Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 27 декември до 2 януари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 27 декември до 2 януари

Снимка:

Овен – У дома ще цари напрегната атмосфера: възможни са кавги с партньор, а причината може да е най-незначителната - от непочистената маса до неща, разпръснати из стаята. Представителите на огнения знак трябва да бъдат по-търпеливи. Особено внимание трябва да се обърне на финансите през тази седмица: вашите разходи може да надвишават доходите ви, така че планирайте бюджета си предварително.

Благоприятни дни – 31.12.; 01.01.

Бъдете внимателни – 27, 28.12.; 02.01.

 

Телец – В службата не бива да поемате твърде много задачи: тази седмица е по-добре да се съсредоточите върху качеството, а не върху количеството. Не се притеснявайте, това по никакъв начин няма да повлияе на представянето ви. Но това, на което трябва да се обърне специално внимание, е собственото ви здраве. През следващите дни са възможни настинки, вирусни заболявания, обостряне на хронични заболявания.

Благоприятни дни – 02.01.

Бъдете внимателни – 29, 30.12.

 

Близнаци – Ако носите емоции от миналото, трябва да се отървете от тези чувства и да изчистите ума си. Забравете разногласията и покажете на света вашето добро аз. Тази седмица обърнете повече внимание на здравето си, особено по отношение на нараняванията. В следващия период партньорът ви ще бъде идеалната ви опора. Насладете се на неговата близост и любов. Необвързаните ги очаква изненада, поне мнозина от тях.

Благоприятни дни – 27, 28.12.

Бъдете внимателни – 31.12.; 01.01.

 

Рак – Неспокойно време ви очаква и на първо място това се отнася до сферата на личните отношения. Възможно е сега да сте влюбени и да сте готови да се потопите в романтично приключение, но звездите съветват да не насилвате събитията. И не позволявайте на вашите приятели да влияят на решението ви – сега всичко зависи само от вас. В службата може да има напрегната атмосфера, но не бива да обръщате внимание на клюките, просто си вършете добре работата и всичко ще бъде наред.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете внимателни –02.01.

 

Лъв – В живота на Лъвовете започва един ярък период и късметът ще придружава представителите на знака във всички области. Разбира се, ако самите вие вземете съдбата в свои ръце. И така, в романтичната сфера на представителите на огнения знак, както винаги, бушуват истински страсти. Трябва да се внимава в сферата на личния живот - бъдете готови за факта, че съдбата буквално ще ви изправи до стената и ще изисква от вас да вземете решение за планове за съвместно бъдеще.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.12.; 01.01.

Бъдете внимателни –29, 30.12.

 

Дева – В кариерата ви всичко ще бъде гладко и дори малко скучно - това означава, че е време да продължите напред и да мислите за собствения си бизнес/професионална работа. През последните дни и седмици не сте обръщали достатъчно внимание на половинката си и сега е време да се поправите. Ако цените връзката, тогава бъдете по-мъдри. В никакъв случай не се поддавайте на емоциите – сега всякакви решения трябва да се вземат не със сърцето, а с ума.

Благоприятни дни – 29; 30.12;

Бъдете внимателни –31.12; 01.01.

 

Везни –Вие сте много позитивно и приятелски настроени буквално към всички около вас. Нуждаете се от ново ярко изживяване и пълно рестартиране. Но през цялата седмица трябва да работите усилено и това е много уморително. Започнете да организирате живота си възможно най-скоро. За съжаление все още много неща не зависят от вас, а от обстоятелствата, които трябва да бъдат преодолени.

Благоприятни дни – 31.12.; 01.01.

Бъдете внимателни – 27, 28.12.; 02.01.

 

Скорпион – Позицията на планетите показва възможност за нараняване, но и проблеми в ежедневните дейности. Не забравяйте да се грижите повече за нуждите на партньора си. Не бъдете егоисти. Не се поддавайте на изкушението на покупки, от които не се нуждаете. Не хвърляйте пари на вятъра и се съсредоточете върху спестяването им. Съсредоточете се върху вътрешния мир, за да ви помогне да преодолеете стреса. Вашето психическо здраве сега е изключително важно.

Благоприятни дни – 02.01.

Бъдете внимателни – 29, 30.12.

 

Стрелец – Предстоящият период ще ви позволи да придобиете нов поглед върху живота, да погледнете познатите неща от различен ъгъл. Вселената ще разчиства всички възможни ограничения пред вас, така че трябва да си поставите ясни планове. Планетите ще способстват вашите начинания. Залог за успешните дела ще бъде вашата практичност, целеустременост, постоянство плюс здрав разум. Старайте се да не се поддавате на емоционалните провокации отстрани и да не се намесвате в спорове, които не ви засягат.

Благоприятни дни – 27, 28.12.

Бъдете внимателни – 31.12.; 01.01.

 

Козирог – Тази седмица ще бъдете изложени на мощни сили, които ще повлияят до голяма степен на поведението ви. Не е изключено да се почувствате емоционално разкъсани отвътре. Може да се случи така, че от нищото да получите изблици на тъга или радост. Можете да действате повече със сърцето си, защото интуицията ви значително ще се засили през периода. Възприемайте само положителната енергия около вас и черпете жизнена сила от нея.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете внимателни –02.01.

 

Водолей – Седмицата е подходяща за упорита работа, която изисква повишено внимание. Ако трябва да подписвате документи, бъдете двойно по-предпазливи. Ще трябва да се адаптирате към някои нови условия и отговорности. Погледнете положително на всички промени, потърсете добрите страни във всяка ситуация! Трябва да се вземат ясни решения, от които по-късно ще зависи много.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.12.; 01.01.

Бъдете внимателни –29, 30.12.

 

Риби – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Имате да довършвате дела, а не да ги изпращате в килера. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, първо добре обмислете нещата. Решили сте вече да правите промени в личния си живот и нищо няма да ви спре. Имате план в главата си как да промените живота си към по-добро. През уикенда трябва да бъдете по-малко активни. Уморени сте и имате нужда от пасивна почивка.

Благоприятни дни – 29, 30.12.

Бъдете внимателни –31.12.; 01.01.  


Топ новини

виж още

Актуална тема