Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 3 до 9 април

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 3 до 9 април

Седмичен хороскоп от 3 до 9 април - Tribune.bg
Снимка:

Овен – По пътя към целта ще ви помогне вярата в щастливата пътеводна звезда и удивителната хармония в душата ви. Изправете се пред истината и се настройте за мирно разрешаване на конфликти. Нужни са ви компромис, издръжливост и сила, което ви позволява да излезете победители от трудна ситуация. Звездите ви съветват да заздравите връзката си с човек, който може да ви окаже сериозна подкрепа. С вяра в най-доброто и надежда за изпълнение на желанията, стремете се към заслужен успех.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Страхувате се от проблеми, свързани с пари, може би чувствате заплаха за финансите си от конкретни хора. Материалното богатство е вашата цел и постигането на желаното е изцяло във ваши ръце. Звездите ви призовават да не губите оптимизъм, търпение и енергия, дори ако ситуацията все още изглежда мрачна – победата ви е на път, добрите новини няма да ви накарат да чакате дълго и ще бъдат приятна изненада.  До вас е решителен човек с изразени лидерски качества и харизма. Този човек ще окаже положително влияние върху вашата ситуация.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Прогнозата за седмицата е много благоприятна! В резултат на това ще постигнете целта си, благодарение на активността и енергията си. Започнатите дела ще ви спорят, бариерите ще падат и проблемите ще се решават от само себе си. Вие сте в процеса на учене и откриване на новото. Не се стеснявайте да показвате истински, силни и искрени чувства към тези, които са ви скъпи. До вас има някой, който винаги е готов да протегне ръка, да даде добър съвет, да съчувства и да ви подкрепи в трудна житейска ситуация. Това е вашият земен ангел-пазител.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Рак – През седмицата ще получите стабилно подобрение в много области на живота и нови възможности. Насладете се на заслужения си успех. Вашите мечти най-сетне може да започнат да се материализират. Успешно преминахте теста за сила и устойчивост – настройте се на положителна вълна! Астрологичната ви карта на седмицата е изпълнена със светла надежда, покровителство на Висшите сили, преодоляване на всички препятствия и настъпване на бяла ивица в живота. Това е пътеводна звезда, която осветява житейския ви път и води пътя ви към късмета и вдъхновението.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – Седмицата ще се характеризира с бързото развитие на събитията, богат социален живот и импулсивност. В душата ви цари хармония, вие сте господари на чувствата си. Нещо може да се случи, което ще наруши обичайния ход на нещата. Отървете се от баласта, изхвърлете старото и унищожете пречките, които пречат на развитието и движението напред! Съдбата е благосклонна към вас и очертава напредък, активно и бързо придвижване към целта. Наблизо имате човек, който изпитва искрена симпатия към вас, от когото можете да очаквате помощ и подкрепа по важни въпроси.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Влизате в бъдещето под звука на падащи отломки. Когато обаче първият шок отмине, ще разберете, че всичко случило се е неизбежно и за добро. Приемете негативните промени като път към обновление в живота. Ситуацията в живота ви предполага трудности в отношенията с любим човек, липса на искреност и взаимно разбиране. Това е не само в любовта, но и всяка друга връзка – семейство, приятелство, партньорство. По пътя към целта ще ви помогне вашата удивителна духовна хармония – тя е способна да изглади всякакви грапавини и остри ъгли в ключов момент!

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Везни – В бъдеще трябва да се освободите от товара на безполезните съжаления, които ви натежаваха, пречейки ви да продължите напред. Приемете горчивия опит от миналото като „предпазна възглавница“, която ви предпазва от грешките на бъдещето. Използвайте силата си мъдро и справедливо. Въоръжени с логика, опит и умения, можете да разрежете гордиевия възел на вашите проблеми с една решителна стъпка. Вярвайте, че ви очакват благополучие, щастие, изпълнение на желанията и най-благоприятни перспективи.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Бъдете готови за факта, че вашите вярвания и идеи ще бъдат подложени на остра критика, може да се стигне до сериозни разправии и кавги за това. Нямате съюзници в тази битка – ще трябва да издържите конфронтацията сами. Хората около вас могат да се окажат предатели и да нанесат болезнен удар в гърба. Може да дойде някакво изгодно предложение, което всъщност да се окаже пълна измислица. Всичко това ще ви накара да станете по-изобретателни и да се осмелите да правите неща, за които никога преди не сте се осмелявали да мислите.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Астрологичната ви карта за седмицата е буквално напомпана с положителна енергия и неограничен потенциал за бъдещи постижения. Надявате се, че в точния момент интуицията ви няма да ви подведе и ще ви покаже правилния път! Вашите постижения са стабилни, в подкрепата на приятели, партньори и колеги черпите сили и енергия за по-нататъшни постижения. Комуникативността и чарът ви са на висота – лесно печелите симпатиите на хората и ги обединявате в полза на обща кауза.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Козирог – Може да се случи нещо, което ще ви дойде като гръм от ясно небе и ще всели тъга и униние в душата ви. Периодът на обновяване и прераждане ще започне едва след като сте се разплатили и оставили старото зад гърба си. Унинието ще бъде заменено от нови мисли и нови надежди. Слушайте какво ви казва сърцето, но се опитайте да не вземате решения въз основа на моментни импулси. Дори и да сте чисти материалисти, помислете за мистичното измерение на битието. Животът е ясно решен да ви го разкрие. Е, ако вече сте мистици, радвайте се – скоро ще бъдете възнаградени според вярата си.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Бъдете внимателни, защото умело може да бъдете привлечени в капан. Нечие ласкателство и невярна информация ви подвеждат, карат ви да правите грешни ходове. Жестоко се заблуждавате в някои конкретни лица около вас, като ги смятате за свои приятели – те се ръководят от собствените си егоистични интереси и умишлено ви вредят. Може да бъдат наранени невинни хора заради тях. В личния ви живот цари взаимно разбирателство и хармония, което изпълва душата ви с щастие и положителни емоции.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Вашата астрологична карта за седмицата е доста мистериозна. Отразява вашия духовен свят и ви напомня, че отговорите на всички въпроси трябва да се търсят не навън, а в съкровищницата на вашата душа. Бъдете нащрек и се опитайте да предотвратите неприятни ситуации, вместо да разплитате последствията от тях. Топлината на дома ви е за вас остров на увереност и спокойствие в бушуващия океан на живота. Благодарение на силните връзки със семейството и приятелите вие се чувствате уверени в себе си и успявате смело да продължите напред.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4

 Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати