Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

Снимка:

Овен – Тази седмица може да се почувствате обзети от емоции и ще бъде по-трудно да контролирате своята импулсивност от обикновено. Следователно много ще зависи от това колко добре можете да се контролирате. Освен това свръхреагирането може да повлияе негативно на вашето благосъстояние, така че спокойствието ви трябва да е основен приоритет. Най-сериозните проблеми могат да възникнат в сферата на взаимоотношенията, тъй като сега можете да проявявате прекомерна суровост по отношение на близките, но за да избегнете това, опитайте се да водите по-активен начин на живот, тогава енергията ще се върне в релсите.

Благоприятни дни – 28. 06.

Бъдете внимателни –01, 02. 07.

Телец – Трудности могат да възникнат във връзката поради желанието ви ясно да демонстрирате достойнството си и да бъдете в основата на всичко. Вие изобщо няма да сте склонни да се съгласявате на компромиси. И въпреки че волята, решителността и категоричността са наистина отличителни черти на вашия характер и често ви помагат в бизнеса, сега е по-добре да използвате по-меки методи, особено в отношенията. Опитайте се да не отлагате належащите въпроси за по-късно, разрешавайте ги незабавно. Погрижете се за безопасността си, защото квадратурата на Марс към вашия знак носи някои проблеми.

Благоприятни дни – 29, 30. 06.

Бъдете внимателни –04. 07.

Близнаци – Тази седмица може да почувствате спад в енергията и собствената си производителност. Така че засега по-добре отложете трудните задачи, които може да изискват висока концентрация или много време. Но нещата, свързани с творчеството, ще успеят лесно благодарение на подкрепата на Марс в Лъв. За вземането на важни финансови решения все още е неблагоприятно време, защото в паричните въпроси сега сте склонни да се ръководите от емоции, а не от разума. Уловете посоката на вятъра на промяната, за да увеличите максимално възможностите. Направете план и действайте стъпка по стъпка до постигане на целта.

Благоприятни дни – 01, 02. 07.

Бъдете внимателни –29, 30. 06.

Рак – Тази седмица може да почувствате прилив на жизненост, тъй като Слънцето се движи във вашия знак. И тъй като успехът на вашите начинания много често зависи от вашето здравословно състояние или настроение, сега идва времето, когато не би трябвало да има проблеми с това. В много неща ще успеете и ще бъдат лесно реализирани целите ви. В личният живот сега ще ви радва взаимното разбирателство. При решаването на важни въпроси трябва да се ръководите от собственото си мнение и да не слушате съветите на другите. В противен случай съществува риск от погрешно решение.

Благоприятни дни – 29, 30. 06.; 04. 07.

Бъдете внимателни –01, 02. 07.

Лъв – Тази седмица можете спокойно да правите планове и да се впускате в ново начало: Марс във вашия знак може да ви осигури мощна подкрепа във всеки бизнес. В професионалната област сега може да имате някои трудности, защото може да ви бъде поверена някаква супер трудна задача, с която няма да ви е толкова лесно да се справите или дори ще искате да я отложите за по-късно. Но не го правете. Помощта на огнения Марс ще дойде само при онези, които могат да проявят активност, инициатива и да поемат отговорност.

Благоприятни дни – 01, 02. 07.

Бъдете внимателни –28. 06.; 04. 07.

Дева – Съсредоточеността и бързите реакции ще ви позволят да се справите лесно със задачите. Старайте се да не изпускате от поглед дори най-малките дреболии. Възможни са непредвидени промени в плановете, внезапни срещи и трудни разговори. Може да попаднете в стресови ситуации, необходимо е да държите емоциите под контрол. Не си създавайте ненужни проблеми поради своята свръх-отговорност и прекомерно желание да контролирате всичко. Не можете да помогнете на всички, но те могат да се възползват от вас.  Време е да намалите малко темпото.

Благоприятни дни – 03, 04. 07.

Бъдете внимателни –29, 30. 06.

Везни – Под въздействието на Слънцето в Рак можете да станете по-чувствителни и докачливи от обикновено. Емоциите ви, които обикновено се опитвате да сдържате, могат да избухнат - струва си да ги ограничите малко. Но след работните дни за вас е важно да си почивате продуктивно, за да стабилизирате емоционалното си настроение и да поддържате добро здраве. Що се отнася до отношенията, струва си да общувате повече с тези, които са ви наистина близки и скъпи, защото семейството е много важно.

Благоприятни дни – 28. 06.

Бъдете внимателни –01, 02. 07.

Скорпион – Тази седмица може да почувствате, че ставате по-устойчиви. Затова сега можете да решавате всякакви трудни задачи, които изискват много сила и търпение. Но по отношение на взаимоотношенията, особено в работния колектив, може да имате разногласия поради недоверие от ваша страна. Марс в Лъв увеличава склонността ви към бурни реакции. По финансови въпроси все още можете да разчитате на интуицията си. Най-вероятно ще се наложи да похарчите пари за ремонт на вашия автомобил или домакинските уреди. Планирайте предварително определена сума във вашия бюджет, тъй като тези разходи могат да възникнат съвсем неочаквано.

Благоприятни дни – 29, 30. 06.

Бъдете внимателни –04. 07.

Стрелец – Тази седмица със сигурност ще усетите как във вашите дела, планове и график цари ред.  Меркурий вече е в обичаната си фаза, така че имате зелена светлина за ново начало, интелектуална работа и бизнес пътувания. Огненият Марс ще ви помогне да се справите с всяка задача, дейност и начинание. Освен това вашият вроден оптимизъм също може да се увеличи. Затова се насладете на добро настроение и не се колебайте да започнете да претворявате вашите идеи и планове в реалността. Само във връзките трябва да избягвате да критикувате твърде много други хора.

Благоприятни дни – 01, 02. 07.

Бъдете внимателни –29, 30.06.

Козирог – Ще бъдете доста активни през седмицата и ще можете да свършите доста неща. Проявете максимално професионалните си качества. Позитивните промени в отношенията с колегите ще повлияят на вашата ефективност: ще им се доверявате повече и ще се вслушвате в техните мнения и те във вас. В личния живот на някои ще настъпят значителни промени. Прекарайте уикенда край езеро, река или в гората, така че да можете да се отървете от натрупаните негативи през работната седмица и да възстановите вътрешният си баланс. Това ще бъде от полза за вашето здраве и самочувствие.

Благоприятни дни – 29, 30. 06.; 04. 07.

Бъдете внимателни –01, 02. 07.

Водолей – Животът е училище, където всеки момент е урок, изпълнен с безценен опит. Работете с радост и вдъхновение, печелете пари, въплъщавайте творчески идеи, утвърждавайте се. Не избягвайте работата, изпълнението на задачите, отговорностите и задълженията. В екип сте специалисти с широк профил и неформален лидер, но не трябва да манипулирате груповия ресурс, за да задоволите собствените си интереси. Избягвайте екстремни ситуации, всеки риск е опасен и разрушителен.  Не оставяйте емоциите да са водещи. Не е изключено да се разделите с някого. Е, ако житейските ви пътеки се разделят, не бива да съжалявате. Уикенда обещава да бъде успешен, ако го прекарате с приятели.

Благоприятни дни – 01, 02. 07.

Бъдете внимателни –28. 06.; 04. 07.

Риби – В изкуството да гледате в дълбочина нещата, да стигнете до същността на изучавания обект, да се потопите в собствения си свят и да изследвате мистериозните психологически слоеве, няма да имате равни. Смело се потопете в бурните вълни на живота, рискът е благородна кауза и не забравяйте, че това, което няма да ви убие, ще ви направи по-силни! Вашата тактичност и желание да разрешите проблема, дори в ущърб на собствените си интереси, ще помогнат бързо да постигнете мир в отношенията. За повишаване на тонуса са ви необходими повече общуване с хора, кратки пътувания, приятелски събирания, социални събития, свежи впечатления.

Благоприятни дни – 03, 04. 07.

Бъдете внимателни –29, 30. 06.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още