Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 26 юли до 1 август

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 26 юли до 1 август

Снимка:

Овен – Очаква ви благоприятен период без излишни притеснения. Но не трябва да се очакват изненади - това ще бъдат спокойни дни. Прекарайте време в работа върху себе си, отпуснете се и се забавлявайте. Ако някой ви покани на пътуване, излет и приключение, не отказвайте, защото в тези дни можете да си прекарате чудесно. По-специално бихте могли да укрепите приятелството си или дори любовна връзка. Ако си починете добре, ще откриете, че работите по-добре и умът ви е отворен за нови идеи.

Благоприятни дни – 26.07.; 01.08.

Бъдете внимателни –29, 30.07.

Телец – Тази седмица имате огромна възможност да се отървете от сенките на миналото. Сега е важно да се справите със старите проблеми. Все още се въртите в кръг и това изобщо не ви устройва. По-скоро бихте променили радикално нещо в живота си. Опитайте се да не закъснявате за работа и изпълнявайте задачите навреме. У дома ще се занимавате със стари предизвикателства. Отделете време за себе си и подхранвайте душата и красотата си. Този период е благоприятен за изграждане на взаимоотношения.

Благоприятни дни – 26, 27.07.

Бъдете внимателни – 31.07.; 01.08.

Близнаци – Планирали сте много неща и лесно се уморявате. Трябва да избягвате стреса, който ви изтощава. Внимавайте за мислите си. Те ще окажат силно влияние върху това, което се случва с вас. В края на седмицата си вземете отпуск от работа: трябва да си починете. Идеалният вариант ще бъде кратка ваканция с любими хора. Планирайте пътуването си от рано. Дългосрочните връзки в живота ви трябва да бъдат укрепени през тази седмица. Опитайте се да покажете на тези, които обичате, че са много важно за вас.

Благоприятни дни – 29, 30.07.

Бъдете внимателни –26, 27.07.

Рак – Може да получите невероятна възможност за работа, но тя идва в неподходящ момент. Все още се чудите дали трябва да оставите всичко и да поемете пълен риск. Опитайте се да избягвате конфликтите, доколкото е възможно. Сега кавгите могат да възникнат от нищото. Спокойната комуникация е единственото решение на вашите проблеми. Периодът е благоприятен за преустройство и ремонт на жилището. В идеалния случай членовете на семейството трябва да участват в общите дела. Прекарайте качествено време заедно.

Благоприятни дни – 26, 27, 31.07.; 01.08.

Бъдете внимателни –29, 30.07.

Лъв – Вие сте под благословията на Слънцето. Енергия, сила, решителност, това ще е характерно за вас. Някои ще бъдат подложени все пак на твърде голям стрес. Предизвикателства ви очакват в работата, но и в личен план. Намерете начин да се отпуснете. По-добре е да не харчите пари през уикенда, защото ще бъдете по-малко рационални. Скоро може да се нуждаете от съвета на добър приятел. Ще видите някои неща от живота си по-ясно. Венера ще ви помогне да внесете повече любов във връзката си.

Благоприятни дни – 29, 30.07.

Бъдете внимателни –31.07.; 01.08.

Дева – Нека събитията, които се случват около вас, вече не ви интересуват. Обърнете повече внимание на вашия човек и забравете за ненужните клюки наоколо. Животът на другите не трябва да ви безпокои, по-скоро се грижете за семейството си. В любовта трябва да калкулирате по-малко, да се фокусирате повече върху спонтанността. Свободните Деви трябва да се посветят на намирането на сродна душа, защото звездите им дават подкрепа в любовта. Сега е точното време за това! Препоръчително е да прекарвате време с близки хора. Може да има недоразумения със стари приятели.

Благоприятни дни – 31.07.; 01.08.

Бъдете внимателни –26, 27.07.

Везни – В отношенията си вървите по тънък лед. Внимавайте с импулсивните действия и какви думи използвате, защото е възможно да нараните някого. Може да реагирате неадекватно и после да съжалявате. Периодът може да бъде много продуктивен, ако не сте мързеливи. Ще има възможност за увеличаване на доходите - не пропускайте. В личния ви живот ще настъпи затишие. Човекът, който ви вълнува, не показва към момента кой знай какъв интерес. Не се занимавайте с проблемите на другите хора, в крайна сметка вашите добри съвети ще се обърнат срещу вас.

Благоприятни дни – 26.07.; 01.08.

Бъдете внимателни –29, 30.07.

Скорпион – Състезателните типове имат предимство, не се нуждаят от допълнителна мотивация, но могат да бъдат движени от собственото си его. Имате все повече и повече разходи, с които вече не можете да се справите. Трябва да започнете да мислите за някакви приходи или промяна на работата, която ще ви донесе повече пари. Подобрете уменията си сами тази седмица. Ще работите много и ще се справите добре, но намерете време за почивка. Възможни са промени в настроението и апатия. Направете нещо, което обичате, което ще ви предпази от тъжни мисли. Любовта ви дава енергия, а подкрепата на партньора ви означава много.

Благоприятни дни – 26, 27.07.

Бъдете внимателни – 31.07.; 01.08.

Стрелец – Цялата седмица ще премине в освежаващ и хармоничен ритъм. Насладете се на всеки един ден в радост и любов, защото това, което идва при вас е красиво. Опитайте се да покажете максимално на какво сте способни по време на работа. Ръководството ще оцени вашите усилия и ще ви възнагради съответно. След тежък работен ден си позволете да не правите нищо и просто се отпуснете. Може да получите нова оферта за работно място и помислете сериозно за това. Правете по-често разходки сред природата. Повишен е рискът от настинка.

Благоприятни дни – 29, 30.07.

Бъдете внимателни –26, 27.07.  

Козирог – Поемете си дъх, усмихнете се и се потопете в прекрасните дни, които се задават. Ще процъфтявате не само в любовта и личния си живот, но и в работата. Откритостта, способността да действате бързо, особено в областта на работата, ще бъде оценена не само от вас, но и от вашите колеги. Ще се почувствате вдъхновени, защото искате да направите нещо специално. Развихрете въображението си! Някои Козирози могат да имат лоши отношения с приятели. Не позволявайте на токсичните хора да ви тровят живота.

Благоприятни дни – 26, 27, 31.07.; 01.08.

Бъдете внимателни –29, 30.07.

Водолей – Посрещнете с усмивка новата седмица и не бързайте. Голяма енергия не само по отношение на взаимоотношенията, приятелството и любовта, но и най-накрая ще получите това, за което копнеете. Перфектното време да започнете да сбъдвате мечтите си. Започнете, като направите списък с цели за близко бъдеще. Ще ви е трудно да устоите на изкушенията, които сега ще бъдат на всяка стъпка. Можете да очаквате много приятна изненада под формата на страхотна новина, среща или неочаквано посещение.

Благоприятни дни – 29, 30.07.

Бъдете внимателни – 31.07.; 01.08.

Риби – Тази седмица не е подходящо да сключвате договори или да вземате важни финансови решения. Звездите изобщо не са благосклонни към вас в това отношение, така че можете лесно да се заблудите. Отношенията с колегите ще бъдат обтегнати, а комуникацията ви е слаба тази седмица. Признайте грешките си и поемете отговорност. Не се натоварвайте излишно и с бавни крачки вървете напред. Бъдете в подкрепа на семейството си. Насладете се на уикенда и намерете дейности, които ви правят щастливи.

Благоприятни дни – 31.07.; 01.08.

Бъдете внимателни –26, 27.07.

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още