Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 27 юни до 3 юли

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 27 юни до 3 юли

Седмичен хороскоп от 27 юни до 3 юли - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Предстои благоприятна бизнес/делова седмица, така че се опитайте да се възползвате максимално от нея. Ситуациите ще се разгърнат сами. Уловили сте добър работен ритъм и въпреки напрежението, което сякаш витае във въздуха тези дни, успявате да завършите всички служебни задължения, дори да започнете нови проекти. Тази седмица за тези, които са в емоционални връзки, е достатъчно малко усилие, за да се успокоят и подобрят отношенията с партньора. Предстоящите дни са страхотни за забавление, за излизане, за пътуване...

Благоприятни дни – 27, 28.06.; 01, 02.07.

Бъдете внимателни –29, 30.06.

Телец – Колкото и да изглежда невъзможно да промените някои ситуации, промените идват по-бързо, отколкото си мислите. Опитвате се да изпълнявате навреме важните за вас задължения. Парите могат да бъдат източник на конфликт в семейството. Затова се опитайте да планирате добре всички разходи и да постигнете взаимно споразумение у дома. Опитайте се да намалите напрежението и нервността и по-често изхвърляйте излишната негативна енергия чрез физическа активност.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни –01, 02.07.

Близнаци – Доста натоварен период в работата очаква представителите на знака. Седмицата ще бъде в променлив ритъм, но ще изисква от вас ангажираност и прецизност. Не всичко може да се направи по план. Ще отложите някои неща за по-късно. Може би се борите с проблем и не сте сигурни кое е „правилното“. Знайте, че отговорите са вътре във вас. Повече почивка и релакс ще ви накарат да се чувствате по-добре. Обърнете внимание на кръвоносните съдове и възможните кожни проблеми, хидратирайте тялото.

Благоприятни дни – 01, 02.07.

Бъдете внимателни –27, 28.06.

Рак – Разширява се кръгът на вашите отговорности. В работата/бизнеса се придържайте към стратегическото поведение. Ще можете да довършите много от започнатите си дела. Внимателно проверявайте документите. Не участвайте в съмнителни проекти или спекулации. В работата ви са възможни задръжки и препятствия. Трябва да намерите отговори на много въпроси. Излишната приказливост може да стане причина за разкол във вашите отношения. Не стойте на течение и съблюдавайте умереност в яденето.

Благоприятни дни – 02, 03.07.

Бъдете внимателни – 29, 30.06.

Лъв – Избягвайте да потъвате в стрес на работа. Ще търсите хармония в партньорските си отношенията си, за да си почивате от ежедневните проблеми. Може да е добре да планирате кратко пътуване или ваканция заедно. Почивката е необходима и важна на всеки етап от връзката. Искате да се насладите на живота максимално. Направете любовния си живот център на вниманието си сега. На някои разногласия или различия в мненията може да е било отделено твърде много време. Обсъдете нещата и постигнете мирно решение на проблемите си.

Благоприятни дни – 27, 28.06.

Бъдете внимателни –01, 02.07.

Дева – В работата бъдете активни, но не предприемайте финансови авантюри. Доверявайте се на интуицията си повече отколкото на информацията. Избягвайте бързането тази седмица. Бъдете особено внимателни по време на ежедневните дейности, защото сега сте особено уязвими от наранявания, злополуки или грешки. За да успеете да отпуснете напрежението, планирайте кратко или по-дълго пътуване. Това ще ви даде възможност да се обгърнете в нови духовни прозрения. Обърнете внимание на здравето си сега, особено на вашата диета и избор на храна. Личните отношения заемат централно място. Страстта, сексът и интимността са в ума и в сърцето ви.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни –27, 28.06.

Везни – Установяването на спокойствие е най-важно за вас сега. Занимаването с домашни въпроси ще ви даде чувство на удовлетворение. Бъдете внимателни към всички, които зависят от вас. Опитайте нещо ново с външния си вид, нова прическа, нови дрехи, нещо, което да ви накара да се почувствате обновени. Може да е необходимо уединение, за да ви помогне да съберете мислите си. Подсигурете си пространството и времето, от които се нуждаете, за да бъдете психически продуктивни

Благоприятни дни – 27, 28.06.; 01, 02.07.

Бъдете внимателни –29, 30.06.

Скорпион – Тази седмица може да се почувствате привлечени в различни посоки. Може да изпитвате любов и омраза в еднаква степен, така че бъдете готови тези противоречиви чувства да ви обземат. Възможно е да имате обременяващи отношения с ваши близки. Поддържайте мира у дома, като се справяте с конфликтите или недоразуменията, веднага когато възникнат. Бъдете внимателни с парите сега, като избягвате всякакви рисковани начинания. Пред вас може да се отвори нова врата, гледайте да не я отминете, без да я забележите.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни –01, 02.07.

Стрелец – Тази седмица не се страхувайте от своите импулси нито в отношенията, нито в работата. Нови идеи, вдъхновение и таланти може да се събудят у вас. На този фон всички ваши случаи, дела въпроси ще бъдат решени без физически и емоционални катаклизми. Не се претоварвайте с прекомерна работа и намирайте възможности за добра почивка. Ще ви се струва, че съдбата постоянно ви изпраща някакви знаци и това наистина е така. Доверете се на интуицията си, тя определено няма да ви подведе.

Благоприятни дни – 01, 02.07.

Бъдете внимателни –27, 28.06.

Козирог – В добра физическа форма сте, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Вие сте в настроение да вземете дългосрочни решения и да ги отстоявате. Вашата издръжливост и решителност са страхотни активи, които ви служат добре на много фронтове, както в личен, така и в професионален план. Вземайте решения внимателно, тъй като те ще имат трайни последици. Вашата харизма ви прави привлекателни за хората около вас. Отделете време за романтика. Вие сте на прага да започнете нещо ново. Изпълнени сте със сила и страст.

Благоприятни дни – 02, 03.07.

Бъдете внимателни – 29, 30.06.

Водолей – Тази седмица обещава да бъде активна и креативна. Ако използвате своите умствени умения и прозрение в работата си, това е чудесен момент да се докажете и да привлечете вниманието на шефа си. Направете това, което сте планирали да направите от дълго време, може би да се срещнете с приятели, да започнете нова диета, да отидете на шопинг или почивка. Ще си върнете оптимизма и увереността в силите си. Вече сте пълни с творчески прозрения и сте готови да изпробвате новите си идеи.

Благоприятни дни – 27, 28.06.

Бъдете внимателни –01, 02.07.

Риби – Тази седмица  някои ще се върнат към временно отложените дела. Звездите препоръчват да не се потапяте до главата в работа, а да се погрижите за себе си. Не прекалявайте, защото това може да доведе до преумора. Вероятно ще се радвате на хармония в брачните отношения тази седмица. Вашите чувства ще бъдат взаимни и ще придобият специална дълбочина. Всички спорни въпроси ще бъдат решени, преди да имат време да се развият, защото вие и вашият партньор ще бъдете изключително благоразумни и деликатни в отношенията си.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни –27, 28.06.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети