Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 30 август до 5 септември

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 30 август до 5 септември

Снимка:

Овен –  Желанието за действие ще бъде силно, но обстоятелствата постоянно ще ви забавят малко. Полезно е да обръщате внимание на разходите си през цялата седмица, които ще правите произволно, защото могат да се отразят на финансите в дългосрочен план. Тази седмица трябва да бъдете внимателни и предпазливи, когато общувате с хората, да внимавате за тайните, които споделяте - ваши и чужди. Домашните проблеми може да излязат на дневен ред в средата на седмицата.

Благоприятни дни – 30, 31. 08.

Бъдете внимателни – 01, 02, 03. 09.

 

Телец – Може да ви е трудно да изпълнявате отговорностите си. Следователно може да се почувствате стресирани и неспокойни. Като прагматичен земен знак, вие цените стабилността и предвидимостта, но може да възникне нещо, което да „разклати“ живота ви. Понякога разногласията между вас и партньора ви ще бъдат свързани с по-шумната ви реакция, често за дреболии. Малки разочарования могат да възникнат поради финансови затруднения, които са преходни по своя характер.

Благоприятни дни – 01, 02, 03. 09.

Бъдете внимателни – 04, 05. 09.

 

Близнаци – Може да искате да промените много неща в живота си тази седмица. Ще бъде добре да влезете в нова среда, да се запознаете с нови хора и да участвате в нови дейности. Където и да се появите, ще забележите, че много очи са приковани към вас. Ще бъдете интересни и привлекателни за другите, така че това са дните, когато лесно можете да намерите компания. Препоръчително е да отложите големите промени по отношение на вашия естетически и външен вид.

Благоприятни дни – 04, 05. 09.

Бъдете внимателни –30, 31. 08.

 

Рак – Това ще бъде седмица, в която ще си поставите нови цели и логиката ви ще бъде на преден план. Някои неща ще отслабят малко смелостта ви още първите дни. Трябва да обърнете внимание на хората в социалния ви кръг, тъй като някои хора може да ви подведат. Към края на седмицата може да се почувствате неспокойни вътрешно. Може да поискате да обсъдите очакванията си с човека, с когото сте емоционално свързани. Организирайте приятни събития със семейството си през уикенда.

Благоприятни дни – 05.09.

Бъдете внимателни – 01, 02. 09.

 

Лъв – Тази седмица можете да очаквате положителен изход от дадена ситуация. В решенията умът ви трябва да ви води. Можете да правите нови планове относно вашите цели в кариерата си и да разработвате проекти. Социалният ви живот ще бъде по-добър от преди, така че се движете повече между различни хора, общувайте и се срещайте с нови лица. Ако сте свободни още повече, защото това ще е правилният начин да се натъкнете на половинката си. Ще се забавлявате в компанията на приятелите си, което ще е истинско освежаване.

Благоприятни дни – 30, 31. 08.

Бъдете внимателни – 04, 05. 09.

 

Дева – За седмицата можем да прогнозираме, че тя ще бъде напрегната и изпълнена с неясноти или дори лошо настроение, а чувствителността ви като цяло ще бъде по-висока от обикновено. Възможно е заради прекомерният си перфекционизъм да изпитате трудности. Ще бъдете разкъсани между амбицията от една страна, чувството за дълг от друга и реалността на днешния момент от трета. Не е благоприятно за правене на големи планове и планиране, защото Нептун може да превърне дори такива добри намерения в някаква непонятна бъркотия.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.09.

Бъдете внимателни – 30, 31. 08.

 

Везни –Въпроси, свързани с вашите семейни отношения и родители, могат да бъдат на дневен ред през уикенда. Положителният аспект между Меркурий и Сатурн в неделя ще ви подкрепи при трайното разрешаване на кризите в семейството. Обърнете специално внимание на здравето си, тъй като вирусът не е единствената заплаха, но са възможни и наранявания поради невнимание или нещо, основано на психиката, например поради натрупани страхове и неясноти. Някакво приятелство ще ви изненада, най-вероятно в лоша светлина.

Благоприятни дни – 30, 31. 08.

Бъдете внимателни – 01, 02, 03. 09.

 

Скорпион – Началото на седмицата може да бъде малко по-напрегнато и стресиращо, така че ще ви трябва повече време за себе си. Някъде в средата на периода можете да почувствате малко по-приятна енергия, така че напрежението във вас ще се отпусне. Завършете всичко, което имате недовършено, преди да се съсредоточите върху нови неща. Нека действията ви бъдат добри и мислите ви да бъдат положителни. Някои неща или връзки могат да приключат неочаквано и това ще ви натъжи.

Благоприятни дни – 01, 02, 03. 09.

Бъдете внимателни – 04, 05. 09.

 

Стрелец – Възможно е да изпитате някои трудности в семейния си живот. Някой близък може да ви разочарова. Трябва да внимавате да не бъдете предубедени към хората, с които сте в емоционалния си живот. Трябва да стоите далеч от напрегната среда през седмицата, защото може да изпаднете в кризи, които не искате. Ще има моменти, в които ще изоставите логиката си, тъй като ще подхождате емоционално към всякакви проблеми. По финансови въпроси трябва да държите под контрол баланса на приходите и разходите.

Благоприятни дни – 04, 05. 09.

Бъдете внимателни –30, 31. 08.

 

Козирог – Ще бъде страхотна седмица да вземате някои решения, които изискват здрав разум. Към края на периода може да имате проблем с емоциите си, така че ще имате битка между ума и сърцето. Някак си се опитайте да ги съгласувате. Ще ви трябва спокойствие и тишина, за да възстановите вътрешната хармония. Връзката ви става все по-стабилна. Инвестирайте малко повече време и усилия във взаимното разбирателство, а звездите ще могат само да потвърдят, че сте намерили идеалния партньор.

Благоприятни дни – 05.09.

Бъдете внимателни – 01, 02. 09.

 

Водолей – Поддържайте по-отворена комуникация на работното място през следващите дни. В областта на работата иначе ще имате някои нови и на пръв поглед странни идеи, които в дългосрочен план ще се окажат правилни. Лек спад в имунната ви система не трябва да разваля плановете ви, тъй като е само преходен момент. Ще бъдете привлечени от някого, но привличането ще бъде само физическо. Насладете се на повече почивка и избягвайте физическо натоварване през следващите дни.

Благоприятни дни – 30, 31. 08.

Бъдете внимателни – 04, 05. 09.

 

Риби – Събитията могат да бъдат непредсказуеми и ще се чувствате объркани понякога. Ще бъде важно да запазите ума си спокоен и да не оставяте определени ситуации да ви съборят. Но също така се съсредоточете върху целите и желанията си. Започнете да правите малки стъпки към тях.  Ако сте смели и упорити, скоро ще видите първите плодове от усилията си. Дръжте главата си изправена и бъдете отворени към промените и нововъведенията, които идват в живота ви.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.09.

Бъдете внимателни – 30, 31. 08.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още