Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 29 май до 4 юни

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 29 май до 4 юни

Седмичен хороскоп от 29 май до 4 юни - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Колкото и бавно и деликатно да е началото на седмицата, от средата нататък нещата започват да се оживяват. През тази седмица си възвръщате умствената яснота и желанието да действате, така че се възползвайте от този момент, за да подредите живота си, като възстановите приоритетите си. Ако съумеете как да организирате времето си, опитвайки се да го оптимизирате, може да ви помогне да намерите много повече ресурси по отношение на време, енергия, финанси.

Благоприятни дни – 03, 04.06.

Бъдете внимателни – 30, 31.05.

Телец – Предстоящата седмица е с динамичен, интерактивен, оптимистичен тон, поне до края на периода. Това е моментът наистина да фокусирате вижданията си върху каквото искате да постигнете. Имате желание да растете, да се усъвършенствате, да разбиете собствените си граници, но в началото може да си помислите, че ви липсват подходящите възможности да се включите. Помислете, че това е само началото, бъдете търпеливи. Когато животът стане хаотичен, трябва да си вземете почивка и да преразгледате плановете си.

Благоприятни дни – 29.05.

Бъдете внимателни –01, 02.06.

Близнаци – Тази седмица плавате с вятъра в платната си: проектите по време на работа вървят добре и отново намирате времето за стимулиращо. Работата в екип може да бъде плодородна почва за процъфтяване на нови идеи. Като цяло изглежда, че най-накрая виждате някаква малка награда за усилията си. Когато ви поискат съвет, най-логично е да го дадете на базата на опита си, но не си мислете, че това, което е проработило при вас, действа и при другите. Говорете открито с партньора си, ще видите, че нещата ще се развият по правилния начин и че щедростта ви ще бъде реципрочна.

Благоприятни дни – 30, 31.05.

Бъдете внимателни –03, 04.06.

Рак – Разбира се има още много работа за вършене, но колкото повече повтаряте всички неща, които трябва да направите, толкова повече рискувате да се тревожите. Всичко се прави на малки стъпки и може да ви се стори стимулиращо да опитате различни методи, за да започнете. Насладете се на малките радости тази седмица, въпреки че не е лесно да изберете да се отпуснете след период на силен физически и емоционален стрес. За вашите съмнения потърсете съвет от онези, които ви познават най-добре.

Благоприятни дни – 01, 02.06.

Бъдете внимателни –30, 31.05.

Лъв – След нулирането миналата седмица се захващате отново за работа. Очаква ви нова седмица, пълна с вълнуващи открития. Вие ставате център на внимание през следващите дни. Може би имате важна презентация или задача, която трябва да свършите. Работата в екип ви прави по-ефективни и може да успеете да разрешите някои проблеми по-бързо. Бъдете готови да излезете от зоната си на комфорт: ново облекло, алтернативна среща или защо не, нова желана покупка.

Благоприятни дни – 30, 31.05.; 03, 04. 06.

Бъдете внимателни – 01, 02.06.

Дева – Седмицата обещава да е изпълнена с ангажименти, но вие сте мотивирани и готови да се справите с това. Тази лудост най-накрая ви дава стимула, който търсите, но внимавайте да не се претоварвате. По-скоро си дайте ясен ред на приоритетите и крайните срокове със списък със задачи, които да отмятате по пътя. Насладете се на удовлетворението, че сте направили малки стъпки към приключването на вашите проекти, ще видите, че дори завръщането у дома ще има различен вкус.

Благоприятни дни – 01, 02.06.

Бъдете внимателни –03, 04. 06.

Везни – Колкото повече си натоварвате мозъка, опитвайки се да разберете дали планът ви ще проработи или не, толкова повече оставяте място за своите съмнения и несигурност. Понякога е необходимо просто да рискувате и да се хвърлите в нещата, игнорирайки страховете си. Следвайте желанията си, ако това ви помага, изпуснете парата с приятелите си. Следвайте възможностите, които ви позволяват да се развивате и ако е необходимо, потърсете съвет от човек, който има на какво да ви научи.

Благоприятни дни – 03, 04.06.

Бъдете внимателни – 30, 31.05.

Скорпион – През следващия период трябва да се чувствате много по-спокойни със себе си и дори можете да помислите за промяна на външния си вид, търсейки стил, който най-добре ви представя. Въпреки това не е лесно да поддържате ентусиазма жив, когато служебните ангажименти тежат на главите ви. Бъдете общителни, говорете с тези, които ви заинтригуват и се свържете с хора, които знаят как да стимулират ума ви. През уикенда може да попаднете в ситуации, които ви карат да поставите точка и да кажете „не“ на някои искания: прозрачността е най-добрият избор.

Благоприятни дни – 29.05.

Бъдете внимателни –01, 02.06.

Стрелец – Тази седмица трябва да се чувствате много по-добре физически и психически. Поемете смело ангажиментите за деня и си дайте ясен ред на приоритетите. Единствената пречка изглежда е наличното време: не е нужно да решавате всички искания, които са ви отправени, опитайте се да държите дневния си ред под контрол. Дори бихте могли да сключите ползотворни сделки или да помислите за нови инвестиции. Разбира се, трудно е да вземате финансови решения с увереност, ако все още не сте разбрали какво наистина искате.

Благоприятни дни – 30, 31.05.

Бъдете внимателни –03, 04.06.

Козирог – Внимавайте да не прекалявате, защото когато се чувствате силно ангажирани, често сте склонни да мислите, че сте затворени: заявете нуждата си от пространство и автономия, но също така се запитайте дали това не е вашият опит да избягате от отговорностите. Разберете какви са вашите реални нужди. Започнете да внасяте малко сладост в ежедневието си. Понякога е достатъчно да направите нещата по различен начин, за да усетите вкуса на новото и да се върнете към положителния си подход.

Благоприятни дни – 01, 02.06.

Бъдете внимателни –30, 31.05.

Водолей – Предстои стимулиращ период. Искате да свършите много и вероятно ще имате много работа на работното място, но внимавайте да не се преуморите. Понякога просто трябва да се научите да дозирате по-добре енергията си. Бихте могли да започнете, като прегледате акордите, които смятате, че са извън баланс. Преди всичко трябва да бъдете по-уверени в способностите си, да спрете да се омаловажавате от страх да не се изложите. Вземете това, което заслужавате и започнете да се наслаждавате на малките удоволствия на живота.

Благоприятни дни – 30, 31.05.; 03, 04. 06.

Бъдете внимателни – 01, 02.06.

Риби – Може би сте уморени от чакане или може би просто искате да следвате инстинктите си, защото някои избори ви стресират и искате да мислите за тях възможно най-малко. От време на време имате нужда от ръка за помощ от Вселената и тази седмица тя ви я подава. Имате подходящото настроение да разгърнете креативността си или да се насладите на романтичен момент с някого. Срещата с нови хора може да ви накара да преразгледате личните си вярвания. Забавлявайте се, имате нужда от малко лекомислие.

Благоприятни дни – 01, 02.06.

Бъдете внимателни –03, 04. 06.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати