Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп от 5 до 11 април

Хороскоп

Седмичен хороскоп от 5 до 11 април

Снимка:

Овен – Лесно можете да бъдете въвлечени в неприятности. Борейки се, останете верни на себе си. Не използвайте обаче непозволени средства, за да победите. Проявата на благородството винаги показва превъзходство над останалите. За да успеете в нещо, ще ви се наложи да водите тънката игра на дипломацията, а може би и да ходите по тънък лед. Не скривайте своята чувственост и страст към партньора си. Вашето възприятие към света сега е отворено за нови любовни отношения, ако сте сами. Към вашата персона някой ще прояви по-специално внимание, което доста ще ви поласкае.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 5, 10, 11

Телец – През седмицата ще стане ясно, че вашите професионални амбиции не са съвсем безпочвени. Тяхната реализация е дело на близкото бъдеще. Те са свързани с придвижване нагоре на старата ви работа или смяна с нова. Не се бойте от промените. Отказвайки се от тях, вие прекратявате достъпа на позитивните перспективи. Въпреки благоприятните тенденции, възможно е да възникнат проблеми. Трудно ще понесете нападки от ваш колега. Минималните усилия предприети на личния фронт, ще донесат максимални резултати.

Благоприятни дни – 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Близнаци – Ако ви се струва, че е трудно напоследък, то е защото минавате през кармичен период за проверка на духовната ви зрелост. Ще трябва да се стараете повече да постигате съгласие и хармония в отношенията с другите. Насочвайте енергията си в нужното русло, без да я разпилявате в различни посоки. Така ще получите практическо възнаграждение за своите усилия. Избягвайте да се отдавате на прекалена емоционалност и да влизате в остри спорове. В тях няма да се роди истината, но до проблеми със здравето може и да се стигне.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Рак – През тази седмица чувствата ще преобладават над разума и ще действате доста емоционално. Някои от вас ще попаднат в екстремна ситуация. Трябва да можете бързо да реагирате на случващото се край вас. Зарежете вашите съмнения, недоверие, колебания. Доверете се на знанията си и опита, и бъдете по-самоуверени. В края на периода ще получите потвърждение за правилността на избрания от вас курс. Трябва да помните, че благословията свише не ви се дава за красивите ви очи, а за вашата предвидливост.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 10, 11

Лъв – През седмицата ще преобладава нагласата ви на увереност и благополучие. Доста въпроси чакат да намерят своето решение. Разполагате с цял букет от различни сценарии как да се справите с настоящите събития и за тяхното по-нататъшно развитие. Може да се окаже, че сте заети с работа и тогава, когато другите почиват. Заради голямата ви активност и ангажираност, личният ви живот може да остане на заден план.  Не пренебрегвайте партньора си за дълго време. Може да потърси другаде това, от което го лишавате.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 7

Дева – През седмицата ще бъдат важни качества като инициативност и предприемчивост. Без решителни действия няма да можете да се измъкнете от мъртвата точка, в която сте попаднали. На работното ви място е възможно да възникнат непредвидени обстоятелства и вашият опит и своевременна намеса ще бъдат наложителни. Доходите ви са прилични, така че можете да си позволите нещата, които желаете. Извличайте от приятелството не само удоволствие, но и полза в добия смисъл на думата. Това умножава благата в живота и облекчава бедите. Но някои приятели са добри, когато ги държите по-далеч от себе си, други - когато са по-близо до вас.

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 8, 9

Везни – Отлично време да се посветите на занимания, които радват душата ви. По възможност намирайте повече време за почивка. Представителите на творческите професии ще имат шанс да демонстрират в пълния си блясък своя талант и вдъхновение. Пред някои от вас ще се открие перспектива за нова работа с добри финансови възможности. С една дума животът върви напред! За пропуснатите ползи и шансове поради вашата нерешителност, отговорността е само ваша. Избавете се от всички лъжи и двусмислени действия в личния живот.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 5, 10, 11

Скорпион – Седмицата може да се окаже не много лека, изпълнена с грижи и решение на различни трудни задачи. Не давайте воля на всичките си желания. Бъдете по-скромни. Влагайте във всичко малко повече здрав разум. Текущият период не е твърде благоприятен за нови начинания, обаче трябва да ви се признае, че във вашата глава винаги присъстват по няколко плана и ако единия не сработи, веднага преминавате към следващия. Пазете се от хората с две лица, които казват лицеприятни неща пред вас, а делата им говорят друго!

Благоприятни дни – 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Стрелец – През тази седмица нямате право на грешки. Те могат да ви струват твърде много. Предпазливост и внимание трябва да е вашето мото през тези дни. Бъдете крайно внимателни при подписването на документи или при уговаряне на условия за бъдещо сътрудничество. През периода е възможно да възникнат сериозни професионални неприятности, свързани с минали проблеми. Някой от обкръжението ви ще прояви некоректно поведение спрямо вас. Използвайте по-оптимистичен подход и ще можете да превърнете вашите занимания в нещо полезно и функционално.

Благоприятни дни – 6, 7, 10, 11

Бъдете внимателни – 8, 9

Козирог – Започвате седмицата изпълнени с въодушевление и ентусиазъм. Нарастват предизвикателствата за вас. Акцентирайте само върху най-важното. Иска ви се най-после да завършите нещо, което отдавна сте започнали. Крайно време е и да се прицелите в някаква нова и сериозна цел. Вашата решителност и смелост обаче може да ви завлекат в рисковани действия. Трябва да сте готови да действате с ловкост и дипломация, за да станат нещата така, както ги искате. Ще трябва да пазите позициите си.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 10, 11

Водолей – Трябва да отправите своите сили към ученето, работата, реализацията на плановете. Сега е необходимо да укрепите отношенията в семейството, за да подсигурите своя тил. Не се впускайте в случайни запознанства, защото даже най-невинния флирт може да се окаже опасен. Възможно е да сте срещнали брачен аферист. Във финансово положение периодът е неутрален. Постъпленията не са достатъчно големи, но и разходите ще бъдат предсказуеми и разумни. Някой от близките ви може да боледува или да преживява труден период и съответно ще има нужда от вашата помощ и грижи.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 7

Риби – През седмицата ще живеете малко по-спокойно. Ще предпочетете за по-сигурно да заобикаляте препятствията и няма да щурмувате. На работното място ще отстъпите инициативите на по-напористите колеги, в семейството няма да се борите за лидерство. Въпреки това е възможно да се появят някои търкания. Голяма е възможността да срещнете хора, които да изиграят положителна роля за бъдещето ви. Може да изпитате няколко неприятни моменти, но това не е повод да се драматизира. Енергийният потенциал няма да е висок, затова е добре да се пазите от всякакви инфекции и простуди.

Благоприятни дни – 5

Бъдете внимателни – 8, 9  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема