Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 29 март до 4 април

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 29 март до 4 април

Снимка:

Овен – Имате късмет и през този период. Способността за концентрация и внимание се увеличава, възможно е да се постигнат успехи в професионалната сфера, да се намери изход от трудни ситуации. Сега не е моментът да демонстрирате широко своите амбиции. Прекалената самоувереност също може да бъде излишна. И не бъдете прекалено взискателни към другите. Волята и енергията, съчетани с издръжливост и постоянство, допринасят за решаването на много семейни и бизнес проблеми.

Благоприятни дни – 01, 02.04.

Бъдете внимателни – 29.03.

Телец – През седмицата ще почувствате невероятен прилив на енергия. Може да се стресирате поради огромната работа и множеството задачи. Затова съвета е първо да изчистите предишната работа. Пасивността е противопоказана. Физическата работа, пътуванията, разходките са добър начин да се отървете от мрачните мисли и да свършите много неща. Пред вас ще се отвори море от невероятни възможности и нови перспективи. Не бива да приемате всичко наведнъж. Изберете само един път и го следвайте, без да се обръщате.

Благоприятни дни – 03, 04.04.

Бъдете внимателни – 30, 31.03.

Близнаци – Седмицата ще бъде светъл и приятен период за вас. Планетарните транзити може да са във ваша полза и да ви помогнат да разширите хоризонта си през тези дни.  Ще бъдете много мотивирани да докажете способностите си.  Останете дисциплинирани, тъй като е от ключово значение за постигане на положителни резултати. Вашето енергийно ниво ще се подобри и може да поддържате добро здраве през по-голямата част от тази седмица. Предстоят много топли моменти с приятели и семейство.

Благоприятни дни – 29.03.

Бъдете внимателни – 01, 02.04.

Рак – Началото на седмицата ще е благоприятно за действия, които изискват отговорност и внимание, фокус и дисциплина. Трябва да си поставите реалистични цели, не се опитвайте да правите всичко наведнъж. Не всичко, което сте планирали, ще върви по план, затова не се обезсърчавайте. Бъдете по-настоятелни и се застъпвайте за вашите интереси. Докато вие мислите, други действат. Ще ви е трудно да се разбирате с някои хора, възможни са кавги заради дреболии. Най-търсеното умение във вашия списък тези дни ще е Дипломатическото изкуство. Трябва да можете да млъквате навреме.

Благоприятни дни – 30, 31.03.

Бъдете внимателни – 03, 04.04.

Лъв – Има шансове да се сблъскате с много предизвикателства на работното си място. Имайте търпение и работете с пълна решителност, това ще ви помогне да постигнете успех. Предвиждат се някои положителни развития в живота ви. Може също да се появи нов интерес. Ако всичко се движи в правилната посока, от съществено значение е да разберете и да знаете с какво се захващате и какво да очаквате от това. Може да се сблъскате с някои предизвикателства във връзката си, но с разбиране и зрялост можете да ги преодолеете.

Благоприятни дни – 29. 03.; 01, 02.04.

Бъдете внимателни – 30, 31.03.

Дева – Незначителните проблеми и кавги допринасят за промени в настроението и потапяне в себе си. Но това е творчески период, идва вдъхновение, искате да се отпуснете, да правите това, което ви харесва. В същото време концентрацията на вниманието намалява, възникват грешки там, където се изискват точност и логика. През този период е по-трудно да изразите себе си чрез думи и дела. Особено важно е да не се доверявате на информацията. Харчите твърде много пари или, напротив, не купувате необходимите неща. Контролирайте паричното си поведение и разумно планирайте разходите си.

Благоприятни дни – 30, 31.03.; 03, 04.04.

Бъдете внимателни – 01, 02.04.

Везни – Седмицата ще премине в активни контакти, често ще трябва да търсите компромис, да разрешавате конфликтни ситуации, да балансирате противоположностите. Може да се окажете в ситуация на избор, ще трябва сами да определите кое е по-важно. Благоприятно време за хармонизиране на партньорските отношения. Сега не е моментът за реализиране на нови идеи, препятствия ще възникват на всяка стъпка. Бъдете по-внимателни, изпълнявайте точно и навреме своите отговорности. През почивните дни отдайте предпочитание на пасивната релаксация.

Благоприятни дни – 01, 02.04.

Бъдете внимателни – 29.03.

Скорпион – Тази седмица може да се окаже малко предизвикателна за вас. Подходете сериозно към работата и кариерата си. Минималните усилия тези дни ще дадат максимални резултати. Обстоятелствата ще се развият във ваша полза. Рационалността и способността да балансирате емоциите си ще ви позволят да разгърнете потенциала си. Рискувате да станете жертва на ласкателство и манипулация. Последната половина от седмицата може да донесе ентусиазъм и романтика в живота ви.

Благоприятни дни – 03, 04.04.

Бъдете внимателни – 30, 31.03.

Стрелец – Седмицата е благоприятна за превръщане на вашите идеи в реалност. Не надценявайте възможностите си, слушайте мъдрите съвети на по-опитните или на доверените лица, следвайте правилата и разпоредбите, но не се отказвайте от нови идеи - опитайте се последователно да обосновете всичко и тогава определено ще намерите подкрепа. Обстоятелствата ще дадат възможност за придобиване на нови знания и опит, водещи до повишена производителност и успех. Потърсете нов подход към старите проблеми. Без жал се разделяйте с всичко остаряло и ненужно.

Благоприятни дни – 29.03.

Бъдете внимателни – 01, 02.04.

Козирог – Тази седмица вероятно ще донесе смесени резултати за вас. Може да имате натоварен график. Някои разногласия с шефа ви или неизказано недоволство, могат да доведат до стрес. Опитайте се обаче да избегнете агресивността. Вашата упорита работа и решителност ще донесат желаните резултати.  Може да се сблъскате с някои здравословни проблеми. Препоръчва ви се да планирате предварително разходите за тази седмица, така че да не се отрази на вашата финансова стабилност. Трябва да внимавате с обещанията си.

Благоприятни дни – 30, 31.03.

Бъдете внимателни – 03, 04.04.

Водолей – Седмицата е напрегната, но обстоятелствата допринасят за появата на нови и оригинални идеи, интуицията ви позволява да намерите изход от ситуация, която преди ви изглеждаше неразрешима. Повишено творческо мислене, стремеж към усъвършенстване и нови методи в работата и взаимоотношенията ще са характерни за тези дни. Може би неочаквано ще получите приятна новина или необходимата информация. Периодът е благоприятен за дългосрочно планиране, сключване на споразумения. Не е изключен внезапен обрат на събитията, много неща да не се случат, както сте планирали.

Благоприятни дни – 29. 03.; 01, 02.04.

Бъдете внимателни – 30, 31.03.

Риби –Засилва се чувствителността и емоционалността ви, поради което през седмицата често ще изпитвате емоционален дискомфорт, появяват се обезпокоителни мисли. Пренареждането в дома, творческа дейност, работа в градината или активна почивка ще помогнат да се отървете от тях. Вдъхновението и засиленото въображение, повишената интуиция, доброто разбиране на интересите на другите, ще ви помогнат да решите много проблеми. Периодът е подходящ за хармонизиране на отношенията. Трябва да мислите изключително само за доброто, да вземете предвид мнението и интересите на партньора си, да не реагирате на провокации. Изясняването на връзката може да се превърне в проблеми.

Благоприятни дни – 30, 31.03.; 03, 04.04.

Бъдете внимателни – 01, 02.04.  


Топ новини

виж още

Актуална тема