Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 28 ноември до 5 декември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 28 ноември до 5 декември

Снимка:

Овен – Тази седмица е необходимо да анализирате грешките си и да се поучите от този ценен житейски опит. През първата половина на периода трябва да подредите приоритетите си. През втората половина рискът от малки парични загуби се увеличава - глоби или дребни, но спешни разходи. Личният живот ще бъде изпълнен с интересни събития. Можете да бъдете ухажвани от партньора си или нов/а ухажор/ка. Звездите ще ви помогнат да изградите стабилност в любовния ви живот.

Благоприятни дни – 04, 05.12.

Бъдете внимателни – 29.11.

 

Телец – Тази седмица ще ви постави пред труден избор. Не слушайте съветите на другите, разчитайте на вътрешния си глас. Финансовото ви положение радва със стабилност, време е да изплатите дълговете си. Още през втората половина на седмицата рискът от конфликтни ситуации се увеличава. По време на слънчевото затъмнение на 4 декември е добре да се въздържате от обсъждане на чувствителни теми, които могат да провокират кавги. Креативността ще ви помогне да преминете през този труден период.

Благоприятни дни – 29.11.

Бъдете внимателни – 02, 03.12.

 

Близнаци – Първата половина на седмицата ще бъдете в романтично настроение. Вие и вашият партньор сте на една и съща дължина на вълната, във вашия съюз цари пълно взаимно разбирателство. Духовната и интимна близост с любим човек носи максимално удовлетворение. Съботното слънчево затъмнение ще ви помогне да разберете от какви нагласи е време да се отървете, за да изведете отношенията си на друго ниво.

Благоприятни дни – 01.12.

Бъдете внимателни – 04, 05.12.

 

Рак – Погледнете отблизо обкръжението си тази седмица. Склонни сте да се доверявате на други хора, но някои злонамерени могат да ви навредят. През първата половина на седмицата любовта ще бъде източник на вдъхновение за мнозина. Можете да решите да направите големи промени. Вашият партньор ще ви подкрепя във всяко начинание. През втората половина на периода обаче любовните отношения ще отидат на заден план и фокусът на вниманието ще се прехвърли към решаването на други въпроси.

Благоприятни дни – 02, 03.12.

Бъдете внимателни – 29.11; 01.12.

 

Лъв – Може да очаквате приятни изненади в личния си живот, но само през първата половина на седмицата. Представителите на знака ще се насладят на времето, прекарано със своята половинка. От четвъртък до неделя е необходимо да се сведе финансовата активност до минимум – само най-необходимите покупки и плащания. Периодът на новолуние и слънчево затъмнение ще бъде нестабилен за вашия знак. В един момент ще се чувствате добре, и в следващия момент може да бъдете обзети от униние и разочарование.

Благоприятни дни – 01, 04, 05.12.

Бъдете внимателни – 02, 03.12.

 

Дева – Фокусът ви тази седмица ще падне върху работата. Пред вас се разкриват нови възможности в професионалната ви дейност, не е изключено и кариерно развитие. Ще се вихрите във водовъртеж от малки отговорности, но благодарение на вашата упорита работа и отдаденост ще можете бързо да се справите с тях. Не бъдете откровени с колеги, недоброжелатели могат да използват тази информация срещу вас. Прекарвайте повече време с любимите хора. В отношенията с партньор е време да укротите гордостта и да направите някои отстъпки.

Благоприятни дни – 02, 03.12.

Бъдете внимателни – 04, 05.12.

 

Везни – Стресът около работата постепенно се увеличава. Опитайте се да останете рационални и да избягвате конфликти с колеги. Тъй като Венера е в Козирог, Везните ще почувстват нуждата да обсъждат сериозни теми с партньора си и да си поставят цели, които да ги отведат към сигурно бъдеще. Използвайте този период, за да акостирате в безопасно пристанище и да укрепите любовната си връзка, към което отдавна се стремите. Свободните представители на знака в момента не са готови да влязат в сериозна връзка.

Благоприятни дни – 04, 05.12.

Бъдете внимателни – 29.11.

 

Скорпион – Въоръжете се с търпение, защото ще се очаква да поемете част от работата и отговорностите на вашите колеги. Изпитвате лека нервност и безпокойство, говорете спокойно с партньора си за конкретни проблеми. Нещата няма да се решат от само себе си и е възможно партньорът да е зает със своите задължения и да не забелязва вашите скрити послания. Планирайте времето си така, че ангажиментите ви да не развалят уикенда.

Благоприятни дни – 29.11.

Бъдете внимателни – 02, 03.12.

 

Стрелец –Звездите предупреждават в този период да бъдете изключително внимателни на пътя.  Ще усещате лека нервност и напрежение в работата. Нуждаете се от повече търпение. Бъдете постоянни и детайлни при изпълнение на целите, за да не се натрупват задълженията ви. Бъдете внимателни с хората, които предлагат бързо помощ. Трябва да разберете истинските им мотиви. Звездите препоръчват да не заемате пари, ще отнеме много време, за да ви върнат сумата.

Благоприятни дни – 01.12.

Бъдете внимателни – 04, 05.12.

 

Козирог – Добър период за планиране на важни задачи, възможно е всичко планирано да бъде успешно. Финансовата ситуация тази седмица няма да ви хареса, ще трябва да включите икономичен режим и да отложите ненужните разходи. Личният ви живот ще бъде една от най-щастливите области в живота ви, докато Венера пребивава във вашия знак. Вашият чар и сексуалност се увеличават – вие сте център на вниманието на противоположния пол.

Благоприятни дни – 02, 03.12.

Бъдете внимателни – 29.11; 01.12.

 

Водолей – Любовните отношения трябва да бъдат възможно най-дипломатични. Агресивността и инициативността могат да провокират пристъпи на раздразнение у партньора и да предизвикат конфликти. Тези дни трябва да се вслушвате в желанията на вашата сродна душа и да търсите компромиси. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за започване на връзки и срещи. Влиянието на слънчевото затъмнение може да се прояви от неочаквана и не съвсем приятна страна.

Благоприятни дни – 01, 04, 05.12.

Бъдете внимателни – 02, 03.12.

 

Риби – Самото начало на седмицата ще ви донесе вътрешна сила и необходимата енергия и воля за работа. Направете работен план и се съсредоточете върху целите си. Постарайте се да завършите неизпълнените задачи, които ви чакат от много време. Вие сте човек, който не оставя задължения за по-късно. Възможни са дребни финансови разходи за ремонт за дома. Четвъртък може да бъде много стресиращ и изморителен ден за вас. Опитайте се да се отпуснете след работа и да се наспите добре.

Благоприятни дни – 02, 03.12.

Бъдете внимателни – 04, 05.12.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема