Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 27 септември до 3 октомври

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 27 септември до 3 октомври

Снимка:

Овен –Може да ви е скучно тази седмица, тъй като всеки ден изглежда еднакво. Опитайте се да промените това - активно търсете нови приятели, ходете на разходки, започвайте нови неща, променяйте маршрутите. Всяка промяна, дори и най-малката, носи глътка свеж въздух. Не очаквайте твърде много от другите. Необичайна среща може да промени плановете ви. В любовта всичко е добре, но не си играйте с огъня - уважавайте чувствата на партньора си.

Благоприятни дни – 27, 28.09.;01, 02.10.

Бъдете внимателни – 29, 30.09.

 

Телец – Неочаквано събитие може внезапно да ви извади от равновесие тази седмица, но бързо ще се вземете в ръце. Трябва обаче да предприемете необходимите стъпки, за да не попаднете отново в тази ситуация. Като цяло ще бъдете енергични и позитивни. Вие сте пълни с планове и идеи и с ентусиазъм увличате хората след себе си. Купидон може да ви удари с една от стрелите си. Насладете се на тази неочаквана емоция, но не правете планове за бъдещето.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни –01, 02.10.

 

Близнаци – Не се доверявайте сляпо на думите на другите и бъдете по-критични, когато създавате нови приятели и познати. Новите приятелства и любов ще процъфтяват, само ако отделите време и усилия за това. Нека всичко да следва своя естествен ход. Отделете време, не бързайте и си починете от всичко, докато дойдете на себе си. Здравето също заслужава нужното внимание. Разхождайте се повече на чист въздух.

Благоприятни дни – 01, 02.10.

Бъдете внимателни –27, 28.09.

 

Рак –Нещо продължава да ви притеснява и не можете да се отървете от това чувство. Трябва да направите малка „почивка за мисълта“. На работното място можете да отлагате решенията, ако те не изискват незабавни действия. Не се крийте в черупката си, отворете се към хората около вас. Бъдете малко по-свободни в любовта, дайте на партньора си пространство за развитие. Това само ще задълбочи връзката ви.

Благоприятни дни –03.10.

Бъдете внимателни – 29, 30.09.

 

Лъв – Това може да бъде много чувствена седмица. Оставете за малко ежедневните си грижи и проблеми и се предайте на любовта. Можете да очаквате с нетърпение романтични и страстни моменти. Не приемайте живота толкова сериозно, изисквайте по-малко от себе си и се наслаждавайте на това, което е тук и сега, но помнете важните неща. Доброто равновесие между професионален и личен живот също е важно.

Благоприятни дни – 27, 28.09.

Бъдете внимателни –01, 02.10.

 

Дева – Може да бъдете обзети от песимистични чувства тази седмица. Ще се притеснявате за финансите и бъдещето. Запитайте се и помислете какви стъпки бихте могли да предприемете, за да въведете всичко в ред. Направете план, но не забравяйте да си угаждате от време на време. Любимото ви хоби ще ви помогне в това. В любовта сте склонни да сравнявате нещата помежду им. Но любовта не винаги се свежда до това да даваш и да получаваш.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни –27, 28.09.

 

Везни – Спокойна седмица - подходящ момент за равносметка. Научете се да получавате удовлетворение от простите неща - разходка сред природата, почистване на дома, среща със семейството и приятелите. Позволете на любовните ви отношения да се развият. Сега ще играете по свои правила. Фокусирайте се върху собствените си чувства, а не върху чувствата на другите. Не търсете потвърждение на любовта в партньора си или в другите около вас, а бъдете щастливи със себе си.

Благоприятни дни – 27, 28.09.;01, 02.10.

Бъдете внимателни – 29, 30.09.

 

Скорпион – Тази седмица ще трябва да свалите розовите си очила. Иска ви се романтични вечери, вино и любов, но сигурни ли сте в искреността на партньора си? Неприятното чувство понякога може да наруши романтиката. Помислете какво се случва и използвайте следващите дни, за да се отървете от проблемите веднъж завинаги. Не се страхувайте да погледнете вътре в себе си, бъдете честни, погледнете себе си критично, но и с любов. Никой не е перфектен, но важното е, че се стремите към това

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни –01, 02.10.

 

Стрелец – През седмицата ще се нуждаете от търпение, решителност и постоянство, защото ще трябва да работите по-усилено от обикновено. Работата може да бъде монотонна и скучна, но можете да се справите. Ще трябва да преразгледате приоритетите си или да приемете, че не всички цели могат да бъдат постигнати наведнъж. Това време ще бъде благоприятно за семейните отношения. Много разногласия ще останат в миналото и ще намерите разумен компромис с любимия човек.

Благоприятни дни – 01, 02.10.

Бъдете внимателни –27, 28.09.

 

Козирог – За Козирозите седмицата е вълнуващ период с много нови неща. Това е време за промяна и вие сте пълни с идеи. Направете план и се захващайте за работа. Не позволявайте на странични хора да ви забавят и да тръгнете по своя път. В любовта сте неустоими и привличате хората с енергичното си отношение. Дръжте очите си отворени, за да не пропуснете много специален човек в живота си.

Благоприятни дни –03.10.

Бъдете внимателни – 29, 30.09.

Водолей – Тази седмица сте в добра форма, чувствате се силни и уверени, така че бъдете себе си. Може да срещнете някои трудности. Единственото важно нещо е да не губите енергия и да останете съсредоточени. Понякога ви се струва, че другите не могат да разберат вашата ситуация, но това не винаги е така. Имайте предвид, че промяната в крайна сметка трябва да се случи във вас, а не навън. В любовта се водете от сърцето си, а не от ума си, оставете нещата да се развиват и вървите по течението.

Благоприятни дни – 27, 28.09.

Бъдете внимателни –01, 02.10.

 

Риби – Ще видите възможности, които не сте забелязвали преди и ще намерите начин да поправите стари грешки. Обърнете специално внимание на идеите, които идват от страна на вашите близки. Слушайте внимателно инстинктите си, не заглушавайте интуицията си. В любовта може да се наложи да направите някои компромиси. Това е идеалният момент да намерите близки приятели и да споделите мислите си с тях.

Благоприятни дни – 29, 30.09.

Бъдете внимателни –27, 28.09.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема