Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 30 януари до 5 февруари

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 30 януари до 5 февруари

Седмичен хороскоп от 30 януари до 5 февруари - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През седмицата вие ще се чувствате по-силни и енергични, но заедно с това гневът заплашва да ви победи и да ви поведе в грешната посока. Под влияние на Сатурн у вас ще бъде засилено чувството на отговорност, желание да поемете рисковете на предизвикателствата. Малко повече дискретност ще бъде добър ход от ваша страна. Не се опитвайте да се намесвате в нещата на другите. Внимавайте с ревнивите чувства и не им позволявайте да нарушат хармонията във връзката ви. Отворете широко очите и душата си. Доброто е пред вас и стига да искате можете да го видите.

Благоприятни дни – 30, 31.01; 05, 06.02

Бъдете внимателни – 02, 03.02

Телец – Уран се движи вече директно във вашия знак и можете по-лесно да управлявате промените, които той носи в живота ви от известно време. Не е изключено някои представители на знака да получат ново предложение за сътрудничество, което да увеличи доходите им. Оставете нещата да следват своя естествен ход. Ако си търсите нова или друга работа, условията са подходящи. Не се опитвайте да бъдете инициатори на всяка цена. Старайте се да намерите повече време за почивка. Срещайте се с нови хора.  

Благоприятни дни –02, 03.02

Бъдете внимателни – 05, 06.02

Близнаци – Благоприятна седмица. Късметът чука на вратата ви, остава само да я отворите. Повечето от вас ще искат да инвестират  пари в схеми с бърза възвръщаемост. Сега обаче периодът не е благоприятен да поемате големи рискове. Други могат за изпитат желание да вложат пари в самообучението си и самообразование. Мислите ви ще вървят в една посока и колкото и да се опитвате да я промените, едва ли ще успеете. Обърнете по-голямо внимание на семейството си през този период и сами ще се убедите как това ще ви донесе удовлетворение.

Благоприятни дни –05, 06.02

Бъдете внимателни – 30, 31.01

Рак – С Юпитер в дома на кариерата ще се радвате на възможности да се утвърдите професионално, може би това е дори независим проект, който ви помага да изпъкнете повече. Някои тепърва намират смелостта да направят професионални промени. Уран носи промени във вашия кръг от приятели, но също така и във вашите проекти и бъдещи планове. Ако са били неочаквани и трудни за управление, оттук нататък ще бъдете много по-подготвени за тях. Очаквайте, че не всичко ще се развие така, както сте планирали, но имайте предвид, че ще бъдете по-свободни и независими, ако досега сте зависели от другите.

Благоприятни дни –30.01

Бъдете внимателни – 02, 03.02

Лъв – Сатурн може да ви донесе известни неприятности, тъй като се опитва да прави проверка на зрелостта ви. Покажете се като зрели хора и отговорете на предизвикателствата, които ви изпраща. Може да поработите малко върху външният си вид и това ще повиши самочувствието и увереността ви. Ще чуете истинският глас на сърцето си. Насладете се на усещанията и се радвайте на близостта с интимния си партньор. Ако пък все още сте сами, нарастват шансовете ви за ново запознанство.  

Благоприятни дни –30, 31.01

Бъдете внимателни – 05, 06.02

Дева – Разположението на Сатурн във вашия шести сектор на работата и здравето, ще бъде причината за някои нови задръжки, забрани и недоразумения. Планетата на ограниченията ще сложи тежката си длан върху отношенията ви с колеги, клиенти или работодатели. Не проявявайте враждебност и нетърпимост. Някои от вас могат да пропуснат златен шанс поради незаинтересованост. След средата на седмицата нещата ще започнат да се подобряват и ще усетите как напрежението постепенно ще намалее.  

Благоприятни дни –02, 03.02

Бъдете внимателни – 30, 31.01

Везни –Юпитер хвърля странни погледи към входната ви врата. Той се е разположил по настоящем във вашия дом на партньорството и това означава, че ако се чувствате самотни, трябва да се поогледате около себе си за партньор. Любовта ще има здравословен ефект върху вас. Не вземайте много лично забележките на хората наоколо. Ако реагирате остро, ще накарате другите да кажат, че „гузен, негонен бяга“. Обърнете внимание на здравословното състояние и не пренебрегвайте симптомите, ако има такива.  

Благоприятни дни – 30, 31.01; 05, 06.02

Бъдете внимателни – 02, 03.02

Скорпион –През тази седмица опитайте се да приключите и да премахнете пречките, които са спъвали възхода ви от дълго време. Може би ще имате нужда от малко повече ред в социалните контакти. Не изпускайте нито за миг новите хоризонти, които се откриват пред вас. Романтичните чувства, които ще усетите, че владеят сърцето ви, няма да бъдат толкова силни, че да се решите на по-дългосрочно обвързване. Внимавайте с промяната на настроенията. На хората близо до вас ще им бъде трудно да понасят мрачната ви физиономия.  

Благоприятни дни –02, 03.02

Бъдете внимателни – 05, 06.02

Стрелец – Направете нещо, за да изразходвате творческата си енергия конструктивно. Повечето от вас ще почувстват духа си по-свободен и окрилен. Това е време, когато любовта, приятелството и парите ще ви накарат да се почувствате по-големи оптимисти. Някъде в съзнанието ви се пробужда идея от по-ранен период. Започнете да действате по нея, това ще ви накара да се почувствате още по-добре. Сексуалният ви магнетизъм ще бъде изключително силен, което ще ви донесе допълнителни дивиденти в интимен план.  

Благоприятни дни –05, 06.02

Бъдете внимателни – 30, 31.01

Козирог –Бъдете действени и преследвайте целите си. Ако сте решили да пътувате, планирайте внимателно предварително всичко до най-малката подробност. Контролирайте гнева си и избухванията. Упоритостта ви може да доведе до недоразумения с хората около вас. Посветете се на любовта. Звездите са подготвили почвата за това. Опитайте се да привлечете нови хора около себе си и насочете погледа си към нови хоризонти. Венера ще ви поднесе своите подаръци. Усмихвайте се по-често.  

Благоприятни дни –30.01

Бъдете внимателни – 02, 03.02

Водолей – Оптимизмът, който ще ви обхване, може да ви поведе в грешна посока. Бъдете внимателни. Красотата ще бъде навсякъде около вас и това ще запали в сърцето ви романтични чувства. Много от вас ще установят, че забравено от дълго време мечта е на път да се осъществи. Направете всичко, което зависи от вас, за да реализирате тази мечта. През тези дни вероятно ще срещнете личност, която ще окаже важно влияние в бъдещето, макар да не сте наясно с това в момента.

Благоприятни дни –30, 31.01

Бъдете внимателни – 05, 06.02

Риби – Това е време, в което ще се чувствате по-сериозни, по-трезво мислещи и обременени от отговорностите, които сте поели. Венера ще преминава през вашия знак и това е причината от вас да струи обаяние и чар. През тези дни всички около вас ще забележат особен блясък в очите ви, както и хубавия ви външен вид. Вашата мистериозна личност ще заинтригува силно хората от обкръжението ви. Ще можете да осъществите някои тайни желания и блянове. Не се опитвайте да правите други хора съучастници на мечтите ви. Добре е да ги запазите засега само за себе си.  

Благоприятни дни –02, 03.02

Бъдете внимателни – 30, 31.01 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети