние и приспособяване. Любовните правила се променят, всичко, което води до взаимно щастие и удовлетворение, е позволено.  

Благоприятни дни – 27, 28. 04.

Бъдете внимателни – 01, 02. 05.

 

Лъв – Вероятно ще получите зелена светлина през седмицата, за да продължите с проект, който е бил задържан. Склонни сте към чести промени в поведението и настроението. Във връзка с любовен партньор преминавате през променлива фаза, но не е нужно да се отказвате. Важно е да действате позитивно в света около вас. Трудно ви е да хармонизирате любовния си ритъм и афинитети във връзка с близък човек. Искате повече емоционална свобода или възможност да реализирате любовните си намерения, но събитията не вървят в желаната посока.  

Благоприятни дни – 26, 29, 30. 04.

Бъдете внимателни –27, 28. 04. 

 

Дева – Разчитате на вашите маниери за водене на преговори, тъй като без добра подготовка, план или оценка няма съществен успех в бизнеса. Трябва да се съгласите с колегите си за зачитане на различни интереси, така че всички около вас да изпитват морално и материално удовлетворение. Вниманието и разбирането, които получавате от семейството си, е много стимулиращо. Постарайте се да угодите на всички свои близки по някакъв необичаен начин. 

Благоприятни дни – 27, 28 .04.; 01, 02. 05.

Бъдете внимателни –29, 30. 04. 

 

Везни – Обърнете внимание на нови професионални възможности, за да разширите знанията си и да подобрите цялостната си позиция. Ако оставите нещата да вървят по своя начин, някой друг може изведнъж да ви изпревари. Наблюдавате света около вас с различни очи, чувствате се доволни и щастливи с любимия човек. Събитията от любовния ви живот не трябва да привличат вниманието на обществеността, бъдете по-дискретни в поведението си от обикновено. 

Благоприятни дни – 29, 30. 04.

Бъдете внимателни –01, 02. 05. 

 

Скорпион – Новите знания имат положителен ефект върху вашата мотивация и професионална ориентация. Сега имате добра воля да се ангажирате с някои задачи, които можете да решите в съгласие със своите колеги или сътрудници. Не е нужно да се притеснявате за някои парични проблеми, защото скоро ще разрешите и тази дилема. Любовното вдъхновение ви следва. Не искате да анализирате прекалено любовния си живот, не ви харесва, когато някой ви възпира или ограничава в избора ви.  

Благоприятни дни – 01, 02. 05.

Бъдете внимателни – 27, 28. 04. 

 

Стрелец – Действате много предпазливо и не искате да поемате твърде много рискове в деловите и финансовите преговори. Ще трябва обаче да се изправите пред някои предизвикателства, които не са по ваш вкус. Потърсете навреме за добър съвет възрастен човек. В крайна сметка всичко ще бъде решено по добър начин или във ваша полза. Искате повече разбиране и нежност в любовните отношения. Вашият партньор понякога има някакви необичайни идеи, така че с поведението си той насърчава чувството на емоционална несигурност във вас. 

Благоприятни дни – 26. 04.

Бъдете внимателни – 29, 30. 04. 

 

Козирог – Тази седмица ще имате многобройни планове и ще внесете иновации в работната среда. Обърнете внимание на предложенията, дадени ви от опитен човек, няма причина да отхвърляте някои идеи, само защото ви звучат твърде абстрактно. Ако държите да промените или подобрите отношенията си с любимия човек, тогава покажете повече разбиране за критериите, използвани от другата страна. Различията в мненията не трябва да ви отдалечават емоционално. 

Благоприятни дни – 27, 28. 04.

Бъдете внимателни – 01, 02. 05. 

 

Водолей – Тази седмица се опитайте да бъдете по-самокритични, тъй като това непременно води до напредък за вас като личност. Не всичко, което чувате, се ръководи от добри намерения, затова обърнете внимание на източника на подобни истории и се опитайте да ги игнорирате. В отношенията с любимия човек има различни нужди и интереси, но вие се старайте да преодолеете любовните разминавания и да постигнете нова хармония. 

Благоприятни дни – 26, 29, 30. 04.

Бъдете внимателни –27, 28. 04. 

 

Риби – Действате много амбициозно пред обкръжението си и давате ясно на всички да се разбере, че не искате никой да ви се противопоставя на каквото и да е основание. Внимателно преценете ситуациите, които изискват някакъв риск или по-големи инвестиции. Нуждаете се от хармония в семейството и нечие присъствие, за да постигнете по-добър психологически баланс и приток на творческа енергия. Партньорът ви насърчава да реагирате позитивно и да изразявате лесно емоциите. 

Благоприятни дни – 27, 28 .04.; 01, 02. 05.

Бъдете внимателни –29, 30. 04.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още