Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 31 май до 6 юни

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 31 май до 6 юни

Снимка:

Овен –  Седмицата предполага постигане на цялостност, пълнота, постижения и удовлетворение. Пред вас е период, в който завършвате някакъв етап, който не е бил лесен, но сега е моментът да пожънете плодовете на своя труд. Ще постигнете своя цел и ще почувствате пълнотата на живота. Бъдете внимателни с харченето на пари, нека бъде в разумните граници. Ще имате подобряване на здравословното състояние. Ако се борите със здравословен проблем, потърсете съвет от алтернативна медицина и природни лечения.

Благоприятни дни – 31.05.

Бъдете внимателни – 04, 05.06.

Телец –Нещо може да предизвиква у вас страх и неверие, което изобщо не би трябвало да е така; идва края на нещо, определена фаза от живота, но краят е знак за ново начало и отваряне на нови перспективи и възможности. Важно е в този период да бъдете смели и да се осмелите да поемете нови предизвикателства, които до голяма степен ще допринесат за по-добро качество на живот. Ако сте недоволни от ситуацията на работното място, помислете дали бихте предпочели да се примирите. Не се страхувайте от промяната, защото ще имате работа, която ще ви направи много по-щастливи от досегашната.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.06.

Бъдете внимателни –31.05; 06. 06.

Близнаци – Бъдете уверени в това, което искате и не се отклонявайте от собствените си принципи. За тези, които са във финансови затруднения, идва промяна към по-добър период, а за тези, които са в период на просперитет, ще трябва да бъдат внимателни, защото ситуацията се променя неблагоприятно за тях. Ще се радвате на отлично здраве и отлично физическо състояние. Възможно е да пътувате до места, които ще бъдат благоприятни за вашия духовен растеж и развитие.

Благоприятни дни – 31.05.; 04, 05.06

Бъдете внимателни –01, 02, 03.06.

Рак – Време е да се вслушате в собствената си интуиция. Бъдете отворени за прилагане на нови идеи. Не се противопоставяйте на промяната, позволете си да почувствате всички емоции, които ви вълнуват, но не се оставяйте те да ви завладеят. Вие сте духовно по-силни, отколкото си мислите. Избягвайте стреса и алкохола. Осигурете си достатъчно сън и почивка. Не пренебрегвайте знаците, които тялото ви изпраща. Отидете на лекар. Вероятни са новини и неочаквани срещи, които ще ви донесат много приятни впечатления и емоции.

Благоприятни дни – 01, 02, 03, 06.06.

Бъдете внимателни –04, 05.06.

Лъв - Животът се състои от възходи и падения, т.е. от щастливи периоди и по-тежки периоди. Звездите ви съветват да запазите житейския си оптимизъм в трудните моменти, защото със сигурност отново ще дойде времето, когато щастието ще бъде на ваша страна. През седмицата са твърде възможни промени, които някои хора ще преживеят травматично, но те са неразделна част от жизнения цикъл и водят до „по-добро утре“. Колелото на щастието казва, че всичко минава, така че ще премине и този труден период от живота.

Благоприятни дни – 04, 05.06.

Бъдете внимателни –31.05.;06.06.

Дева – Усещате, че нещата се случват извън вас и няма начин да повлияете на промяната. Наистина повечето неща се променят против волята ви, но не се предавайте, защото все пак има някои неща, които си заслужават. Предстоящите промени могат да имат пагубен ефект върху вашето здраве. Внимавайте със стреса, който е ключов фактор за увреждане на вашето здраве. Обърнете повече внимание на правилното хранене. Известно време няма да можете да направите много. Често ви се случва да бъдете неподготвени и следователно да вземате грешни решения.

Благоприятни дни – 06.06.

Бъдете внимателни –01, 02, 03. 06.

Везни – Контролирайте собствените си емоции, инстинкти и афекти. Вашата небрежност започва да вреди на вас и на другите около вас. Напълно сте загубили контрол над живота си. Време е да се насилите и да си припомните собствените си цели и морални принципи. Връзката ви ще се издигне на по-високо ниво, ще почувствате много радост и удовлетворение в компанията на партньори. Ако не сте във връзка, тръгнете на кратко пътуване, възможно е да срещнете човек, с когото ще се случи любов.

Благоприятни дни – 31.05.

Бъдете внимателни – 04, 05.06.

Скорпион – Звездите напомнят за кармата: това, което правите днес, създава вашето бъдеще. Те ви съветват да бъдете честни със себе си и другите, и че е време да бъдете обективни и изводите, които правите, да се основават само на факти. Поставете си високи цели, бъдете търпеливи и резултатите ще бъдат по-високи от очакваните. Помислете дали нямате затруднения във връзката си поради трудности със себе си; взирайте се в себе си, простете си за собствените си грешки и намерете вътрешен мир и това автоматично ще има положителен ефект върху отношенията ви с партньора ви.

Благоприятни дни – 01, 02, 03.06.

Бъдете внимателни –31.05.; 06. 06.

 

Стрелец – Уверете се, че нещата в делови/бизнес план са подредени точно както трябва. Нечия несправедлива постъпка може да ви причини голяма вреда. Вашата справедливост предупреждава, че е време да почистите собствения си морален инвентар и че нещата трябва да бъдат поставени на правилното място. Опитайте се да бъдете честни със себе си. За необвързаните идва момент, когато е възможно те да намерят това, което търсят. Важно е да сте сигурни какво точно търсите в партньора. Има голяма вероятност за неочаквана печалба.

Благоприятни дни – 31.05.; 04, 05.06

Бъдете внимателни –01, 02, 03.06;

Козирог – Тази седмица взимате важни решения. Не забравяйте да разгледате всички опции, тъй като най-вероятно най-доброто решение е именно това, което ви се струва по-неблагоприятно. Някои неща могат да почакат, но се опитайте да направите това, което не бива да отлагате. Не забравяйте стриктно да разделяте удоволствието от работата. Не се поддавайте сляпо на влиянието на другите, слушайте собственото си сърце. Любовта ще бъде центърът на живота ви. В любовния план буквално ще „блеснете“, не забравяйте да споделите щастието с близки хора.

Благоприятни дни – 01, 02, 03, 06.06.

Бъдете внимателни –04, 05.06.

Водолей – Не влизайте в ролята на жертва, чакане, отлагане и безпомощност. Сега сте уязвими, но приемайте всичко такова, каквото е, предайте се на собствената си съдба. Във всяко събитие е заложен смисъл. Ако съжалявате за нещо, помнете, че „всяко зло е за добро“. Опитайте се да вкарате баланс в собствения си живот и да започнете да правите компромиси в междуличностните отношения. Вие или вашият партньор ще се окажете в изкушение и ситуация на големи предизвикателства.

Благоприятни дни – 04, 05.06.

Бъдете внимателни –31.05.;06.06.

Риби – Зависимостта ви от други хора пречи на личния ви растеж и развитие, няма реални пречки да станете независими. Звездите ви съветват да проявите твърдо отношение към другите. Когато се впуснете в реката на живота, в независимия живот, ще трябва сами да преценявате моралните проблеми. Ще ви е необходима силата (тази част от вашето подсъзнание), за да можете правилно да претегляте трудните въпроси и ситуации. Само от вас зависи да слушате демона или ангела в себе си.

Благоприятни дни – 06.06.

Бъдете внимателни –01, 02, 03. 06.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още