Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 26 февруари до 3 март

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 26 февруари до 3 март

Седмичен хороскоп от 26 февруари до 3 март - Tribune.bg
Снимка:

Овен –  На работното място може да бъдете възнаградени с бонус. Трябва да се откажете от всякакви рискове, които могат да доведат до сериозни усложнения в бизнеса. Не се доверявайте твърде много и да се отваряте към хора, които познавате от кратко време. Вероятно те ще използват това, което чуват, за свои собствени цели. Може да промените начина, по който гледате на някои неща. Това ще ви позволи да имате малко по-широк поглед върху света и новите възможности.

Благоприятни дни – 03. 03.

Бъдете внимателни – 27, 28.02.

Телец – Много добра ползотворна седмица. Всичко планирано ще има успешен завършек. Енергията и отдадеността ви понякога са много дразнещи за другите. Не ги обвинявайте за това, не всеки може да живее и работи със същото темпо като вас. Ще намерите решение на нерешените проблеми в живота. Сега е моментът, креативните хора да се опитат да тръгнат в нова посока. Струва си да внесете новост в семейните отношения, което ще съживи предишната ви страст и чувства.

Благоприятни дни – 26.02.

Бъдете внимателни – 29.02.; 01, 02.03. 

Близнаци – Седмицата със сигурност ще бъде успешна, просто трябва да натиснете малко газта и да използвате интелектуалните си способности. В някои моменти ще бъде трудно, но определено си заслужава. Не забравяйте, че успехът е бърз и трябва да го използвате разумно, обмисляйки всяка ваша стъпка и действие. Трябва да проявявате специална сдържаност, когато говорите с другите. Не се отваряйте напълно, има всички шансове да се сблъскате с клюки. Ще срещнете някой, който ще стане извор на вдъхновение за вас.  

Благоприятни дни – 27, 28.02.

Бъдете внимателни – 03.03.

Рак – Притесненията за различни неща на работното място ще се отразят негативно на вътрешното ви състояние, но заниманията на открито и забавленията с приятели ще премахнат този дисбаланс. Сега фокусът на вниманието ви трябва да бъде насочен върху семейните ценности. Съсредоточете се върху това, като отхвърлите всички други проблеми и задачи. Вашата мъдрост и житейски опит ще ви помогнат бързо да разрешите и най-трудните проблеми в семейството. Време е за всичко ново, за пътуване. Ще можете да откриете нови места, да се срещнете с много интересни хора.

Благоприятни дни – 26, 29.02.; 01.03.

Бъдете внимателни – 27, 28.02.

Лъв – Ще имате стабилен период. Продуктивната работа ще даде плодове, всичко ще върви добре. Имате шанс да реализирате идеите и плановете си. Основното нещо е да не се обръща внимание на критиката, резултатите от работата ще покажат кой е бил прав. Хубаво е да се откажете от рисковите начинания. Колкото и примамливи да изглеждат, всъщност можете да се обречете на допълнителни трудности и парични разходи. Мнозина ги очакват срещи и ярки емоции в личен план.

Благоприятни дни – 27, 28.02.; 03.03.

Бъдете внимателни – 29.02.; 01, 02. 03.

Дева – Само постоянството и упоритата работа ще помогнат да преодолеете всички препятствия. Опитайте се да не съдите ситуацията само от едната страна, обърнете значително внимание на детайлите. Звездите ви съветват да не хабите напразно жизнената енергия, която ви прелива в момента. През тази седмица ще можете да направите всичко, което сте отлагали. Има вероятност да се случат много събития, които ще бъдат напълно неочакван обрат за вас. Проведете сърдечен разговор с близките си, това ще помогне за предотвратяване на спорове и сериозни конфликти. 

Благоприятни дни – 29.02.; 01, 02. 03.

Бъдете внимателни – 26.02.; 03.03. 

Везни – Първата половина на седмицата ще бъде много благоприятна и ще донесе спокойствието, което ви липсва толкова много сега. Старайте се да се настроите към правилното настроение, бъдете с позитивни и оптимистични хора, говорете и слушайте тяхната гледна точка. Чудесно време за широки контакти и духовни търсения, развитие на чувствителност и финес на усещанията и разбиране на красотата на света. Финансовата стабилност ще зависи само от вас и способността ви да управлявате компетентно финансите си.

Благоприятни дни – 03. 03.

Бъдете внимателни – 27, 28.02.

Скорпион – В професионалния ви живот всичко ще се нареди перфектно, но в личните отношения не всичко ще върви толкова гладко. Трябва да се откажете от рисковите начинания. Не възлагайте големи надежди на късмета, това може да завърши с провал. Полезно е да се отървете от всичко ненужно, което е било на пътя от дълго време, но не сте посмели да промените. Не бъдете във връзка със случайни хора в живота си, те могат да ви наранят. По вашите възможности е да направите живота си по-добър.

Благоприятни дни – 26.02.

Бъдете внимателни – 29.02.; 01, 02.03.

Стрелец – Монотонните задължения, които заемат цялата енергия и понякога причиняват раздразнителност, са строго противопоказани. Време е да обмислите финансовото си бъдеще по-внимателно. Хубаво ще е да прекарвате повече време със семействата си и да обръщате внимание на децата си. Добро решение би било да отидете на кино, да посетите зоологическа градина, делфинариум, комуникацията с животните ще бъде от полза. Подходящо време да разширите кръга си от приятели и да засадите семената на бъдещи връзки.

Благоприятни дни – 27, 28.02.

Бъдете внимателни – 03.03.

Козирог – Ще бъдете затрупани с енергия и планове и дори появата на временни трудности няма да може да ви отклони от правия път. Основното нещо е да поддържате силата на духа си и твърдо да вървите към желаната цел. Ще се появи идея, която можете да развиете, за да можете да промените живота си към по-добро. Бъдете много внимателни, тъй като има всички шансове да се свържете с нечестни хора, които могат да ви убедят в не съвсем честни неща. Не правете необмислени неща, за които ще съжалявате в бъдеще.

Благоприятни дни – 26, 29.02.; 01.03.

Бъдете внимателни – 27, 28.02. 

Водолей – Трябва да се доверите напълно на интуицията си. Съветите на другите могат да навредят на делата ви и дори да ви отклонят от набелязаните цели. В отношенията с близките трябва да проявявате не по-малко дипломатичност и такт, отколкото в комуникацията с деловите партньори. Време да се погрижите за здравето си. Не забравяйте да коригирате диетата си и да добавите малко упражнения към живота си. Може да не е много сериозно натоварване, но ще е истинско спасение за здравето ви. Избягвайте мазни храни и алкохол.

Благоприятни дни – 27, 28.02.; 03.03.

Бъдете внимателни – 29.02.; 01, 02. 03.

Риби – Чудесно време да осъществите плановете си. Не се страхувайте да експериментирате, да търсите информация, да помолите за помощ, но оставете крайното решение на себе си, изцяло разчитайки на интуицията си. Само вие знаете какво ще бъде добро за вашите дела. Старайте се да не оставяте нещата недовършени. Не са изключени семейни проблеми, свързани с недвижими имоти или наследство. Вътрешното ви състояние ще бъде спокойно, възприятието ви за околната среда ще се подобри. Огледайте се наоколо, със сигурност ще видите нещо интересно.

Благоприятни дни – 29.02.; 01, 02. 03.

Бъдете внимателни – 26.02.; 03.03.

Зa дa виждaтe пъpви aĸтyaлнитe ни xopocĸoпи и дa cи гoвopим зa вcичĸo, ĸoeтo ви вълнyвa oт вceлeнaтa нa звeздитe и Зoдиaĸa, пocлeдвaйтe cпeциaлнaтa гpyпa нa Тrіbunе.bg във Фeйcбyĸ.

Намерете ни ТУК: ХОРОСКОПИ

Или последвайте QR кода:

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати